Nokia 110

Nokia 110

Bel meer. Speel meer.

Muziek

Muziek op elk moment

Hou duizenden nummers op zak met de ingebouwde MP3-speler en een MicroSD-kaartslot voor maximaal 32 GB uitbreidbare opslag1. En dankzij de duurzame batterij, luister je van zonsopgang tot zonsondergang naar je favoriete nummers.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Games

Verbeter je topscore

Neem een momentje voor jezelf met Snake. En als je jezelf kunt losmaken van deze game-klassieker, zijn er nog vier even verslavende games om uit te kiezen, waaronder Doodle Jump en Football Cup.

Camera

Leg de wereld rondom je vast

Iets onvergetelijks gezien? Leg het vast. Zet mooie momenten om in blijvende herinneringen met foto's of video's dankzij de ingebouwde camera achteraan.

Ontwerp

Een duurzame telefoon. Met een duurzaam ontwerp.

Door het ontwerp in stevig polycarbonaat is Nokia 110 beschermt tegen dagelijkse slijtage en past hij perfect in de palm van je hand. En met de keuze uit drie kleuren, vind je zeker een exemplaar dat perfect bij jou past.

Batterij

Bel zolang je wil

Nog langer babbelen. Praat tot 14 uur lang met één enkele oplaadbeurt – en als je klaar bent met bellen, laad je gewoon weer op met een standaard Micro USB-lader.

Functies

Nokia 110

Verveel je nooit meer dankzij de MP3-speler, FM-radio2, Snake en andere spannende games. En dankzij de lange batterijduur geniet je gegarandeerd van extra spel- en belplezier. Bovendien kun je de wereld rondom je vastleggen met de ingebouwde camera achteraan. Kortom: een telefoon helemaal afgestemd op jouw levensstijl.

Muziek

Muziek

Luister naar je eigen muziek of een lokale radiozender2 .

Games

Games

Het volledige Snake spel staat standaard op dit toestel, inclusief extra games om te testen en aan te kopen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Gemaakt van stevig polycarbonaat, zodat hij comfortabel in je hand ligt.

Batterij

Batterij

Tot 14 uur beltijd op één enkele laadbeurt.

Volledige specificaties

Nokia 110

Nu verkrijgbaar

De prijzen kunnen per winkel verschillen en zijn afhankelijk van productspecificaties, zoals de hoeveelheid geheugen. Als partner van Amazon verdient HMD Global aan geselecteerde aankopen.

Inschrijven

Wees als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws.

Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1 Geheugenkaart moet apart aangekocht worden.

2Om de FM-radio te gebruiken, heb je een compatibele headset nodig die afzonderlijk verkocht wordt.

3 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.

4 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.