Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Delivery Smartphone

Nokia 2720 felhasználói kézikönyv

Skip to main content
Minden eszköz

Nokia 2720

Hasznos linkek

PDFSzoftverfrissítések

Országok és nyelvek

A termékekhez számos nyelven kínálunk felhasználói útmutatókat a különböző régiókban, ezért előfordulhat, hogy átirányítunk a Nokia telefonok weboldalára, ami a választott helyszíneden kívül van.

Nyelv kiválasztása
Gombok és részekA telefon beállítása és bekapcsolásaA telefon töltése
A termékre és a biztonságra vonatkozó információk

Tanúsítványokra vonatkozó információk

Ez a mobilkészülék megfelel a rádióhullám-kibocsátásra vonatkozó irányelveknek.

A mobileszköz egy rádióhullámú adó-vevő készülék. Kialakításának köszönhetően a rádióhullámoknak (rádiófrekvenciás elektromágneses tereknek) való kitettség nem haladja meg a ICNIRP független tudományos szervezet nemzetközi irányelveiben ajánlott határértéket. Ezeket az irányelveket számottevő biztonsági ráhagyással határozták meg, amely kortól és egészségi állapottól függetlenül minden ember védelmét biztosítani kívánja. A kitettségi irányelvek alapja az ún. specifikus elnyelési ráta (SAR – Specific Absorption Rate), amely az eszköz jelsugárzása közben a fejben, illetve a testben elnyelődött rádiófrekvenciás (RF) teljesítmény nagyságát jellemzi. Az ICNIRP által a mobileszközökre vonatkozóan megállapított SAR-határérték 2,0 W/kg átlagelnyelődést jelent 10 gramm emberi szövetben.

A SAR-teszteket szabványos működési helyzetben végzik úgy, hogy a készülék összes frekvenciasávján a legmagasabb energiaszinten sugároz.

Ez a készülék megfelel a rádiófrekvenciás sugárzás kibocsátására vonatkozó irányelveknek, ha a fejhez tartva, illetve a testtől legalább 5/8 hüvelyk (1,5 centiméter) távolságra használja. Ha a készüléket hordtáskában, övcsipeszen vagy övtartóban hordja, az ne tartalmazzon fémes részeket, és a készüléket a testtől legalább a fent meghatározott távolságra tartsa.

Adatfájlok vagy üzenetek küldéséhez jó hálózati kapcsolatra van szükség. Előfordulhat, hogy a küldésre csak később, akkor kerül sor, amikor ilyen kapcsolat elérhetővé válik. Mindaddig tartsuk fenn a javasolt távolságot, amíg az elküldés be nem fejeződik.

Általános használat közben a SAR-értékek rendszerint messze elmaradnak a fenti értékektől. Ennek az az oka, hogy a rendszer hatásfokának növelése és a hálózati interferencia minimalizálása érdekében a mobileszköz automatikusan csökkenti a jelkibocsátási teljesítményt, amikor a híváshoz nincs szükség a teljes kapacitásra. Az alacsonyabb leadott teljesítmény alacsonyabb SAR-értéket eredményez.

Az egyes eszközök típusainak különféle változatai létezhetnek, ezért több érték is tartozhat hozzájuk. A készülékek részegységei, illetve kialakítása idővel változhat, ami szintén hatással lehet a SAR-értékekre.

További információ a www.sar-tick.com webhelyen található. Ne feledje, hogy a mobileszközök hanghívás bonyolítása nélkül is adhatnak le sugárzási teljesítményt.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) állásfoglalása szerint a jelenlegi tudományos ismeretek alapján nincs szükség különleges intézkedésekre mobileszközök használata esetén. A szervezet azt javasolja, hogy ha csökkenteni szeretné saját teste sugárzásnak való kitettségét, akkor kevesebbet használja a készüléket, vagy használjon kihangosítót, hogy a készüléket a fejétől és a törzsétől távol helyezhesse el. A rádiófrekvenciás sugárzásnak való kitettséggel kapcsolatos további tudnivalók, magyarázatok és viták a WHO www.who.int/health-topics/electromagnetic-fields#tab=tab_1 webhelyén érhetők el.

Az eszköz maximális SAR-értéke: www.nokia.com/phones/sar.

Hasznosnak találtad?

Országok és nyelvek

Nyelv kiválasztása

Továbbra is segítségre van szükséged?

Kapcsolat az ügyfélszolgálattal

Élő csevegés

Élő csevegés

Mielőtt az ügyfélszolgálatunkkal csevegést kezdeményeznél, add meg az elérhetőséged.

Csevegj velünk

Mielőtt az ügyfélszolgálatunkkal csevegést kezdeményeznél, add meg az elérhetőséged.

A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

Küldj nekünk e-mailt

Mondd el a problémádat, és értesíteni fogunk e-mailben.

Hogyan segíthetünk?

Mondd el a problémádat, és értesíteni fogunk e-mailben.

*Kérjük, töltsd ki legalább ezeket a mezőket.

Segítség és súgó

Javítás vagy csere

Próbáltad megoldani a problémát, de a telefon továbbra sem működik? Bízd ránk.

Javítás vagy csere

Tudjuk, hogy kényelmetlenséget jelenthet beküldeni a készüléket javítás céljából. Megnyugtatásképpen válaszolunk néhány gyakran feltett kérdésre.

A megoldások többsége megtalálható a súgóközpontunkban, de ha meg kell javítani a készülékedet, mindent megteszünk, hogy azt napokon belül visszajuttassuk hozzád.

4 egyszerű lépésben történik a készülék beküldése javítás céljából:

Online űrlap kitöltése

Töltsd ki a szükséges adatokat a készülékedről, és add meg az adataidat.

Átvétel futárral

Egyeztess egy neked megfelelő időpontot, amikor átveszik tőled a már becsomagolt készüléket, vagy add le egy jóváhagyott begyűjtési ponton.

Javítás vagy csere

Megvizsgáljuk a készülékedet, és helyben megjavítjuk, vagy (ha ez nem lehetséges, akkor) kicseréljük.

Termék elküldve

A javítás vagy csere után általában egy napon belül visszaküldjük neked a készüléket.

Kezdő lépések

Újrahasznosítás

Küldd el nekünk a felesleges telefonjaidat, hogy biztonságosan ártalmatlaníthassuk őket.

Újrahasznosítás

Ne dobd ki a régi telefonodat. Hasznosítsd újra, és tegyél valami jót a bolygódért.

Küldd el nekünk a felesleges telefonod, és nyugodt lehetsz afelől, hogy biztonságosan ártalmatlanítani fogjuk. Neked semmibe sem kerül, és mi gondoskodunk arról, hogy a nyersanyagokat újra felhasználják.

A részletes tájékoztatás kedvéért válaszolunk a gyakran ismételt kérdésekre. Ha további információra van szükséged arról, hogyan hasznosítjuk újra a telefonodat, és hogyan tudod azt elküldeni nekünk, keress fel minket élő cseten vagy e-mailben.

Két egyszerű lépésben:

Online űrlap kitöltése

Töltsd ki a szükséges adatokat a készülékedről, és add meg az adataidat.

Átvétel futárral

Egyeztess egy neked megfelelő időpontot, amikor átveszik tőled a már becsomagolt készüléket, vagy add le egy jóváhagyott begyűjtési ponton.

Kezdő lépések