Nokia 8110 4G

‌‌

Az új Nokia 8110 4G

Egyéniségeknek

Dizájn

Legyen feltűnő

Az ikon visszatér. Az új Nokia 8110 4G az eredetihez hasonlóan ívelt védőfedéllel rendelkezik, ami hívás fogadásához elcsúsztatható, a hívás végén pedig visszacsúsztatható. Az egyedi forma azt is jelenti, hogy eddig elképzelhetetlen módon forgathatja a telefont.

Csatlakoztathatóság

Maradj kapcsolatban a WhatsApp\-al\!

A WhatsApp most letölthető a Nokia 8110 4G készülékre. Chat, hangfelvételek, fényképek és videók küldése egyszerűen a barátaidnak és a családtagjaidnak.

Alkalmazások

Legyen szinkronban az élete

Egyszerűen importálhatod az ismerőseid adatait és szinkronizálhatod a naptáradat a Gmail és Outlook segítségével. Az alkalmazásbolt szolgáltatója a KaiOS. Előre telepítettük a Kígyót, hogy sose unatkozz.

akkumulátor

Hosszú akkumulátor-üzemidő

A Qualcomm® 205 mobil platformot a legjobb teljesítményre optimalizáltuk a lehető legjobb akku üzemidő mellett, így egyetlen feltöltéssel akár 25 napos készenléti időt is elérhet készülékével1.

Technológia

4G funkciókkal újratöltve

A 4G LTE-vel most gyorsabban szörfölhet, chatelhet és streamelhet. Ezenkívül a vezeték nélküli Hotspot funkcióval bárhol Wi-Fi kapcsolódási pontot hozhat létre.

Jellemzők

Nokia 8110 4G

A Nokia 8110 4G lehetővé teszi, hogy a 4G LTE hálózaton könnyen és gyorsan csatlakozz a kedvenc alkalmazásaidhoz és játékaidhoz, anélkül, hogy jelentősen merítenéd az erős, több napig üzemelő akkumulátort. A 2.4" méretű kijelző bele van építve az egyedülállóan ívelt testbe, így ki fogsz emelkedni a tömegből.

4G

4G

Használd ki a 4G LTE erejét és előnyeit.

Dizájn

Dizájn

Páratlan, 2.4" méretű ívelt képernyő és polikarbonát készülékház.

akkumulátor

akkumulátor

Több napig üzemelő akkumulátor, pont mint az eredeti.

Alkalmazások

Alkalmazások

Élvezd az alkalmazásokat és játékokat, amikre szükséged van.

Részletes leírás

Az új Nokia 8110 4G

Már kapható

Kiskereskedelmi forgalmazó választása

Az árak kereskedőnként, illetve a termékjellemzőktől, például a tárhely méretétől függően változhatnak. A HMD Global az Amazon társaként az értékesítések után bevételt szerez.

Feliratkozom

Legyél az elsők között, akik megtudják a legújabb híreket.

A Qualcomm mobil platform a Qualcomm Technologies Inc. terméke. Minden egyéb védjegy a vonatkozó jogtulajdonos tulajdona. A kínálat eltérő lehet. Érdeklődjön a helyi kínálatról! A képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

1A tesztelés laboratóriumi körülmények között, háttérben futó applikációk nélkül történt. 2 Az előre telepített rendszerszoftverek és alkalmazások a háttértár jelentős részét lekötik. 3 Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Előfordulhat, hogy az akkumulátort cserélni kell.

(