Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Battery Shield Checkmark Camera Frequency 90Hz 90Hz

Nokia G21 okostelefon

Skip to main content

3 napos akkumulátor-üzemidő¹, a versenytársakhoz képest kétszer annyi biztonsági frissítés² és 2 évig érkező rendszerfrissítések³.

Enlarge Északi kék Nokia G21 from Front and Back
Enlarge Északi kék Nokia G21 from Front
Enlarge Északi kék Nokia G21 from Back
Enlarge Északi kék Nokia G21 from Back
Enlarge Északi kék Nokia G21 from Front and Back
Enlarge Északi kék Nokia G21 from Front
Enlarge Északi kék Nokia G21 from Back
Enlarge Északi kék Nokia G21 from Front and Back
SzínÉszaki kék
Beállítások
Értesítést kérek

Értesítést kérek, amikor ez a termék kapható lesz: Nokia G21

Add meg alul az e-mail-címedet, és értesíteni fogunk, amikor kapható lesz ez a termék.

  • Aqua
  • Emag
  • BestByte
  • MediaMarkt
  • Euronics
  • Auchan
Nokia G21 rear cameras
Nokia G21 rear cameras

Évekig járó támogatás és napokig üzemelő akkumulátor

3-day battery life¹

Magas teljesítmény és egy hosszú üzemidejű akkumulátor, amivel átvészelheted az egész hétvégét.

Biztonsági frissítések

A versenytársakhoz mérten 2-szer annyi biztonsági frissítés jár hozzá², hogy minden adatod biztonságban legyen.

Operációs rendszer frissítései

A legújabb funkciók és két évig frissülő operációs rendszer³. Android 12-re kész.⁴

Nokia G21

Hosszabb ideig és nagyobb, fényesebb képernyőn élvezheted azt, amit szeretsz. A Nokia G21 ámulatba ejtő, 3 napig üzemelő akkumulátorral egyesíti a zökkenőmentes teljesítményt, a lenyűgöző, 50 MP-es kamerát ráadásul az MI képalkotási képessége támogatja. Emellett kívül-belül szuper erős, elegáns polikarbonát készülékház védi, a versenytársakhoz mérten 2-szer annyi biztonsági frissítés jár hozzá², 2 évig frissítjük az operációs rendszert és 30 napig ingyen kipróbálhatod az ExpressVPN-t.

Részletes leírás

3 napos akkumulátor-üzemidő

Akár 3 napig üzemelő akkumulátor, amivel átvészelheted az egész hétvégét.

Rendszerfrissítések és biztonsági frissítések

2 évig frissítjük az operációs rendszert³. A versenytársakhoz mérten 2-szer annyi biztonsági frissítés jár².

Háromtagú kamera és MI képalkotás

50 MP-es háromtagú kamera modern MI képalkotással.

90 Hz-es frissítési gyakoriság

Folyamatosabb görgetés. Gördülékenyebb élmény.

Nokia G21 profile and fingerprint sensor

akkumulátor

3 nap hosszú idő. Különösen egy akkumulátor számára

Az élet tele van kalandokkal, és ki tudja, hogy merre sodor az élet három nap múlva. A Nokia akkumulátora akár 3 napon át is bírja, ezért nem kell aggódnod, ha belefeledkeztél az élet örömeibe, és kiment a fejedből a töltőd. Kompatibilis a 18 W-os gyorstöltéssel, hogy szükség esetén gyorsabban fel tudd tölteni⁵.

Nokia G21 installing an update

Frissítések

Maradj naprakész, légy biztonságban

Legyél naprakész a 2 évig frissülő operációs rendszerrel³ és maradj biztonságban a versenytársakhoz mérten 2-szer annyi biztonsági frissítéssel²

The triple camera on Nokia G21

Kamera

50 MP-es háromtagú kamera és MI képalkotás

Nem egyszerű jól fotózni. Legalábbis eddig nem volt az. A Nokia G21-gyel és az 50 MP-es háromtagú kamerájával, köztük az elsődleges, a mélységérzékelő és a macro objektívekkel viszont gyerekjáték jó képeket készíteni. Gyenge fényviszonyok között is különösen jó fotókat lőhetsz vele, és életre hívhatod a rendkívüli ötleteidet.

The 6.5” screen on Nokia G21

Kijelző

Gyorsabb frissítési gyakoriság, nagy képernyő

Nagyméretű, 6,5”-es képernyővel szereltük fel a Nokia G21-et. Ezen megmutathatod a legújabb rövidfilmedet, vagy bebújhatsz a takaród alá, és megnézheted valaki másét. 90 Hz-es a frissítési gyakoriság, így a közösségi oldalak és a fényképek görgetése hihetetlenül gyors lesz.

Tedd még biztonságosabbá telefonod az ExpressVPN-nel

Az ExpressVPN egy plusz biztonsági réteggel erősíti az internetkapcsolatodat, és megvédi az adataidat az illetéktelenektől, függetlenül attól, hogy wifin vagy mobilhálózaton keresztül csatlakozol a netre. Most kizárólag bizonyos Nokia telefonokon 30 napig ingyen kipróbálhatod az ExpressVPN-t.

További részletek

Minden, amit hallgatni szeretnél, és még annál is több

Minden zene és podcast, amit ismersz és szeretsz — és még több millió, ami felfedezésre vár. A Nokia okostelefonjain mostantól előre telepítve van a Spotify, a világ legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatása. Így már csak néhány koppintásra vagy a világ legismertebb előadóinak legismertebb dalaitól. Hallgasd a Spotify-t minden héten.

További részletek

Teremts kapcsolatokat, fedezz fel lehetőségeket

A Nokia okostelefonokra már előtelepítjük a világ legnagyobb szakmai hálózatát, a LinkedInt. Csak néhány kattintás, és már kapcsolatba is léphetsz a különböző háttérrel és szakértelemmel rendelkező tagokkal, felfedezhetsz új lehetőségeket és építheted a karriered.

További részletek

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről.

1A háromnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS küldését, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet normál készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták. 2 A Nokia G21 a globális megjelenésétől számítva 36 biztonsági frissítést kap. Más, hasonló árú okostelefonok az életciklusuk alatt átlagosan 16 biztonsági frissítést kapnak. 1A Nokia G21 globális megjelenési dátumától számítva. 4Az Android a Google LLC védjegye. 5 18 W-os USB Power Delivery 3.0-val kompatibilis gyorstöltésre alkalmas. A gyorstöltőt külön kell megvásárolni. A csomag 10 W-os töltőt tartalmaz.