Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

Mikor kerül a telefonomra a legújabb biztonsági frissítés?

Skip to main content
Támogatás kezdőlapja

Támogatási témakörök

Szervizelés és javításEszköz
Hogyan tudom biztonságosan tisztítani és fertőtleníteni a Nokia telefonomat?
Szoftver és frissítések

Mikor kerül a telefonomra a legújabb biztonsági frissítés?

A HMD Global a lehető leggyorsabban elküldi Android okostelefonodra a legfrissebb biztonsági javításokat. Számos tényező van azonban, amelyek befolyásolhatják, hogy mikor jut el hozzád ténylegesen a frissítés. Ezek közé a tényezők közé tartozik például az eszköz típusa, a régió, a hely, a szolgáltató jóváhagyása és a Google Security Patch Monthly Release kiadás közzététele. A biztonsági javításokat néha a karbantartási kiadásokba illesztik be. Felhívjuk figyelmedet, hogy a  https://www.nokia.com/en_int/phones/security-updates  oldalon felsorolt kiadási dátumokaz élő kiadásokra vonatkoznak az első jóváhagyott piacokon. Általában több napig is eltarthat, mire a kiadás az összes ügyfélhez eljut egy jóváhagyott piacon belül.

Szeretnénk emlékeztetni minden felhasználónkat, hogy a karbantartási és biztonsági javítás kiadásokat a lehető leggyorsabban el kell fogadni ahhoz, hogy zökkenőmentesen élvezhessék az Android élményét.

Hasznosnak találtad?