Nokia 8.1

‌‌

Nokia 8.1

Várj el többet

Fantasztikus látvány

Az adaptív 6,18'' Full-HD+ PureDisplay kijelző hűen visszaadja a színeket, és még verőfényes napsütésben is láthatóvá teszi a tartalmakat. A HDR10 támogatás, a 96%-os színtartomány és az 1:1500 kontrasztaránynak köszönhetően videóid pedig még élesebb részletekkel és élénkebb színekkel rendelkeznek majd. Ráadásul az Android 9 Pie rendszer új adaptív fényerő funkciója felismeri és megjegyzi a kedvenc fényerő-beállításaidat a képernyőn és automatikusan ennek megfelelően állítja be a legmegfelelőbb értékeket.

  • 6,18’’ Full-HD+ kijelző
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

Dizájn

Kifinomult formatervezés

Hardver

Napokig tartó energia

A nagy teljesítményű, mesterséges intelligenciával működő Qualcomm™ Snapdragon® 710 processzor biztosítja számodra a szükséges sebességet, az Android 9 Pie rendszer új adaptív akkumulátor funkciója pedig kétnapos1 akkumulátor-élettartamot tesz lehetővé.

  • Android 9 Pie Adaptív akkumulátor
  • 18 W gyorstöltés

Szoftver

Az Android ™ 10 már letölthető

Az egyszerűsített adatvédelmi beállítások, a gyorsabban írható válaszok és a mindenre kiterjedő fejlesztések természetesebbé teszik a telefon használatát - az Android 10 rengeteg új funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki Nokia okostelefonodból.

  • Sötét téma
  • Intelligens válasz

Android One

Az Android legjobbjai

Az Android One családba olyan telefonok tartoznak, melyek megfelelnek a Google által támasztott magas szoftverkövetelményeknek. A Nokia 8.1 Plus az Android One család tagja, és az egyszerű, könnyen használható felületének, a válogatott, előre telepített alkalmazásoknak, valamint a Google Képek2 ingyenes, korlátlan, kiváló minőségű fényképtárhelyének köszönhetően felesleges dolgok nélkül mindent biztosít, amire csak szükséged lehet. Rendszeres biztonsági frissítéseket kínálunk, és két évig biztosítjuk az operációs rendszer frissítését, ami azt jelenti, hogy az Android One rendszert futtató Nokia 8.1 nemcsak biztonságos, hanem megkapja a Google legújabb újításait, pl. a Google Segéd optimalizálását is.

A Counterpoint tanulmánya

A Nokia telefonjai a lista élén állnak a szoftverfrissítések és biztonság terén

A Nokia okostelefonokhoz 2 évig szoftverfrissítés és 3 évig havi biztonsági frissítések járnak. Mi teljesítjük az ígéretünket, így a lista élén állunk a szoftverfrissítések és a biztonság terén, megelőzve ezzel a többi okostelefon-márkát. További információkért olvasd el a Counterpoint tanulmányát.

Jellemzők

Nokia 8.1

Várj el többet a telefonodtól. Káprázatos képeket készíthetsz a 12 MP-es és a 13 MP-es kettős kamerával vagy a 20 MP-es szelfikamerával, és ezek mind a ZEISS optikai megoldásait használják. Ehhez társul még az akkumulátor 2 napos üzemideje1, így a díjnyertes Nokia 8.1-re mindig számíthatsz.

Kamerák

Kamerák

Kettős hátlapi kamera a ZEISS optikai megoldásaival, és egy 20 MP-es szelfikamera.

Kijelző

Kijelző

6,18'' Full-HD+ kijelző PureDisplay technológiával és HDR10 támogatással.

akkumulátor

akkumulátor

Energiahatékony Qualcomm® Snapdragon™ 710 processzor. Az akkumulátor üzemideje akár két nap¹.

Kreatív vezérlők

Kreatív vezérlők

Fotóstúdiókhoz hasonló megvilágításban készíthetsz portrékat. A Live Bokeh móddal elmosódott hatást tudsz adni a képekhez.

Részletes leírás

Nokia 8.1

Már kapható

Készíts lenyűgöző fényképeket kedvezőtlen megvilágítás mellett is a mesterséges intelligencián alapuló, precíz fényfelfogásra optimalizált kamerákkal. A 6,18'' Full-HD+ PureDisplay kijelző homályos megvilágításnál és verőfényes napsütésben egyaránt lebilincselő vizuális élményt nyújt, a HDR10 támogatás pedig élesebb részletekkel és élénkebb színekkel gazdagítja a videóidat. Letisztult, biztonságos és naprakész Android 9 Pie.

Feliratkozás

Feliratkozom

Legyél az elsők között, akik megtudják a legújabb híreket.

A Google, az Android és más védjegyek a Google LLC védjegyei. A Qualcomm Snapdragon a Qualcomm Technologies Inc. és/vagy leányvállalatainak terméke. Az USB Type-C™ az USB Implementers Forum védjegye. A kínálat eltérő lehet. A készülékek elérhetőségét az adott országban ellenőrizheti. Minden műszaki jellemző, funkció és egyéb terméktulajdonság előzetes értesítés nélkül változhat. Minden felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

1 A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS-küldést, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet alap készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták.

2 Ingyenes, korlátlan tárhely a kiváló minőségű fotók számára; ehhez Google-fiók és internetkapcsolat szükséges.

3Az előre telepített rendszerszoftverek és alkalmazások a memória jelentős részét elfoglalják.

4Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat, és előfordulhat, hogy cserélni kell.

5Amennyiben Android Oreo / Android 9 Pie rendszerrel szállították, korszerűsíthető Android 10. Felhívjuk a figyelmet, hogy ez további mobiladat-fogyasztással járhat.

(