Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort Error Hexagon Arrow right

Nokia 105 new model

Feature phones
Nokia 105

Houd contact en praat langer door

Kleur

Praat met iedereen

Nu bekijken

Nokia 105

Praat met iedereen met de nieuwste Nokia 105. Dankzij de lange batterijduur blijf je nog langer in contact met anderen, terwijl het moderne, ergonomische design ervoor zorgt dat je je geen moment onprettig voelt, hoelang het gesprek ook duurt. De behuizing van polycarbonaat geeft je stijl en stevigheid, terwijl de speciale kleur ervoor zorgt dat krassen zo min mogelijk zichtbaar zijn. Er is ruimte voor tot wel 2.000 contactpersonen en tot 500 berichten. En als je niet praat, doe het dan even rustigaan met wat spelletjes of relax met radiomuziek.

Volledige specificaties

Batterij

Praat van zonsopkomst tot zonsondergang

Laat het gesprek nog langer duren. Met een batterij die langer meegaat kan je uren praten. Nog een reden om nog geen 'tot ziens' te zeggen.

Radio

Radiodagen

Sluit de 3,5mm koptelefoon aan en luister dankzij de geïntegreerde radio onderweg naar muziek, nieuws en sport1.

Gaming

Snake voor de nostalgie

Als je klaar bent met praten, neem even een pauze en geniet van Snake op het 1,77" scherm. Hij wordt geleverd met vier andere vooraf geïnstalleerde games van Gameloft, waaronder Tetris, Sky Gift en Airstrike. Hierdoor heb je eindeloos entertainment onderweg.

Zaklamp

Geef licht

Raak nooit meer de weg kwijt in het donker dankzij de geïntegreerde zaklamp waarmee je alles goed ziet.

Ontwerp

Het beste van beide werelden

Modern gaat hand in hand met duurzaam om een hardwerkende telefoon te creëren met een ergonomisch gevormd design dat perfect in je hand past.

Kleur

Speciale kleuren

Speciale kleuren om de zichtbaarheid van krassen te verminderen, in de kleuren zwart, blauw en roze.

Behuizing van polycarbonaat

Stevig gemaakt

De Nokia 105 is voorzien van een duurzame behuizing van polycarbonaat, waardoor hij meteen vanaf het begin al alle stevigheid biedt en die stevigheid ook behoudt - waarmee je ook te maken krijgt.

Toetsenblok

Druk op de juiste knoppen

Door de aparte toetsen op het toetsenblok zie je alles heel duidelijk en kun je gemakkelijk bellen en berichten typen.

Capaciteit

Sla ze allemaal op

Met een capaciteit van tot wel 2.000 contactpersonen is er genoeg ruimte voor iedereen. Bovendien is er genoeg ruimte om tot 500 sms-berichten op te slaan, dus er is ook genoeg ruimte voor al je berichtjes.

Nokia 105

Winnaar: iF DESIGN AWARD 2020

Nokia 105 werd onlangs uitgeroepen tot winnaar van een iF DESIGN AWARD, de wereldberoemde designprijs die wordt uitgereikt door iF International Forum Design GmbH uit Hannover.

Bekijk het iF DESIGN-profiel

Dit mag je niet missen. Meld je aan en wees de eerste die al het nieuws en aanbiedingen van Nokia ontvangt.

Er zijn verschillen in aanbod mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productgegevens kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Afbeeldingen zijn slechts ter illustratie.

1Om de FM-radio te gebruiken, heb je een compatibele headset nodig die afzonderlijk verkocht wordt.

2 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en -apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.

2 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.