Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort Heart Longevity Plant Arrow right Play

Stop hackers met beveiligde Android voor bedrijven

Overslaan en naar inhoud gaan

Voor ondernemingenJouw adres voor zakelijke mobiliteit

Het grootste 'Android Enterprise Recommended'-assortiment ter wereld. Meer dan gewoon zakelijke toestellen - we bieden ook de middelen om ze goed beschermd, beheerd en verbonden te houden. En de legendarische betrouwbaarheid van Europa's meest toonaangevende smartphonemerk.

Contacteer ons om de beste oplossing te vinden voor je bedrijf of ontdek ons volledige aanbod smartphones voor alle bedrijven - van eender welke grootte.

aer full

Nr. 1 op Techradar Pro

De Nokia XR20 is de beste zakelijke smartphone

Met certificering IP65 voor een waterbestendige behuizing van de hoogste standaard en stevig displayglas, is de robuuste Nokia XR20 ontworpen voor de meest veeleisende omstandigheden en wordt vier jaar lang voorzien van beveiligingsupdates.

De voor Android Enterprise aanbevolen Nokia XR20 is uitgeroepen tot de nummer 1 in zakelijke smartphones ter wereld.

Meer informatie

Het grootste assortiment

Veilige smartphones en tablets in elke prijsklasse

De juiste beslissing voor je bedrijf, ongeacht de omvang.

Welke Android Enterprise Recommended Nokia-smartphone je ook kiest, je profiteert minimaal van twee jaar Android-software-upgrades en maandelijkse beveiligingsupdates gedurende drie jaar.1 Bij geselecteerde toestellen profiteer je als extra service ook van een 4e beveiligingspatch.

En dankzij 's werelds ruimste keuze uit Android Enterprise Recommended smartphones en tablets kan je het juiste toestel uitkiezen voor ieders behoeften.

Bedrijven kunnen tot wel 10 apparaten tegelijkertijd aanschaffen en een factuur met btw krijgen voor hun aankoop

Bekijk de telefoons

Nokia XR20 : Levensbestendig en voor de lange termijn

Contacteer ons

Nokia G21: Jarenlang ondersteuning en een batterijduur van meerdere dagen

Contacteer ons

love it

Op al onze toestellen creëren we innovatieve ervaringen die de verwachtingen overtreffen, en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Elke telefoon heeft een goed doordacht design: prachtige, tijdloze Finse esthetiek, met een Noors/Scandinavisch kleurenpalet.

trust it

Regelmatige beveiligingsupdates gedurende meerdere jaren voor alle Nokia-telefoons, ongeacht voor welk segment ze zijn gemaakt. Nokia-toestellen bieden het beste van Android, zonder overbodige apps of zaken die afbraak doen aan de pure Android-ervaring.

keep it

Superieure duurzaamheid zodat je jouw telefoon langer kunt blijven gebruiken en deze niet zo snel op de vuilnisbelt belandt. Nokia-telefoons zijn gemaakt om langer mee te gaan en ondergaan zwaardere tests dan het gemiddelde van de sector. Langere bescherming voor een langdurigere beveiliging - 3 jaar beveiligingsupdates

Contacteer ons

Upgrade je productiviteit

Nokia T20 – een tablet die is gemaakt om lang mee te gaan

Een kristalhelder 2K 10,4” scherm, batterij met lange gebruiksduur en de gloednieuwe beveiliging zijn slechts enkele van de manieren waarop de Nokia T20 je productiviteit een boost geeft - of dit nu op kantoor is of onderweg.

De Nokia T10 is voorzien van ons legendarische Pure Android-besturingssysteem en is de eerste Android Enterprise Recommended tablet met twee jaar Android OS-upgrades en drie jaar maandelijkse beveiligingspatches.

Meer informatie
Close-up of the camera on the Nokia T20

Een tablet die ontworpen is om lang mee te gaan

Beheer je bedrijfstoestellen op jouw manier

Met HMD Enable Pro – de EMM-oplossing van HMD – kan de IT afdeling van een bedrijf Nokia smartphones en tablets voorzien van de nodige apps en configuraties. Het op Android Management API gebouwde HMD Enable Pro is efficiënt, gebruiksvriendelijk en flexibel, waardoor de oplossing toekomstbestendig is en jij kan profiteren van de nieuwste mogelijkheden van Android Enterprise. En het werkt op alle Android 9-toestellen of nieuwere versies.

Meer informatie

Jouw oplossing voor wereldwijde IoT-dataroaming en -connectiviteit

Met HMD Connect Pro geniet je bedrijf wereldwijd betrouwbare dekking, met toegang tot wel 200 locaties wereldwijd. Al je gegevens worden veilig verstuurd, met via de bedieningsconsole regelbare SIM-kaarten, waar ter wereld je je ook bevindt. Onze oplossing is gebouwd op Nokia WING, wat wereldwijd uitvoerig getest is met miljoenen aangesloten simkaarten.

Meer informatie

Nokia telefoonverzekering en garanties

De Nokia telefoonverzekering biedt wereldwijd dekking tegen ongewenste schade, zoals schade door vloeistoffen, terwijl de Nokia telefoonverzekering plus ook diefstal dekt. Kies uit een abonnement van 1 of 2 jaar. De uitgebreide garantie van Nokia is tevens beschikbaar. Hiermee wordt de fabrieksgarantie verlengd en geniet je een extra jaar bescherming tegen mechanische defecten.

Neem contact op voor een aanbod op maat voor jouw Nokia-bedrijfstoestellen.

Over verzekeringspakketten
Nokia T20 stays secure with regular updates

Mobiele beveiliging

Wetende dat je bedrijf in veilige handen is

Smartphones zijn een integraal onderdeel van het zakelijke leven geworden en daarom is de beveiliging van mobiele toestellen en de bedrijfsgegevens die erop staan van groot belang. Als het aankomt op onze smartphones voor bedrijven, heeft de beveiliging prioriteit.

Alle Nokia-smartphones en -tablets met de Android Enterprise Recommended-zegel beschermen je gegevens door allesomvattende, meerlaagse beveiliging. En met drie jaar lang maandelijkse updates1 is jouw bedrijf nu en in de toekomst, beschermd tegen de meest recente cyberdreigingen.
Bekijk de laatste beveiligingsupdates

Mening van de klant

Case studies

Casus - Lörrach

De raad van Lörrach in Duitsland profiteert van veilige mobiele communicatie met de Nokia 7.2 en de Nokia 8.3 5G

Meer informatie
Casus - LumiraDx

Versnelde COVID-19-diagnostiek met effectief IoT-connectiviteitsbeheer

In-tech GmbH casestudie

Bellen via Wi-Fi op Nokia 4.2 en Nokia 5.1 Plus verbetert de connectiviteit bij in-tech

CCS-inzicht studie

Door Android aangedreven Nokia smartphones: Nieuwe spelers op de markt voor zakelijke mobiele telefoons

Meer informatie
Raad van Isle of Wight casestudie

De Raad van Isle of Wight beveiligt 650 Nokia 5.3 smartphones

Vessel casestudie

Vessel schakelt HMD Connect Pro in om het beheer van patiëntengegevens te revolutioneren

Nokia

Nokia smartphones overtreffen hun eigen veeleisende Nokia normen

Meer informatie
SAP

SAP maakt gebruik van Nokia smartphones

Mukava

Beveiliging om je meest gevoelige gegevens te beschermen

Accon avm

Accon avm gebruikt Nokia smartphones voor veilige FMI-bedrijfscommunicatie

Meer informatie
YBS

YBS transformeert met Nokia smartphones

EnBW

Hoe Nokia telefoons de favoriete smartphones van EnBW werden

DuurzaamheidGemaakt voor toekomstige bescherming

Sinds 2017 werken we ontzettend hard aan onze duurzaamheidsstrategie en onze inspanningen beginnen hun vruchten af te werpen. We zijn erkend door klassificatiebureau EcoVadis, wat ons in 2021 een gouden medaille opleverde voor duurzaamheid. Deze wordt slechts aan de top 6% van onze sector uitgereikt voor toewijding aan duurzame praktijken. Dat is nog lang niet alles.

Inruilservice voor bedrijven

Wij geloven dat het verminderen van onze impact op het milieu zowel bedrijven als de planeet ten goede kan komen. Daarom geven wij je krediet voor je nieuwe toestellen als je jouw oude inruilt zodat deze veilig gerecycleerd kunnen worden.

Contacteer ons

Contacteer ons

Leave a message and we'll be in touch

Ga naar nokia.com/phones/support voor de consumenten klantenservice

Kies voor 'Android Enterprise Recommended' Nokia smartphones voor uw medewerkers en organisatie en geniet van betere beveiliging en betrouwbaarheid van een vertrouwd Europees merk. Je persoonsgegevens zullen worden verwerkt overeenkomstig het privacybeleid van HMD Global.

Bedankt voor uw interesse in zakelijke Nokia smartphones. Binnenkort neemt een medewerker van ons team contact met u op.

Android™, Google en andere merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1De twee jaar Android software-upgrades en drie jaar maandelijkse beveiligingsupdates beginnen te tellen vanaf de start van de wereldwijde verkoop.