Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Arrow down Battery Music Touch controls Design

Nokia Lite fülhallgató

Könnyű, vezeték nélküli fülhallgató és töltőtok.

Szín

Nokia Lite fülhallgató

Semmi sem állíthat meg abban, hogy a saját szabályaid szerint éld az életed – ebben a fülhallgatóid is segíteni fognak. Hogy a te kezedben legyen az irányítás, egyetlen koppintásnyira. Hogy egész nap fel legyél töltve, bárhova is menj, és meghalld az összes hangot kedvenc zenéidben. A reggeli futás, vagy a munkahelyi ingázással töltött idő még inkább a tiéd lehet a Nokia Lite fülhallgatóival.

Részletes leírás

Hosszan tartó akkumulátor

Hosszú ideig hallgathatsz zenét, mert a lejátszási idő akár 6 óra¹.

Stúdiókra jellemző hangminőség

Halld ki az összes hangot kedvenc zenéidből

Könnyen megtanulható érintés-parancsok

Irányítsd a világodat egyetlen érintéssel.

Prémium kialakítás

Két prémium szín közül választhatsz.

Nokia Lite fülhallgató

Ne állítsd le a zenét

akkumulátor

Csak ütemesen

Miután befejezted a munkahelyi hívásokat, még marad időd beszélgetni a barátaiddal és a családtagjaiddal. Lazulj el a kedvenc zenéidre. A teljes lejátszási idő elérheti a 36 órát¹, így akár otthon, akár az irodában végzed el a munkádat, jut idő magadra is.

Játssz többet hallás után

Merülj el a mély beszélgetésekben, vagy a mély zenei ritmusokban. Egyetlen töltés akár 6 óra lejátszási időt biztosít¹. Te döntöd el, hogy mihez kezdesz az időddel.

Akár 5 töltés a zsebedben

Ha tölteni kell, akkor a töltőtok a méretének köszönhetően bárhol, akár menet közben is megteheted: akár 5 felöltést biztosít.

Hang

Élj hangosabban

Mi tudjuk, hogy semmiről sem szeretsz lemaradni, és nincs ez másként a zenével sem. A stúdiókra jellemző hangminőségnek köszönhetően prémium hallgatási élményben részesülsz nem is annyira prémium áron. Minden számot a maga pompájában fogsz hallani – ahogy annak lennie kell.

Vezérlők

Maradj mozgásban

Egy egyszerű érintéssel irányíthatod. Néhány könnyen megtanulható és könnyen használható érintés-paranccsal hívásokat indíthatsz és fogadhatsz, zenét játszhatsz le vagy szüneteltetheted, hogy meghallgasd, mit kiabálnak a gyerekek. Minderre akár út közben is képes vagy.

Dizájn

Hangban erős. Stílusban erős.

Mindig is volt érzéked ahhoz, hogy kiemelkedj a tömegből. A fülhallgató prémium formájával és egyedülálló színeivel csodásan fogsz kinézni. A klasszikus faszén mellett be szeretnénk mutatni egy látványos új színt is: ez a sarki tenger.

Dizájn

Fő a változatosság

Dugd be mindkét füled, ha teljesen ki szeretnél kapcsolni, vagy használd csak az egyik fülhallgatót, ha hallanod kell a külvilágot. Ha lemerül, akkor tedd be a másikat, így hosszabb ideig tudod hallgatni.

Bluetooth 5.0

Könnyű zenehallgatás

A napok csak úgy szaladnak. Munka, találkozók, hívások, család, szórakozás – ez egy véget nem érő lista. A Nokia Lite fülhallgatók Bluetooth® 5.0-val csatlakoznak minden eszközödhöz, tehát a kedvenc zenéidtől kezdve a kedvenc hangvezérelt asszisztensedig minden azonnal rendelkezésre áll – bökkenők nélkül.

Részletes leírás

Színek

Fekete

Sarki tenger

Teljesítmény

play-time:
6 h

Csatlakoztathatóság

Bluetooth:

5.0

Jellemzők:

Transmission Distance> 10m, Frequency response 20HZ-20KHZ, Driver Size Φ6mm

Kompatibilitás:

Bármilyen Bluetooth-eszköz

USB-kapcsolat:

USB Type-C

USB-kapcsolat:

USB Type-C

Akkumulátor és töltés

A töltőtok akkumulátorának kapacitása:
400 mAh

A csomag tartalma

3 pár fülbetét (kicsi, közepes, nagy)

Töltőtok

USB Type-C kábel

Gyors üzembehelyezési útmutató

USB Type-C kábel

Környezeti profil

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

1 A fülhallgatók lejátszási ideje egyetlen töltéssel akár 6 óra. A teljesen feltöltött tok 5-ször tudja feltölteni a fülhallgatókat, így a teljes lejátszási idő akár 36 óra.