Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip Error Hexagon External link Facebook Instagram YouTube Twitter Quad camera Speaker Battery Design Arrow right

Nokia G20

Okostelefonok
Nokia G20

Videózz a magad módján térhatású hangfelvétellel és 3 napig működő akkumulátorral¹.

Szín

Nokia G20

Ragadd meg az életet, használd ki minden percét, és oszd meg a számodra legfontosabb személyekkel. A Nokia G20 megkönnyíti ezt az utóbbit. A 48 MP-es négytagú kamerával, a nagy teljesítményű, mesterséges intelligenciával támogatott képalkotással és az OZO Audioval még sosem volt ilyen könnyű látni és hallani mindent. Mindezt egy olyan akkumulátor működteti, ami a töltések között akár 3 napig is kitart¹. A biztonságot is erősítettük, mert fel lehet oldani ujjlenyomattal és arcfelismeréssel, és a legújabb Androidhoz 2 évig járnak biztonsági frissítések. Összességében véve számíthatsz rá, hogy ez a telefon biztonságban tartja a nagyszerű munkáidat.

Részletes leírás

48 MP-es hátlapi kamera

Készíts szélesvásznú vagy macro képeket a világról, ahogyan csak te látod.

Térhatású hang

Rögzíts térhatású hangot, hogy új dimenziót nyerjenek a videóid.

3 napos akkumulátor-élettartam¹

Az MI-vel támogatott akkumulátornak köszönhetően töltés nélkül akár 3 napig használhatod a készülékedet.

Kifinomult skandináv formaterv

Az elegancia és a funkcionalitás találkozik ebben a könnyű, vékony készülékben.

Rögzítsd azt, ami igazán számít

Nézd meg most!

48 MP-es négytagú kamera

Egy kreatív stúdió, ami elfér a zsebedben

A Nokia G20 48 MP-es tisztaságú, gyönyörű szélesvásznú vagy részletes macro képeket tud készíteni. Emellett készíts videókat térhatású hanggal és használj stúdió minőségű eszközöket, hogy személyesebb legyen minden történet.

Biztonsági frissítések

Biztonság, ami egyre erősebb

3 évig járnak a havi biztonsági frissítések, így a fájljaid, videóid, fényképeid és adataid biztonságban maradnak.

Android™ 11

A legújabb szoftverekkel felvértezve

Képben szeretnél maradni arról, hogy ki mit és mikor mondott? Az Android 11-gyel egy helyen láthatod több üzenetküldő alkalmazás beszélgetéseit, válaszolhatsz rájuk és irányíthatod őket. Két évig járnak szoftverfrissítések, így mindig rendelkezésre állnak majd a legújabb funkciók. Ez olyan, mintha már ma megkapnád a jövő telefonját.

MI-vel támogatott 3 napos akkumulátor²

Az eddigi leghosszabb ideig üzemelő akkumulátorunk. Ez komoly.

A te életed sem áll le senki kedvéért, ezért olyan telefonra van szükséged, amivel el tudod végezni a szükséges teendőket. Emiatt az eddig leghosszabban üzemelő akkumulátorunk akár 3 napig is bírja a töltések között¹.

Letisztult skandináv formaterv

Ránézésre gyönyörű. Használni remek.

Kifinomult skandináv formatervezés és egyszerű, elegáns funkciók könnyű, vékony és strapabíró készülékházba épített csúcstechnológiával. A készülék két különleges, skandináv ihletésű színben kapható: éjszaka és gleccser.

Nagyobb, 6,5 hüvelykes képernyő

Mindent tisztábban láthatsz. Éjjel-nappal.

Nélkülözhetetlen a nagy képernyő, amikor dokumentumokat olvasol, javításokat végzel, vagy az utolsó pillanatban szerkesztesz az úton. A Nokia G20 és a nagy képernyő világosabb fényerővel érkezik, így fényes nappal sem fogsz lemaradni semmiről. Pontosan úgy, ahogyan élni szeretnéd az életet.

Biztonságos hozzáférés

Oldd fel egy érintéssel. Vagy egy pillantással.

Az oldalt lévő ujjlenyomat-olvasónak és az arcfelismerésnek köszönhetően csak a te arcod és ujjlenyomatod tud hozzáférni a telefonhoz. Igen, itt minden rólad szól.

love it, trust it, keep it

Finnországban egyszerűen viszonyulunk az élethez és a boldogsághoz – megőrizzük azokat a dolgokat, amiket szeretünk és amikben megbízunk. Amikor ezt a filozófiát alkalmazzuk egy telefon tervezésekor, az eredmény egyértelmű: egy mindennapi társ, amire számíthatunk, és ami kiállja az idő próbáját. A Nokia telefonjainak legújabb választéka sem kivétel. Az innovatív funkcióknak, a strapabíró kialakításnak, illetve a folyamatos szoftver- és biztonsági frissítéseknek köszönhetően hosszú-hosszú ideig kitartanak majd melletted.

Tedd még biztonságosabbá telefonod az ExpressVPN-nel

Az ExpressVPN egy plusz biztonsági réteggel erősíti az internetkapcsolatodat, és megvédi az adataidat az illetéktelenektől, függetlenül attól, hogy wifin vagy mobilhálózaton keresztül csatlakozol a netre. Most kizárólag bizonyos Nokia telefonokon 30 napig ingyen kipróbálhatod az ExpressVPN-t. Nincs kötelezettségvállalás, és nem kell megadni a fizetési adataidat sem — egy perc alatt már be is kapcsolhatod.

További részletek

Minden, amit hallgatni szeretnél, és még annál is több

Minden zene és podcast, amit ismersz és szeretsz — és még több millió, ami felfedezésre vár. A Nokia okostelefonjain mostantól előre telepítve van a Spotify, a világ legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatása. Így már csak néhány koppintásra vagy a világ legismertebb előadóinak legismertebb dalaitól. Hallgasd a Spotify-t minden héten.

További részletek

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. Az Android, a Google és más kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

1A háromnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS küldését, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet normál készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták.