Facebook Instagram YouTube Twitter

Miért válassz Nokia telefont?

Skip to main content

Miért a Nokia telefont válaszd?

Tartós megbízhatóság

Amikor Nokia telefont vásárolsz, olyan készüléket kapsz, amit hosszú távra terveztünk, és naprakész biztonsági és Android funkciókkal szereltünk fel. Hiszen ha a készülékeinknek hosszabb az élettartama, akkor spórolunk a természeti erőforrásokkal és csökkentjük az elektromos hulladék mennyiségét.

love it

A Nokia okostelefonjai ötvözik az elegáns skandináv formatervezést a legújabb Android funkciókkal. Megfizethetőek, megbízhatóak és hozzájárulnak a fenntarthatósággal kapcsolatos törekvéseinkhez. Egy szóval: büszke lehetsz, ha Nokia telefonod van.

trust it

A telefonjainkkal rögzítjük, osztjuk meg és éljük át újra az emlékeket. A Nokia telefonok 2 éven át kapnak havi biztonsági frissítéseket – ez kétszer több, mint a versenytársainké.1 Ráadásul az adatközpontjaink itt vannak Finnországban, ahol szigorú európai adatvédelmi törvények vonatkoznak rájuk.

keep it

Minél kevesebbszer cseréljük le a telefonunkat, annál többet segítünk a bolygónknak – és a Nokia telefonokat tartósnak tervezzük. Az ipari átlagnál szigorúbb teszteknek vetjük alá őket, és az éveken keresztül biztosított Android és biztonsági frissítéseknek köszönhetően a szoftver is kiállja az idő próbáját.

Keresd meg a Nokia telefonod

Bármit is keresel egy mobileszközben, van számodra megfelelő Nokia telefon. Fedezd fel a készülékeinket, és ismerd meg a tiédet.

Nokia X-series

A határokat feszegetjük a legfenntarthatóbb okostelefonjainkkal

Fedezd fel a szériát

Nokia G-series

Nem csak a csúcskészülékek nyújthatnak prémium szintű élményt

Fedezd fel a szériát

Nokia C-series

Megbízhatóság, kiemelkedő áron

Fedezd fel a szériát

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

¹A kiválasztott Nokia okostelefonok a készülék globális megjelenésének dátumától számítva összesen 36 biztonsági frissítést kapnak. Más, hasonló árkategóriájú okostelefonok az életciklusuk alatt átlagosan 16 biztonsági frissítést kapnak.