‌‌

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView

Fedezz fel minden részletet!

Vásárold meg most

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Formatervezés és teljesítmény

Kiválóság

A művészet egyfajta finomítási folyamat, mely során eltávolítod mindazt, amire nincs szükség egészen addig, amíg valami letisztult, mégis erőteljes eredmény marad. Itt felfedezheted a Nokia 9 PureView rétegeit.

Képernyő és hang

Öröm az érzékeknek

Képernyő és hang
Öröm az érzékeknek

A megtekintés élménye, amelyet fényképeid megérdemelnek: a Nokia 9 PureView 5.99" méretű, 2K felbontású, széltől-szélig tartó pOLED QHD kijelzővel rendelkezik. A PureDisplay technológiának köszönhetően a kijelző pontos színeket és napfényben is jobb leolvashatóságot biztosít.

  • A HDR10 támogatásnak köszönhetően nagyobb részletességgel, kontraszttal és jobb színekkel élvezheted a legújabb tartalmakat
  • Készíts 4K HDR videókat térbeli hangrögzítéssel, hogy még jobban elmélyülhess a tartalmakban
  • Qualcomm® aptX™ a kiváló hanglejátszási minőségért Bluetooth® hangszórókon és fülhallgatókon

Szoftver: OS

Android™ 9 Pie

Az Android 9 Pie rendszert futtató Nokia 9 PureView hatékony és nagy teljesítményű. Mesterséges intelligenciát használva az Android 9 Pie rendszer alkalmazkodik hozzád és a telefonhasználati szokásaidhoz ,miközben személyre szabja a felhasználói élményt, hogy az fokozatosan egyre jobbá váljon.

  • Az adaptív akkumulátornak köszönhetően egy töltéssel hosszabb ideig bírja.
  • Az App Actions segítségével a rutintevékenységeiden alapuló parancsikonokkal végezheted a feladataidat.
  • A Slices egyetlen érintés közelségbe hozza az ajánlott alkalmazásokat, amikor a legnagyobb szükséged van rájuk.
Android One
Android One
Android One

Nokia 9 PureView

Fedezz fel minden részletet!

Kiskereskedelmi forgalmazó választása

Ez az ár a készülék Nokia telefonáruházból való online vásárláskor érvényes. Az ár különböző lehet, más kiskereskedőktől való vásárlás esetén, és a memória, szín és egyéb változók függvényében is eltérő lehet.

Részletes műszaki jellemzők
Részletes műszaki jellemzők
Részletes műszaki jellemzők

Az Android, a Google és más, kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei. A Photoshop Lightroom az Adobe bejegyzett védjegye, illetve védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated vállalat Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. Az aptX a Qualcomm Technologies International, Ltd. védjegye, amely az Egyesült Államokban és más országokban van bejegyezve. Az USB Type-C™ és az USB-C™ az USB Implementers Forum védjegye.

1A kamerarendszer két színérzékelőből áll, amelyek három ultraérzékeny monokróm érzékelővel működnek együtt. Mindegyik egyszínű érzékelő körülbelül 2,9-szer annyi fény összegyűjtésére képes, mint egy tipikus okostelefonos színérzékelő. Az okostelefonos kameraérzékelő egyetlen színérzékelőre utal (12 MP, 1,25 um, F/1.8

2Az előretelepített rendszerszoftver és alkalmazások a memória jelentős részét használják.

3Free storage at high quality, requires Google account and internet connection. Not applicable for RAW/DNG format files.

4A Google Asszisztens bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Asszisztens nem érhető el, a Google Search helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: https://support.google.com/assistant.

5Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat, és előfordulhat, hogy cserélni kell.