Why Android and Nokia make the perfect match

Uit Finland, met liefde

Een Android™ ervaring die steeds beter wordt

Meer informatie

Ons verhaal

Uit Finland, met liefde.

Ons verhaal

Uit Finland, met liefde.

Ons verhaal begint in Finland, waar stijlvolle en duurzame Nokia telefoons worden ontworpen die je niet zullen teleurstellen - net als onze versie van Android.

Ieder detail wordt uiterst nauwkeurig geschetst en alle onnodige elementen worden verwijderd - net als in onze versie van Android.

Geen rommel. Geen bloatware. Enkel een gebruiksvriendelijke ervaring die altijd veilig blijft en steeds beter wordt - en dat geldt voor iedere Nokia smartphone in ons assortiment. Simpel.

De meest pure versie van Android™

Je krijgt dus meer. Veel meer.

De meest pure versie van Android™

Je krijgt dus meer. Veel meer.

Er zijn steeds kleine dingen die ons ophouden in het dagelijks leven: het verkeer, het weer of het winkelbezoek dat je vergat. Als je hiervoor een antwoord op je telefoon zoekt, zit je dus niet op nóg een vertraging te wachten.

We voegen geen bloatware toe die alleen maar extra batterij kost. We voegen geen rommel toe die de rekenkracht vermindert. Nokia smartphones worden geleverd met Android. Android op z'n best. Niets dat je niet wilt en niets dat je in de weg staat.

updates en upgrades

Iedere update, nog beter!

updates en upgrades

Iedere update, nog beter!

Je Nokia smartphone presteert op zijn best van zodra je hem uit de verpakking haalt. En raad eens hoe hij presteert na een paar jaar? Nog steeds even goed! Dat komt omdat we gedurende drie jaar iedere maand veiligheidsupdates leveren.

Vraag je je al af of je smartphone de nieuwste Android versie zal ontvangen? Wees gerust, daar zorgen wij voor! Je Nokia smartphone ontvangt namelijk twee jaar lang de nieuwste Android upgrades, waardoor deze over de meest recente en beste versie van het besturingssysteem beschikt, inclusief de nieuwste functies van Google. Het is dus helemaal OK als je na twee jaar nog steeds over je 'nieuwe' smartphone praat.

Android 9 Pie

De kracht van AI

Met je Nokia smartphone en Android 9 Pie beschik je écht over de kracht van kunstmatige intelligentie. Hoe meer je de telefoon gebruikt, hoe beter hij wordt. Met functies zoals Adaptive Battery en Adaptive Brightness leert je smartphone je voorkeuren kennen, zodat deze nog persoonlijker aanvoelt.

Android 10

Nog een stap vooruit

Het is eenvoudiger om je privacy onder controle te houden. Antwoorden zijn sneller geschreven. Het voelt zelfs natuurlijker om je telefoon te gebruiken. Android 10 is voorzien van nieuwe functies, waaronder het Dark thema, Smart Reply en verbeteringen van de privacycontrole en Gesture navigatie. Ontdek alle manieren waarop Android 10 je kan helpen om je Nokia smartphone optimaal te benutten.

Nokia telefoons en Google One

Google One, 3 maanden inbegrepen¹

Een gebrek aan opslagruimte is voorgoed verleden tijd. Met een Google One abonnement krijg je 100 GB cloudopslag in Google Drive, Gmail en Google Photos en wordt er automatisch een back-up gemaakt van je foto's, contactpersonen en nog veel meer. Bovendien kun je jouw abonnement delen met je familie en de opslag van data voor iedereen nog makkelijker maken. Dit alles is 3 maanden lang inbegrepen bij geselecteerde Nokia smartphones.

1Voorwaarden van toepassing.

* Volgens 2020 onderzoek door Counterpoint Research.