Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Music Shield Checkmark Processor Store
Skip to main content

Újrahasznosított anyagokból készült. Hosszabb élettartamra terveztük.

Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Front and Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Front
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Front and Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Front
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Front and Back
SzínLagoon Blue
Beállítások
Értesítést kérek

Értesítést kérek, amikor ez a termék kapható lesz: Nokia G22

Add meg alul az e-mail-címedet, és értesíteni fogunk, amikor kapható lesz ez a termék.

  • Media Markt
  • Emag
  • Euronics
  • BestByte
  • Aqua
  • Yettel
Nokia G22 smartphone
Nokia G22 smartphone

Nokia G22

Zökkenőmentes okostelefon-élmény

Különleges kialakítás. Fenntartható alkatrészek.

A Nokia G22-t is a már jól ismert strapabírás és gyártási minőség jellemzi. A fényes hátlap 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült, így jól néz ki, jó a bolygónak és még tartósabb is.

Környezetbarát tervezés. QuickFix-javíthatóság.

Balesetek mindig történnek – többé azonban nem kell hosszú ideig várnod a javításra. QuickFix-javítással kicserélheted a sérült kijelzőket és a régi akkumulátorokat.¹

Hosszabb akkumulátor-üzemidő. Nagyobb szabadság.

A Nokia G22 akkumulátora egyetlen töltéssel akár 3 nap üzemidőt² biztosít, és 800 teljes töltési ciklust³ is elbír, így hosszabb ideig marad jó állapotban.

Nokia G22 in Lagoon Blue and Meteor Grey

Nokia G22

Magas teljesítmény. QuickFix-javíthatóság. Hosszú távra tervezve. Ez az okostelefonokkal járó szabadság. A Nokia G22 tulajdonosai kicserélhetik a betört kijelzőt, a töltőcsatlakozót és az akkumulátort. Még több embernek ígér hosszú élettartamot – 100%-ban újrahasznosított műanyag hátlappal rendelkezik, 3 évig jár hozzá a frissítés és a garancia, és akár 3 napos akkumulátor-üzemidőt biztosít. A memóriabővítés funkció ráadásul gondoskodik a virtuális RAM-ról,⁴ hogy még gördülékenyebb élmény legyen a telefonozás.

Részletes leírás

Kiemelkedő hangminőség

Jobb szórakozás az OZO Playbackkel – kiegyensúlyozza a fejhallgató teljesítményét az optimális hangzásért.

Évekig védjük a hardvert és a szoftvert

3 év garancia⁵ 3 éven át havonta érkező biztonsági frissítések, plusz Android™-frissítések 2 éven keresztül.⁶

Memóriabővítő eszköz

A szabad tárhelyet további virtuális RAM-má⁴ alakíthatod, hogy még gyorsabb legyen a telefonod.

„Auto clear” teljesítményoptimalizáló

Bezárja a háttérben futó felesleges alkalmazásokat a teljesítmény növelése érdekében.

Nokia G22 with QuickFix repairability

Javítsd meg a készülékedet a QuickFixszel

A QuickFix-javítással te magad is kicserélheted az akkumulátort és a kijelzőt. Felejtsd el a szervizek hosszú javítási idejeit és az esetleges adatvesztések kockázatát. Egyszerűen csak fordulj az iFixithez a Nokia telefonok a cserealkatrészeiért, a szerszámokért és a könnyen követhető utasításokért – vagy kérj meg egy jóváhagyott szervizközpontot a javítások elvégzésére.

További részletek

Kellemesebb szórakozás, még hosszabb ideig

A Nokia G22 az OZO Playbackkel egyensúlyozza ki a fejhallgató teljesítményét a kivételes hangélményért. A 3 napos akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően pedig még hosszabb ideig szórakozhatsz.

Kívül-belül tartósnak terveztük

A Nokia G22 gondoskodik a már jól ismert biztonságról: 3 év garancia, 3 éven át érkező havi biztonsági frissítések és 2 éven át frissülő operációs rendszer. Így teljes nyugalommal csinálhatod tovább, amit szeretsz, online és offline egyaránt.

Nokia G22 is durable and secure
Nokia G22 is durable and secure
Nokia G22 smartphone optimized for performance

A szuper teljesítmény még tökéletesebb lett

Az „auto clear” teljesítményoptimalizáló funkció automatikusan bezárja a nem használt alkalmazásokat, tovább növelve ezzel a teljesítményt. A memóriabővítő funkció ráadásul virtuális RAM-má alakítja a szabad tárhelyet, hogy még gyorsabb legyen a telefonod.

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

¹Az iFixitnél juthatsz hozzá a hivatalos cserealkatrészekhez, a szerszámokhoz és a javítási útmutatókhoz. A HMD jóváhagyott javításnak tekinti a gondosan és az iFixit útmutatásai szerint végzett javításokat, így azok nem befolyásolják a korlátozott gyártói jótállást. További tudnivalókért látogass el ide: www.nokia.com/phones/self-repair.

²A HMD Global valós használaton alapuló tesztjei alapján. További tudnivalókért látogass el ide: nokia.com/phones/nokia-g-22.

³A HMD Global tesztjei alapján az akkumulátor 800 teljes töltési ciklus után is megtartja az eredeti kapacitásának legalább 80%-át.

⁴A memóriabővítéshez (virtuális RAM) megfelelő mennyiségű tárhelyre van szükség. A tárhely védelme érdekében a memóriabővítés automatikusan és véglegesen kikapcsol a tárhelykorlát 90%-ának elérésekor. Ez 4 év intenzív használat után fordulhat elő.

⁵Tájékozódj a gyártói korlátozott jótállásról.

⁶A Nokia G22 globális megjelenési dátumától számítva.