Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Delivery Smartphone

A Nokia G22 felhasználói kézikönyve

Skip to main content
Minden eszköz

Nokia G22

Hasznos linkek

PDFSzoftverfrissítésekRészletes leírásKörnyezeti profil

Országok és nyelvek

A termékekhez számos nyelven kínálunk felhasználói útmutatókat a különböző régiókban, ezért előfordulhat, hogy átirányítunk a Nokia telefonok weboldalára, ami a választott helyszíneden kívül van.

Nyelv kiválasztása
Kezdő lépések
Tartsa naprakészen a telefonjátGombok és részekA SIM-kártyák és a memóriakártyák behelyezéseA telefon töltéseA telefon bekapcsolása és beállításaAz érintőképernyő használata

Az érintőképernyő használata

Fontos: Ne karcolja meg az érintőképernyőt. Soha nem használjon valódi tollat, ceruzát vagy más éles tárgyat a képernyő megérintéséhez.

Elem húzása az elemre koppintással és nyomva tartásával

Elem húzása az elemre koppintással és nyomva tartásával

Helyezze ujját néhány másodpercre az elemre, és csúsztassa végig az ujját a képernyőn.

Lapozás

Lapozás

Helyezze ujját a képernyőre, és csúsztassa el a kívánt irányba.

Görgetés hosszú listában vagy menüben

Görgetés hosszú listában vagy menüben

Gyors pöccintő mozdulattal csúsztassa ujját felfelé vagy lefelé a képernyőn, majd emelje fel az ujját. A görgetés leállításához koppintson a képernyőre.

Nagyítás és kicsinyítés

Nagyítás és kicsinyítés

Helyezze két ujját egy elemre (például térképre, fényképre, weboldalra vagy diára), majd csúsztassa el ujjait egymástól vagy egymás felé.

A képernyőképtájolás rögzítése

Ha szeretné a képernyő képét álló tájolásban rögzíteni, akkor csúsztassa lefelé az ujját a képernyő tetejétől, majd koppintson az Automatikus elforgatás > Ki lehetőségre.

Navigáció mozdulatokkal

A kézmozdulat-navigáció bekapcsolásához koppintson a Beállítások > Rendszer > Kézmozdulatok > Rendszernavigáció > Kézmozdulat-navigáció lehetőségre.

– Az összes alkalmazás megtekintéséhez csúsztassa ujját felfelé a képernyő aljától. – A kezdőképernyőre lépéshez, és csúsztassa felfelé az ujját a képernyő aljától. Az aktuálisan használt alkalmazás továbbra is megnyitva marad a háttérben. – Ha meg szeretné tekinteni, hogy mely alkalmazásokat nyitotta meg, csúsztassa gyorsan felfelé az ujját a képernyő aljától felengedés nélkül addig, amíg meg nem jelennek az alkalmazások, majd engedje fel az ujját. Ha át szeretne váltani egy másik megnyitott alkalmazásra, koppintson rá. Az összes megnyitott alkalmazás bezárásához koppintson az ÖSSZES TÖRLÉSE lehetőségre. – Az előző képernyőhöz való visszatéréshez húzza el a képernyő jobb vagy bal széléről az ujját. A telefon megjegyzi a képernyő legutóbbi lezárása óta meglátogatott alkalmazásokat és webhelyeket.

Navigáció gombokkal

A gombnavigáció bekapcsolásához koppintson a Beállítások > Rendszer > Kézmozdulatok > Rendszernavigáció > 3 gombos navigáció lehetőségre.

– Az összes alkalmazás megtekintéséhez csúsztassa ujját felfelé a képernyő aljától. – A kezdőképernyőre a kezdőgombra koppintva térhet vissza. Az aktuálisan használt alkalmazás továbbra is megnyitva marad a háttérben. – A megnyitott alkalmazások megtekintéséhez koppintson a stop gombra. Ha át szeretne váltani egy másik megnyitott alkalmazásra, csúsztassa ujját gyorsan jobbra, és koppintson az alkalmazásra. Az összes megnyitott alkalmazás bezárásához koppintson az ÖSSZES TÖRLÉSE lehetőségre. – Ha szeretne visszatérni az előzőleg megtekintett képernyőre, akkor koppintson a gombra. A telefon megjegyzi a képernyő legutóbbi lezárása óta meglátogatott alkalmazásokat és webhelyeket.

Hasznosnak találtad?

Országok és nyelvek

Nyelv kiválasztása

Továbbra is segítségre van szükséged?

Kapcsolat az ügyfélszolgálattal

Élő csevegés

Élő csevegés

Mielőtt az ügyfélszolgálatunkkal csevegést kezdeményeznél, add meg az elérhetőséged.

Csevegj velünk

Mielőtt az ügyfélszolgálatunkkal csevegést kezdeményeznél, add meg az elérhetőséged.

A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

Küldj nekünk e-mailt

Mondd el a problémádat, és értesíteni fogunk e-mailben.

Segítség és súgó

Javítás vagy csere

Próbáltad megoldani a problémát, de a telefon továbbra sem működik? Bízd ránk.

Javítás vagy csere

Tudjuk, hogy kényelmetlenséget jelenthet beküldeni a készüléket javítás céljából. Megnyugtatásképpen válaszolunk néhány gyakran feltett kérdésre.

A megoldások többsége megtalálható a súgóközpontunkban, de ha meg kell javítani a készülékedet, mindent megteszünk, hogy azt napokon belül visszajuttassuk hozzád.

4 egyszerű lépésben történik a készülék beküldése javítás céljából:

Online űrlap kitöltése

Töltsd ki a szükséges adatokat a készülékedről, és add meg az adataidat.

Átvétel futárral

Egyeztess egy neked megfelelő időpontot, amikor átveszik tőled a már becsomagolt készüléket, vagy add le egy jóváhagyott begyűjtési ponton.

Javítás vagy csere

Megvizsgáljuk a készülékedet, és helyben megjavítjuk, vagy (ha ez nem lehetséges, akkor) kicseréljük.

Termék elküldve

A javítás vagy csere után általában egy napon belül visszaküldjük neked a készüléket.

Kezdő lépések

Újrahasznosítás

Küldd el nekünk a felesleges telefonjaidat, hogy biztonságosan ártalmatlaníthassuk őket.

Újrahasznosítás

Ne dobd ki a régi telefonodat. Hasznosítsd újra, és tegyél valami jót a bolygódért.

Küldd el nekünk a felesleges telefonod, és nyugodt lehetsz afelől, hogy biztonságosan ártalmatlanítani fogjuk. Neked semmibe sem kerül, és mi gondoskodunk arról, hogy a nyersanyagokat újra felhasználják.

A részletes tájékoztatás kedvéért válaszolunk a gyakran ismételt kérdésekre. Ha további információra van szükséged arról, hogyan hasznosítjuk újra a telefonodat, és hogyan tudod azt elküldeni nekünk, keress fel minket élő cseten vagy e-mailben.

Két egyszerű lépésben:

Online űrlap kitöltése

Töltsd ki a szükséges adatokat a készülékedről, és add meg az adataidat.

Átvétel futárral

Egyeztess egy neked megfelelő időpontot, amikor átveszik tőled a már becsomagolt készüléket, vagy add le egy jóváhagyott begyűjtési ponton.

Kezdő lépések