nokia android10-logo

Nokia telefoons met Android™ 10

Privacy, beveiliging, gebruiksgemak en digitaal welzijn - Android 10, de nieuwste versie van Android, gaat nog een stapje verder.

Functies

Surf mee op de volgende innovatiegolf

Met talloze nieuwe functies en veranderingen binnen het besturingssysteem, zal Android 10 je zeker helpen om je Nokia smartphone optimaal te benutten.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Software

Nokia telefoons worden als de beste beoordeeld op het gebied van software updates en beveiliging

Nokia smartphones worden alsmaar beter. Met 2 jaar software upgrades en 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates, zorgen we ervoor dat wij het best beoordeeld worden op het gebied van software updates en beveiliging. Lees het Counterpoint onderzoek voor meer informatie.

Lees het onderzoekLees het onderzoekLees het onderzoek

Sound Amplifier

Hoor het verschil

Hoor een gesprek en geluid beter dankzij Sound Amplifier1. Deze functie helpt geluid te verbeteren als je een hoofdtelefoon gebruikt door de audio te boosten, filteren en te verfijnen volgens jouw voorkeuren.

Digitaal welzijn

Ga voor perfecte balans

Zorg voor gezonde digitale gewoonten voor jezelf en je familie. Ouderlijk toezicht van Family Link is beschikbaar via de instellingen van je telefoon en de timers voor websites en apps geven je meer controle over je eigen digitale welzijn.

Ontdek alle functies
Ontdek alle functies

1 Om toegang tot Sound Amplifier-functies te krijgen, moet mogelijk de Sound Amplifier-app van Google LLC handmatig worden gedownload in de Google Play Store. Om de app te downloaden, zijn een Google-account en internetverbinding nodig. Tijdens het downloaden wordt een wifiverbinding aanbevolen omdat er mogelijke extra kosten zijn wanneer er een mobiele dataverbinding wordt gebruikt.

Android™, Google en andere merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC.

Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Alle afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

* According to 2020 study by Counterpoint Research.