Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort Error Hexagon Camera Display 6.5 inches 6.5 Android One Battery Arrow right

Nokia 2.4

Smartphones
Nokia 2.4

Groter, slimmer en gemaakt voor jou.

Bespaar € 20,00
€ 109,00 € 129,00
Kleur
Opties
2 GB RAM , 32 GB Interne opslag , Dual SIM
Niet op voorraad

Nokia 2.4

Nokia 2.4 is helemaal klaar voor jou. Hij houdt het 2 dagen vol dankzij de Adaptive Battery-technologie, je neemt gedetailleerde nachtfoto's met de AI-imaging en je ontgrendelt eenvoudig met je vingerafdruk of één enkele blik. Het indrukwekkende 6,5” HD+ 20:9 scherm brengt jouw verhalen tot leven. Bovendien is Nokia 2.4 klaar voor Android 11 en meer, zodat jij vooruit kunt kijken met 2 jaar Android upgrades en 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates.

Volledige specificaties

Neem foto's in het donker met de Nachtmodus en maak geweldige selfies in portretmodus.

Scherm

Wat je ook doet, doe het beter op het 6,5” HD+ scherm.

Android One

Ontvang de komende jaren alle nieuwste beveiligingsupdates en Android-updates.

Batterij

Door de slimme batterij hoef je minder op te laden en heb je tot 2 dagen batterijduur.

Groter, slimmer, op jouw maat

Nu bekijken

Nachtmodus

Details in het donker

De momenten die je vast wil leggen, gebeuren niet altijd als het buiten licht is. Dankzij de Nachtmodus met geavanceerde beeldfusie en blootstelling aan licht leg je levendige details vast, zelfs bij weinig licht.

Portret modus

Poseren maar

Geef jouw wereld kleur met de aangepaste vormen en wazige achtergronden van de portretmodus. Bovendien zorgt de nieuwe portret editor ervoor dat je foto's kan bewerken en de focus kan verleggen, ook nadat je ze genomen hebt.

2 dagen batterijduur¹

En je gaat maar door...

Nokia 2.4 houdt het tot 2 dagen vol op één enkele lading1. De 4500 mAh2 AI-geässisteerde Adaptive Battery geeft prioriteit aan de apps die je het vaakst gebruikt zodat jij kunt blijven doen waar je zo van houdt.

6,5” HD+ volledig scherm

Zie het groots

Kijk, leer en creëer op het 6,5" HD+ display - compleet met selfie notch voor een maximale schermervaring.

vingerafdruksensor

Toegang zonder moeite

Ontgrendel je apparaat snel en gemakkelijk met de handige vingerafdruksensor of gebruik de AI gezichtsontgrendeling - zo blijft jouw telefoon ook echt van jou.

Ontwerp

Sterke Finse roots

De cover met 3D nano-textuur past goed in je hand en heeft een prachtige Noorse afwerking. Bovendien zorgt het gegoten metalen chassis met polycarbonaat omhulsel voor extra stevigheid van je telefoon.

Android One

Klaar voor wat nog komt

Geniet van een pure software-ervaring met een gestroomlijnde interface en zonder bloatware. Bovendien ben je altijd mee met de nieuwste Android™ functies dankzij 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates en 2 jaar software upgrades.

Google Assistant Button³

Altijd een beetje hulp op zak, waar je ook gaat

Google Assistant is altijd bij je - zo krijg je de klus sneller geklaard met alleen jouw stem. Beheer taken, maak lijsten en krijg onderweg een routebeschrijving met één druk op de knop.

Counterpoint onderzoek

Voor het tweede jaar op rij de nr. 1 in vertrouwen⁵

“Nokia leidt de Trust Rankings op basis van software, beveiligingsupdates en bouwkwaliteit”

Door gedurende 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates en gedurende 2 jaar Android™ software upgrades te bieden staan Nokia smartphones wederom bovenaan de top staan van de 2--2 Counterpoint Research Trust. En met toesteltests die het gemiddelde van de sector overstijgen, liggen we op het gebied van bouwkwaliteit voor op andere smartphonemerken. Lees het onderzoek voor meer informatie.

logo-Counterpoint-black-180px

Lees het onderzoek

Dit mag je niet missen. Meld je aan en wees de eerste die al het nieuws en aanbiedingen van Nokia ontvangt.

*Indien besteld in het weekend, op een feestdag of na 13.00 uur op de laatste werkdag van de week, wordt de bestelling binnen de volgende 2 werkdagen verzonden. Gratis verzendkosten bij minimaal 140 € bestelwaarde. Houd er rekening mee dat we enige vertragingen ondervinden vanwege de Covid-19 situatie. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren.

HMD Global Oy is de exclusieve licentiehouder van het merk Nokia voor telefoons en tablets. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation. Google, Android™ en andere gerelateerde merken zijn handelsmerken van Google LLC. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden.

2De 2 dagen batterijduur test is uitgevoerd door middel van een praktijktest door HMD Global. Tijdens de test werd er gedurende 5 uur per dag actief gebruik gemaakt van het toestel met een nieuwe batterij. Het gebruik omvatte onder andere gaming, videostreaming, bellen, versturen van sms'jes, browsen en het gebruik van apps (zoals social media, nieuws, navigatie en muziek). De test werd uitgevoerd met normale apparaatinstellingen in een verlichte binnenomgeving. Het apparaat werd 's nachts op stand-by gezet. De gebruiksduur van de batterij varieert afhankelijk van instellingen, gebruik en andere factoren.

2 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.

3Google Assistant is beschikbaar in geselecteerde markten en talen. Als Google Assistant niet beschikbaar is, wordt deze vervangen door Google Search. Bekijk de beschikbaarheid op https://support.google.com/assistant.

4 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.