Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Language Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

Hogyan tudok Bluetooth-eszközhöz csatlakozni a Nokia 8110 készülékkel? Hogyan működik a fájlmegosztás Bluetooth-on keresztül?

Skip to main content
Támogatás kezdőlapja

Támogatási témakörök

EszközSzervizelés és javítás
Hogyan tudom biztonságosan tisztítani és fertőtleníteni a Nokia telefonomat?
GPS, Bluetooth, és egyéb kapcsolatok

Hogyan tudok Bluetooth-eszközhöz csatlakozni a Nokia 8110 készülékkel? Hogyan működik a fájlmegosztás Bluetooth-on keresztül?

A Bluetooth csatlakoztatásához válaszd ki a Beállítások > Hálózat és kapcsolatok > Bluetooth > Be > Közeli készülékek lehetőséget, válaszd ki a csatlakoztatni kívánt eszközt, és párosítsd. Ügyelj arra, hogy mindkét esetben ugyanazt a jelszót használd.

Fájlok Bluetooth-on keresztül történő továbbításához válaszd ki a Fájlkezelés lehetőséget, és nyomd meg a küldeni kívánt fájlt. Válaszd ki a Megosztás > Bluetooth lehetőséget, és válaszd ki a párosított eszközt. A párosított eszközön felugrik egy ablak, ami kéri a fájlátvitel megerősítését.

Hasznosnak találtad?