‌‌
Kapcsolat az ügyfélszolgálattal

Lépj velünk kapcsolatba

Csevegj velünk

Mielőtt az ügyfélszolgálatunkkal csevegést kezdeményeznél, add meg az elérhetőséged.

Küldj nekünk e-mailt

Mondd el a problémádat, és értesíteni fogunk e-mailben.

Online rendelés kezelése

Felhasználói útmutatók
Felhasználói útmutatók

A legújabb felhasználói útmutatók a Nokia telefonokhoz

Összes felhasználói útmutató megtekintése
GyIK

Leggyakrabban megtekintett cikkek és témák

Miért hagyja néha abba a telefon a töltést, még mielőtt elérné a 100%-ot?

A töltésvédelem alacsony vagy magas hőmérséklet esetén bekapcsol – ez biztosítja az akkumulátor optimális és biztonságos működését. A normál sebességű töltés folytatásához helyezd a telefont szoba-hőmérsékletű környezetbe.

>

Nem tölt a telefon. Mit tegyek?

Győződj meg először arról, hogy nem a használt áramforrás vagy aljzat a probléma oka – ezt gyorsan ellenőrizheted úgy, hogy a telefont egy másik konnektorhoz csatlakoztatod, és megnézed, hogy töltődik-e. Ha nem az aljzat a probléma oka, vizsgáld meg közelebbről a telefon tápkábelét vagy töltőcsatlakozóját, megbizonyosodva arról, hogy minden rendben van. Ezután próbáld meg teljesen kikapcsolni a telefont, és bedugni az aljzatba – ne feledd, ha az akkumulátor teljesen lemerült, akár 2 vagy 3 percig is eltarthat, amíg a töltés megkezdődik.

>

Hogyan tudom hardveresen újraindítani okostelefonomat, hogy visszaállítsam az eredeti gyári beállításokat?

Figyelem: a hardveres újraindítás minden adatot, beállítást és tartalmat töröl az okostelefonról és visszaállítja a gyári beállításokat. Javasoljuk, hogy a hardveres újraindítás előtt, készíts biztonsági mentést a készülékről. Látogass el ide, ha többet szeretnél megtudni, hogyan lehet az okostelefonod biztonsági mentését távolról elvégezni.

Okostelefonod újraindítása és tartalmának törlése előtt gondoskodj arról, hogy a készülék megfelelő áramforrásra legyen csatlakoztatva. Javasoljuk még, hogy az akku töltöttsége legalább 50% legyen, a hardveres újraindítás előtt.

Nyomd meg és tartsd lenyomva egyidejűleg a hangerő növelése gombot és a bekapcsológombot körülbelül 30 másodpercig, vagy amíg a gyökérmenü megjelenik. Válaszd ki a gyökérmenü pontjai közül a végrehajtani kívánt parancsot, jelen esetben az "Adatok törlése/gyári visszaállítás" pontot.

Ezenkívül, hardveres újraindítás végezhető a következők érintésével: Beállítások > Biztonsági mentés és újraindítás > Gyári adatok visszaállítása > Telefon visszaállítása > Minden adat törlése.

>
Szerviz és javítás

Szerviz és javítás

Nokia szervizszolgáltatás online

Problémát tapasztalsz a telefonoddal kapcsolatban? Az online szerviz szolgáltatásunkkal könnyedén regisztrálhatod Nokia okostelefonodat javításra.

Online javítási szolgáltatás
Garancia és biztosítás

Garancia

Ellenőrizze a jótállást

A jótállás érvényességének ellenőrzéséhez add meg a készülék IMEI kódját!

Hol találom az IMEI kódot?

Android telefonok Az IMEI kód ellenőrzéséhez kövesd az alábbi útvonalat: Beállítások > Telefon > Állapot > IMEI információk ! Ha a telefonodnak két IMEI kódja is van, az IMEI1-es kódot használd!

Klasszikus telefonok Az IMEI kód ellenőrzéséhez üsd be a *#06# karaktersort a főképernyőn!

Válassz tartózkodási helyet
Ellenőrizze a jótállást

Biztosítsd Nokia telefonodat károk ellen!

Nokia telefonbiztosítást az Android telefonod megvásárlását követő 14 napon belül szerezhetsz be. A biztosítás 12 vagy 24 hónapos időszakra kapható, amely a kijelző törése, folyadékkár, valamint egyebek ellen nyújt fedezetet.

Vásárold meg Nokia telefonbiztosításodat!