Nokia 1.3

Nokia 1.3

Zoveel meer

Inschrijven

Scherm

Groter. Helderder. Stoerder.

Bekijk alles glashelder op het grote 5,71” HD+ screen – zelfs buiten – dankzij de verbeterde helderheid.

Android™️ 10 (Go-editie)

Ready. Set. Go.

Vertrouw op een snellere, veiligere manier om alles gedaan te krijgen dankzij de nieuwste Android 10 (Go-editie). Bovendien is Nokia 1.3 klaar voor Android 11 (Go-editie) zodat je telefoon altijd helemaal bijgewerkt zal zijn.

Meer informatie

Google Go

Richt. Scan. Ontdek.

Zoek alles op wat je ziet met Google Lens Go. Richt en scan simpelweg een tekst die je niet begrijpt en hij wordt luidop voorgelezen of vertaald uit een andere taal.

AI beeldvorming

Verlicht de nacht

Foto's na zonsondergang? Geen probleem! Maak heldere, gedetailleerde foto's, zelfs als het buiten donker is, dankzij de krachtige AI low-light beeldvorming.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Gallery Go

Vind je foto's sneller

Je galerij is nog nooit zo overzichtelijk geweest dankzij de automatische indeling met Gallery Go. Bovendien kun je jouw foto's met slechts één klik bewerken.

Batterij

De hele dag opgeladen. Elke dag weer.

Dankzij de batterij waarop je kan vertrouwen, haal je meer uit je dag met de Nokia 1.3. De 3000mAh1 batterij geeft je namelijk kracht, van zonsopgang tot zonsondergang.2

Google Assistant Button³

De snelste weg naar jouw Google Assistant

Bekijk het weer, bel je vrienden, blijf op de hoogte van het nieuws en doe nog zoveel meer met alleen je stem - dankzij de speciale Google Assistant Button.

Processor

Ontworpen om te presteren

Nokia 1.3 heeft de snelheid die jij nodig hebt, dankzij de geoptimaliseerde Qualcomm® 215 Mobile Platform processor.

Ontwerp

Duurzaam ontwerp. Prachtige afwerking.

De strakke, glazen voorkant en stevige achterkant met 3D nanotextuur zijn geïnspireerd op Noors design en hebben een mooie en toch stevige afwerking. Kies uit 3 overweldigende kleuren – Cyan, Sand en Charcoal.

Functies

Nokia 1.3

Met Nokia 1.3 krijg je zoveel meer. Een groot 5,71” HD+ display om alles te zien, low-light beeldvorming zodat je ook na zonsondergang foto's kunt maken én een batterij die het de hele dag volhoudt. Bovendien kun je op een snellere, veiligere manier aan de slag dankzij Android 10 (Go-editie).

Scherm

Scherm

Zie elk detail op het 5,71” HD+ display.

Batterij

Batterij

Blijf de hele dag opgeladen dankzij de 3000mAh1 batterij.

Camera

Camera

Overweldigende foto's bij weinig licht door AI beeldvorming.

Android™️ 10 (Go-editie)

Android™️ 10 (Go-editie)

Snelheid en veiligheid die alleen maar beter worden.

Volledige specificaties

Nokia 1.3

Nu verkrijgbaar

79 €

De prijzen kunnen per winkel verschillen en zijn afhankelijk van productspecificaties, zoals de hoeveelheid geheugen. Als partner van Amazon verdient HMD Global aan geselecteerde aankopen.

Inschrijven

Wees als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws.

HMD Global Oy is de exclusieve licentiehouder van het merk Nokia voor telefoons en tablets. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation. Android™, Google en andere merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Qualcomm is een handelsmerk van Qualcomm Technologies Inc. en/of haar dochterondernemingen.

Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Alle afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.

2De batterijtest is uitgevoerd via een test in het dagelijks leven door HMD Global. De test omvatte actief gebruik van het toestel gedurende 5 uur per dag met een nieuwe batterij. Gebruik omvatte onder andere gaming, videostreaming, bellen, versturen van SMS'jes, browsen en het gebruik van apps (zoals social media, nieuws, navigatie en muziek). De test werd uitgevoerd met normale toestelinstellingen in een verlichte omgeving binnenshuis.

3Google Assistant is beschikbaar in geselecteerde markten en talen. Als Google Assistant niet beschikbaar is, wordt deze vervangen door Google Search. Bekijk de beschikbaarheid op https://support.google.com/assistant.

4 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.