Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter

Hogyan tudom hardveresen újraindítani okostelefonomat, hogy visszaállítsam az eredeti gyári beállításokat?

Támogatás kezdőlapja

Támogatási témakörök

A mobiltelefon tisztítása
Hogyan tudom biztonságosan tisztítani és fertőtleníteni a Nokia telefonomat?
Alkalmazások és alkalmazásbeállítások
Akkumulátor és töltés
Kamera és fotók
Fájlok és tárhely
GPS, Bluetooth, és egyéb kapcsolatok
Problémák, támogatás és készülékinformáció
Nyelv és beviteli beállítások
Hálózatok, wifi, és mobiladat
Biztonság és adatvédelem
Szoftver és frissítések
Csengőhangok és személyes beállítások
SIM-kártyák, névjegyek és hívás
Média és egyéb funkciók
Nokia 3.1 Plus update error
X-series software update error

Hogyan tudom hardveresen újraindítani okostelefonomat, hogy visszaállítsam az eredeti gyári beállításokat?

Figyelem: a hardveres újraindítás minden adatot, beállítást és tartalmat töröl az okostelefonról és visszaállítja a gyári beállításokat. Javasoljuk, hogy a hardveres újraindítás előtt, készíts biztonsági mentést a készülékről. Látogass el ide, ha többet szeretnél megtudni, hogyan lehet az okostelefonod biztonsági mentését távolról elvégezni.

Okostelefonod újraindítása és tartalmának törlése előtt gondoskodj arról, hogy a készülék megfelelő áramforrásra legyen csatlakoztatva. Javasoljuk még, hogy az akku töltöttsége legalább 50% legyen, a hardveres újraindítás előtt.

Nyomd meg és tartsd lenyomva egyidejűleg a hangerő növelése gombot és a bekapcsológombot körülbelül 30 másodpercig, vagy amíg a gyökérmenü megjelenik. Válaszd ki a gyökérmenü pontjai közül a végrehajtani kívánt parancsot, jelen esetben az "Adatok törlése/gyári visszaállítás" pontot.

Ezenkívül, hardveres újraindítás végezhető a következők érintésével: Beállítások > Biztonsági mentés és újraindítás > Gyári adatok visszaállítása > Telefon visszaállítása > Minden adat törlése.

Hasznosnak találtad?