Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView

Fedezz fel minden részletet!

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Formatervezés és teljesítmény

Kiválóság

A művészet egyfajta finomítási folyamat, mely során eltávolítod mindazt, amire nincs szükség egészen addig, amíg valami letisztult, mégis erőteljes eredmény marad. Itt felfedezheted a Nokia 9 PureView rétegeit.

Képernyő és hang

Öröm az érzékeknek

További részletek
További részletek
További részletek
Képernyő és hang
Öröm az érzékeknek

A megtekintés élménye, amelyet fényképeid megérdemelnek: a Nokia 9 PureView 5.99" méretű, 2K felbontású, széltől-szélig tartó pOLED QHD kijelzővel rendelkezik. A PureDisplay technológiának köszönhetően a kijelző pontos színeket és napfényben is jobb leolvashatóságot biztosít.

  • A HDR10 támogatásnak köszönhetően nagyobb részletességgel, kontraszttal és jobb színekkel élvezheted a legújabb tartalmakat
  • Készíts 4K HDR videókat térbeli hangrögzítéssel, hogy még jobban elmélyülhess a tartalmakban
  • Qualcomm® aptX™ a kiváló hanglejátszási minőségért Bluetooth® hangszórókon és fülhallgatókon

Szoftver: OS

Az Android ™ 10 már letölthető

Az egyszerűsített adatvédelmi beállítások, a gyorsabban írható válaszok és a mindenre kiterjedő fejlesztések természetesebbé teszik a telefon használatát - az Android 10 rengeteg új funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki Nokia okostelefonodból.

  • Sötét téma
  • Intelligens válasz
Android One
Android One
Android One

Nokia 9 PureView

Nyertes: Good Design®-díj 2019

A Chicago Athenaeum Építészeti és Design Múzeum 2019-ben a műszaki cikkek kategóriájában odaítélte a Nokia 9 PureView-nak a Good Design-díjat a különleges formatervéért, megbízhatóságáért, innovatív funkcióiért és az Android biztonságos használatáért.

Nézd meg a Good Design profilját

Nokia 9 PureView

Már kapható

Feliratkozás

Feliratkozom

Legyél az elsők között, akik megtudják a legújabb híreket.

Az Android, a Google és más, kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei. A Photoshop Lightroom az Adobe bejegyzett védjegye, illetve védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated vállalat Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. Az aptX a Qualcomm Technologies International, Ltd. védjegye, amely az Egyesült Államokban és más országokban van bejegyezve. Az USB Type-C™ és az USB-C™ az USB Implementers Forum védjegye.

1A kamerarendszer két színérzékelőből áll, amelyek három ultraérzékeny monokróm érzékelővel működnek együtt. Mindegyik egyszínű érzékelő körülbelül 2,9-szer annyi fény összegyűjtésére képes, mint egy tipikus okostelefonos színérzékelő. Az okostelefonos kameraérzékelő egyetlen színérzékelőre utal (12 MP, 1,25 um, F/1.8

2Az előretelepített rendszerszoftver és alkalmazások a memória jelentős részét használják.

3Free storage at high quality, requires Google account and internet connection. Not applicable for RAW/DNG format files.

4A Google Asszisztens bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Asszisztens nem érhető el, a Google Search helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: https://support.google.com/assistant.

5Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat, és előfordulhat, hogy cserélni kell.

6Amennyiben Android Oreo / Android 9 Pie rendszerrel szállították, korszerűsíthető Android 10. Felhívjuk a figyelmet, hogy ez további mobiladat-fogyasztással járhat.

* A Counterpoint Research 2020. évi tanulmánya szerint.

Shopping bag with items Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Location External link Facebook Instagram YouTube Twitter