Nokia 2.4

Nokia 2.4

Groter, slimmer, op jouw maat

Nachtmodus

Details in het donker

De momenten die je vast wil leggen, gebeuren niet altijd als het buiten licht is. Dankzij de Nachtmodus met geavanceerde beeldfusie en blootstelling aan licht leg je levendige details vast, zelfs bij weinig licht.

Portret modus

Poseren maar

Geef jouw wereld kleur met de aangepaste vormen en wazige achtergronden van de portretmodus. Bovendien zorgt de nieuwe portret editor ervoor dat je foto's kan bewerken en de focus kan verleggen, ook nadat je ze genomen hebt.

2 dagen batterijduur¹

En je gaat maar door...

Nokia 2.4 houdt het tot 2 dagen vol op één enkele lading1. De 4500 mAh2 AI-geässisteerde Adaptive Battery geeft prioriteit aan de apps die je het vaakst gebruikt zodat jij kunt blijven doen waar je zo van houdt.

6,5” HD+ volledig scherm

Zie het groots

Kijk, leer en creëer op het 6,5" HD+ display - compleet met selfie notch voor een maximale schermervaring.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

vingerafdruksensor

Toegang zonder moeite

Ontgrendel je apparaat snel en gemakkelijk met de handige vingerafdruksensor of gebruik de AI gezichtsontgrendeling - zo blijft jouw telefoon ook echt van jou.

Ontwerp

Sterke Finse roots

De cover met 3D nano-textuur past goed in je hand en heeft een prachtige Noorse afwerking. Bovendien zorgt het gegoten metalen chassis met polycarbonaat omhulsel voor extra stevigheid van je telefoon.

Android One

Klaar voor wat nog komt

Geniet van een pure software-ervaring met een gestroomlijnde interface en zonder bloatware. Bovendien ben je altijd mee met de nieuwste Android™ functies dankzij 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates en 2 jaar software upgrades.

Google Assistant Button³

Altijd een beetje hulp op zak, waar je ook gaat

Google Assistant is altijd bij je - zo krijg je de klus sneller geklaard met alleen jouw stem. Beheer taken, maak lijsten en krijg onderweg een routebeschrijving met één druk op de knop.

Functies

Nokia 2.4

Nokia 2.4 is helemaal klaar voor jou. Hij houdt het 2 dagen vol dankzij de Adaptive Battery-technologie, je neemt gedetailleerde nachtfoto's met de AI-imaging en je ontgrendelt eenvoudig met je vingerafdruk of één enkele blik. Het indrukwekkende 6,5” HD+ 20:9 scherm brengt jouw verhalen tot leven. Bovendien is Nokia 2.4 klaar voor Android 11 en meer, zodat jij vooruit kunt kijken met 2 jaar Android upgrades en 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates.

Camera

Camera

Neem foto's in het donker met de Nachtmodus en maak geweldige selfies in portretmodus.

Scherm

Scherm

Wat je ook doet, doe het beter op het 6,5” HD+ scherm.

Android One

Android One

Ontvang de komende jaren alle nieuwste beveiligingsupdates en Android-updates.

Batterij

Batterij

Door de slimme batterij hoef je minder op te laden en heb je tot 2 dagen batterijduur.

Volledige specificaties

Nokia 2.4

Nu verkrijgbaar

Opslag
Kleuren:

€ 129.00

De prijzen kunnen per winkel verschillen en zijn afhankelijk van productspecificaties, zoals de hoeveelheid geheugen. Als partner van Amazon verdient HMD Global aan geselecteerde aankopen.

Inschrijven

Wees als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws.

Nog steeds op zoek?

Vind het perfecte toestel voor jou

Alle toestellen bekijken

HMD Global Oy is de exclusieve licentiehouder van het merk Nokia voor telefoons en tablets. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation. Google, Android™ en andere gerelateerde merken zijn handelsmerken van Google LLC. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden.

2De 2 dagen batterijduur test is uitgevoerd door middel van een praktijktest door HMD Global. Tijdens de test werd er gedurende 5 uur per dag actief gebruik gemaakt van het toestel met een nieuwe batterij. Het gebruik omvatte onder andere gaming, videostreaming, bellen, versturen van sms'jes, browsen en het gebruik van apps (zoals social media, nieuws, navigatie en muziek). De test werd uitgevoerd met normale apparaatinstellingen in een verlichte binnenomgeving. Het apparaat werd 's nachts op stand-by gezet. De gebruiksduur van de batterij varieert afhankelijk van instellingen, gebruik en andere factoren.

2 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.

3Google Assistant is beschikbaar in geselecteerde markten en talen. Als Google Assistant niet beschikbaar is, wordt deze vervangen door Google Search. Bekijk de beschikbaarheid op https://support.google.com/assistant.

4 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.