Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Battery Shield Checkmark Camera Frequency 90Hz 90Hz

Nokia G21 okostelefon

3 napos akkumulátor-üzemidő¹, a versenytársakhoz képest kétszer annyi biztonsági frissítés² és 2 évig érkező rendszerfrissítések.

Szín
Modell
4 GB RAM, 64 GB Belső memória, Kettős SIM
  • Yettel
  • Emag
  • MediaMarkt
  • BestByte
  • Aqua
  • Euronics
  • Speedshop

3-day battery life¹

Magas teljesítmény és egy hosszú üzemidejű akkumulátor, amivel átvészelheted az egész hétvégét.

Biztonsági frissítések

A versenytársakhoz mérten 2-szer annyi biztonsági frissítés jár hozzá², hogy minden adatod biztonságban legyen.

Operációs rendszer frissítései

A legújabb funkciók és két évig frissülő operációs rendszer³. Android 12-re kész.⁴

Nokia G21 rear cameras
Nokia G21 rear cameras

Évekig járó támogatás és napokig üzemelő akkumulátor

Nokia G21

Hosszabb ideig és nagyobb, fényesebb képernyőn élvezheted azt, amit szeretsz. A Nokia G21 ámulatba ejtő, 3 napig üzemelő akkumulátorral egyesíti a zökkenőmentes teljesítményt, a lenyűgöző, 50 MP-es kamerát ráadásul az MI képalkotási képessége támogatja. Emellett kívül-belül szuper erős, elegáns polikarbonát készülékház védi, a versenytársakhoz mérten 2-szer annyi biztonsági frissítés jár hozzá², 2 évig frissítjük az operációs rendszert és 30 napig ingyen kipróbálhatod az ExpressVPN-t.

Részletes leírás

3 napos akkumulátor-üzemidő

Akár 3 napig üzemelő akkumulátor, amivel átvészelheted az egész hétvégét.

Rendszerfrissítések és biztonsági frissítések

2 évig frissítjük az operációs rendszert³. A versenytársakhoz mérten 2-szer annyi biztonsági frissítés jár².

Háromtagú kamera és MI képalkotás

50 MP-es háromtagú kamera modern MI képalkotással.

90 Hz-es frissítési gyakoriság

Folyamatosabb görgetés. Gördülékenyebb élmény.

Nokia G21 profile and fingerprint sensor

akkumulátor

3 nap hosszú idő. Különösen egy akkumulátor számára

Az élet tele van kalandokkal, és ki tudja, hogy merre sodor az élet három nap múlva. A Nokia akkumulátora akár 3 napon át is bírja, ezért nem kell aggódnod, ha belefeledkeztél az élet örömeibe, és kiment a fejedből a töltőd. Kompatibilis a 18 W-os gyorstöltéssel, hogy szükség esetén gyorsabban fel tudd tölteni⁵.

Nokia G21 installing an update

Frissítések

Maradj naprakész, légy biztonságban

Legyél naprakész a 2 évig frissülő operációs rendszerrel³ és maradj biztonságban a versenytársakhoz mérten 2-szer annyi biztonsági frissítéssel²

The triple camera on Nokia G21

Kamera

50 MP-es háromtagú kamera és MI képalkotás

Nem egyszerű jól fotózni. Legalábbis eddig nem volt az. A Nokia G21-gyel és az 50 MP-es háromtagú kamerájával, köztük az elsődleges, a mélységérzékelő és a macro objektívekkel viszont gyerekjáték jó képeket készíteni. Gyenge fényviszonyok között is különösen jó fotókat lőhetsz vele, és életre hívhatod a rendkívüli ötleteidet.

The 6.5” screen on Nokia G21

Kijelző

Gyorsabb frissítési gyakoriság, nagy képernyő

Nagyméretű, 6,5”-es képernyővel szereltük fel a Nokia G21-et. Ezen megmutathatod a legújabb rövidfilmedet, vagy bebújhatsz a takaród alá, és megnézheted valaki másét. 90 Hz-es a frissítési gyakoriság, így a közösségi oldalak és a fényképek görgetése hihetetlenül gyors lesz.

Tedd még biztonságosabbá telefonod az ExpressVPN-nel

Az ExpressVPN egy plusz biztonsági réteggel erősíti az internetkapcsolatodat, és megvédi az adataidat az illetéktelenektől, függetlenül attól, hogy wifin vagy mobilhálózaton keresztül csatlakozol a netre. Most kizárólag bizonyos Nokia telefonokon 30 napig ingyen kipróbálhatod az ExpressVPN-t.

További részletek

Minden, amit hallgatni szeretnél, és még annál is több

Minden zene és podcast, amit ismersz és szeretsz — és még több millió, ami felfedezésre vár. A Nokia okostelefonjain mostantól előre telepítve van a Spotify, a világ legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatása. Így már csak néhány koppintásra vagy a világ legismertebb előadóinak legismertebb dalaitól. Hallgasd a Spotify-t minden héten.

További részletek

Teremts kapcsolatokat, fedezz fel lehetőségeket

A Nokia okostelefonokra már előtelepítjük a világ legnagyobb szakmai hálózatát, a LinkedInt. Csak néhány kattintás, és már kapcsolatba is léphetsz a különböző háttérrel és szakértelemmel rendelkező tagokkal, felfedezhetsz új lehetőségeket és építheted a karriered.

További részletek

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről.

1A háromnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS küldését, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet normál készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták. 2 A Nokia G21 a globális megjelenésétől számítva 36 biztonsági frissítést kap. Más, hasonló árú okostelefonok az életciklusuk alatt átlagosan 16 biztonsági frissítést kapnak. 1A Nokia G21 globális megjelenési dátumától számítva. 4Az Android a Google LLC védjegye. 5 18 W-os USB Power Delivery 3.0-val kompatibilis gyorstöltésre alkalmas. A gyorstöltőt külön kell megvásárolni. A csomag 10 W-os töltőt tartalmaz.