Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Delivery Smartphone

Nokia 1 felhasználói kézikönyv

Skip to main content
Minden eszköz

Nokia 1

Hasznos linkek

PDFSzoftverfrissítésekRészletes leírásKörnyezeti profil

Országok és nyelvek

A termékekhez számos nyelven kínálunk felhasználói útmutatókat a különböző régiókban, ezért előfordulhat, hogy átirányítunk a Nokia telefonok weboldalára, ami a választott helyszíneden kívül van.

Nyelv kiválasztása
Térkép

Helyalapú szolgáltatások használata

A Térkép segítségével meghatározhatja tartózkodási helyét, és a helyadatokat a készített fényképekhez csatolhatja. A helyadatokat hozzáadhatja egy fényképhez vagy videóhoz, ha a tartózkodási helye meghatározható műholdas vagy hálózati technológiával. Ha olyan fényképet vagy videót oszt meg, amely helyadatokat tartalmaz, akkor a helyadatokat azok a személyek láthatják, akik megtekintik a fényképet vagy a videót. Egyes alkalmazások a helyadatok felhasználásával nagyobb választékban tudnak szolgáltatásokat ajánlani.

A helyalapú szolgáltatások bekapcsolása

Telefonja GPS, GLONASS, A-GPS, Wi-Fi vagy hálózati (cellaazonosítón alapuló) helymeghatározási módszer használatával jeleníti meg tartózkodási helyét a térképen.

A helyadatok elérhetősége, pontossága és hiánytalansága függhet például a tartózkodási helyétől, a használati körülményektől és a külső felek által nyújtott forrásoktól, és az adatok esetleg csak korlátozottan állnak rendelkezésre. Előfordulhat, hogy a helyadatok nem érhetők el, például épületeken belül vagy a föld alatt. A helymeghatározási módokkal kapcsolatos adatvédelmi információkról bővebben a HMD Global http://www.nokia.com/phones/privacy webhelyen található Adatvédelmi Irányelvében olvashat.

A műholdas helymeghatározó rendszerek egyes változatai esetén esetleg kis mennyiségű adat továbbítására lehet szükség a mobilhálózaton. Ha szeretnénk elkerülni az adatátviteli költségeket, pl. külföldi utazás során, akkor a telefon beállításainál lehetőség van a mobilhálózati adatkapcsolat kikapcsolására.

A Wi-Fi-kapcsolat használatával végzett helymeghatározás javítja a helymeghatározás pontosságát, amikor nem érhetők el a műholdjelek, például beltéri területeken vagy magas épületek között. Ha olyan helyen tartózkodik, ahol korlátozott a Wi-Fi-elérés, kikapcsolhatja a Wi-Fi-funkciót a telefon beállításaiban.

Koppintson a Beállítások > Biztonság és hely lehetőségre, és kapcsolja be a Hely lehetőséget.
Hasznosnak találtad?

Országok és nyelvek

Nyelv kiválasztása

Továbbra is segítségre van szükséged?

Kapcsolat az ügyfélszolgálattal

Élő csevegés

Élő csevegés

Mielőtt az ügyfélszolgálatunkkal csevegést kezdeményeznél, add meg az elérhetőséged.

Csevegj velünk

Mielőtt az ügyfélszolgálatunkkal csevegést kezdeményeznél, add meg az elérhetőséged.

A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

Küldj nekünk e-mailt

Mondd el a problémádat, és értesíteni fogunk e-mailben.

Segítség és súgó

Javítás vagy csere

Próbáltad megoldani a problémát, de a telefon továbbra sem működik? Bízd ránk.

Javítás vagy csere

Tudjuk, hogy kényelmetlenséget jelenthet beküldeni a készüléket javítás céljából. Megnyugtatásképpen válaszolunk néhány gyakran feltett kérdésre.

A megoldások többsége megtalálható a súgóközpontunkban, de ha meg kell javítani a készülékedet, mindent megteszünk, hogy azt napokon belül visszajuttassuk hozzád.

4 egyszerű lépésben történik a készülék beküldése javítás céljából:

Online űrlap kitöltése

Töltsd ki a szükséges adatokat a készülékedről, és add meg az adataidat.

Átvétel futárral

Egyeztess egy neked megfelelő időpontot, amikor átveszik tőled a már becsomagolt készüléket, vagy add le egy jóváhagyott begyűjtési ponton.

Javítás vagy csere

Megvizsgáljuk a készülékedet, és helyben megjavítjuk, vagy (ha ez nem lehetséges, akkor) kicseréljük.

Termék elküldve

A javítás vagy csere után általában egy napon belül visszaküldjük neked a készüléket.

Kezdő lépések

Újrahasznosítás

Küldd el nekünk a felesleges telefonjaidat, hogy biztonságosan ártalmatlaníthassuk őket.

Újrahasznosítás

Ne dobd ki a régi telefonodat. Hasznosítsd újra, és tegyél valami jót a bolygódért.

Küldd el nekünk a felesleges telefonod, és nyugodt lehetsz afelől, hogy biztonságosan ártalmatlanítani fogjuk. Neked semmibe sem kerül, és mi gondoskodunk arról, hogy a nyersanyagokat újra felhasználják.

A részletes tájékoztatás kedvéért válaszolunk a gyakran ismételt kérdésekre. Ha további információra van szükséged arról, hogyan hasznosítjuk újra a telefonodat, és hogyan tudod azt elküldeni nekünk, keress fel minket élő cseten vagy e-mailben.

Két egyszerű lépésben:

Online űrlap kitöltése

Töltsd ki a szükséges adatokat a készülékedről, és add meg az adataidat.

Átvétel futárral

Egyeztess egy neked megfelelő időpontot, amikor átveszik tőled a már becsomagolt készüléket, vagy add le egy jóváhagyott begyűjtési ponton.

Kezdő lépések