Nokia 2720 Flip

‌‌

Nokia 2720 Flip met 4G

Kleine rode must-have.

Klassieke klaptelefoon

Eenvoudig en betrouwbaar

Dit is de klassieke klaptelefoon van vroeger, maar dan met enkele upgrades. Door gebruiksvriendelijke functies, zoals de grote knoppen en tekst, voelt hij vertrouwd en betrouwbaar aan.

Kom meer te weten
Kom meer te weten
Kom meer te weten

Duurzaamheid

Focus op duurzaamheid

Nokia 2720 Flip blinkt uit in duurzaamheid en heeft een tijdloos design. Hij is compact en past perfect in je broekzak of tas. En omdat hij gemaakt is van polycarbonaat, is hij sterk genoeg om samen met jou de dagelijkse hindernissen te doorstaan.

Kom meer te weten
Kom meer te weten
Kom meer te weten

Batterij

Tot 28 dagen standbytijd

Nokia 2720 Flip biedt met één enkele laadbeurt tot 28 dagen standbytijd, waardoor je meer mogelijkheden krijgt om contact te houden met vrienden en familie.

Google Assistant¹

Een snellere manier om alles voor elkaar te krijgen

Bel en stuur berichten zonder te typen. Met één druk op de knop, kan je Google Assistant je helpen de meest gebruikte functies van je telefoon te beheren met alleen maar jouw stem.

Kom meer te weten
Kom meer te weten
Kom meer te weten

De Google Assistant

Altijd een beetje hulp op zak, waar je ook gaat

Vind antwoorden en krijg informatie met één druk op de knop. Zoek op het internet, bekijk het weer of ontvang nieuwsberichten nog sneller met behulp van jouw Google Assistant.

Noodknop

Slaap op je beide oren

Als er iets onverwacht gebeurt, helpt de noodknop van de Nokia 2720 Flip4 je om de kalmte te bewaren. Met één druk op de knop, wordt er een noodbericht met je huidige locatie verzonden en worden er vijf door jou gekozen noodcontacten gebeld.

Kom meer te weten
Kom meer te weten
Kom meer te weten
Lees de gebruikershandleidingLees de gebruikershandleidingLees de gebruikershandleiding

Apps en 4G

WhatsApp, Facebook en nog veel meer

Essentiële apps zoals Facebook en WhatsApp zijn standaard aanwezig, zo blijf je altijd in contact met vrienden en familie. Nokia 2720 Flip is ook voorzien van 4G en de mogelijkheid om je internet te delen.

Kom meer te weten
Kom meer te weten
Kom meer te weten

Functies

Nokia 2720 Flip

De klassieke klaptelefoon is terug. Blijf altijd in contact dankzij 4G, WhatsApp en Facebook. Hij is voorzien van twee schermen. Op het externe scherm kan je meteen zien wie er belt. Dankzij de grote knoppen kan je makkelijk berichten versturen en bellen. En de speciale knop voor noodoproepen stelt je extra gerust.

Klaptelefoon

Klaptelefoon

Op het externe scherm kan je meteen zien wie er belt. Om oproepen te verbreken klap je de telefoon dicht.

Knoppen

Knoppen

Toetsenbord met grote knoppen en een speciale knop voor noodoproepen.

Batterij

Batterij

Tot wel 28 dagen standbytijd met één enkele laadbeurt.

4G

4G

Facebook en WhatsApp zijn standaard geïnstalleerd. Inclusief een WiFi hotspot functie.

Volledige specificaties

Nokia 2720 Flip

Nu verkrijgbaar

Kleuren:

€ 99.00

De prijzen kunnen per winkel verschillen en zijn afhankelijk van productspecificaties, zoals de hoeveelheid geheugen. Als partner van Amazon verdient HMD Global aan geselecteerde aankopen.

Inschrijven

Wees als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws.

HMD Global Oy is de exclusieve licentiehouder van het merk Nokia voor telefoons en tablets. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation. Android™, Google en andere merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Qualcomm is een handelsmerk van Qualcomm Incorporated, geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1Google Assistant is beschikbaar in geselecteerde markten en talen.

2De werkelijke beschikbaarheid van VoLTE HD oproepen is onderhevig aan de diensten van lokale operators en aanbieders.

3 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.

4Deze optie wordt geselecteerd tijdens het opstarten. De noodknop wordt geactiveerd als je de toegangsmodus selecteert bij de eerste opstart van de Nokia 2720 Flip. De knop wordt ingesteld voor de Google Assistant als de toegangsmodus niet is geselecteerd.

5De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk worden vervangen.

6De Actie Uitgebreide Garantie geeft 1 jaar extra garantie bovenop de Beperkte Garantie van de Fabrikant aan elke klant die een Nokia 9 PureView, Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 2.2 Nokia 1 Plus aanschaft in de mobiele online winkel van Nokia tussen 19-09-2019 en 31-12-2019 en inwoner is van Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Duitsland, Italië, Ierland, Nederland, Portugal, Spanje, Zweden of het Verenigd Koninkrijk. De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. De Actie Uitgebreide Garantie biedt 1 jaar extra garantie bovenop de standaard twee jaar Beperkte Garantie van de Fabrikant, welke aanvangt vanaf de leverdatum van de telefoon. De klant dient 18+ jaar te zijn en akkoord te gaan met de regels van de aanbieding om deel te kunnen nemen. Om gebruik te maken van de service, dient men een geldig aankoopbewijs te overleggen zoals een bevestiging van jouw bestelling bij de online winkel van Nokia, met de aankoopdatum van de in aanmerking komende Nokia-smartphone.  De volledige voorwaarden kunnen hier gelezen worden.  Jouw persoonsgegevens worden gebruikt volgens het Privacybeleid van HMD Global. HMD behoudt zich het recht voor om de aanbieding te allen tijde te staken.

(