Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort Plant Error Hexagon Phone with notch Flip phone Keypad Battery 4G 4G Play Arrow right

Nokia 2720 Flip

De klassieke flip phone is terug met 4G connectiviteit.

€ 99,00
Kleur
Opties
Dual SIM
Niet op voorraad

Plant 1 bomen met deze telefoon

Bespaar en spendeer je korting aan ons goed doel. Meer informatie

Nokia 2720 Flip

De klassieke klaptelefoon is terug. Blijf altijd in contact dankzij 4G, WhatsApp en Facebook. Hij is voorzien van twee schermen. Op het externe scherm kan je meteen zien wie er belt. Dankzij de grote knoppen kan je makkelijk berichten versturen en bellen. En de speciale knop voor noodoproepen stelt je extra gerust.

Volledige specificaties

Klaptelefoon

Op het externe scherm kan je meteen zien wie er belt. Om oproepen te verbreken klap je de telefoon dicht.

Knoppen

Toetsenbord met grote knoppen en een speciale knop voor noodoproepen.

Batterij

Tot wel 28 dagen standbytijd met één enkele laadbeurt.

4G

Facebook en WhatsApp zijn standaard geïnstalleerd. Inclusief een WiFi hotspot functie.

De klassieke klaptelefoon is terug met 4G

Nu bekijken

Klassieke klaptelefoon

Eenvoudig en betrouwbaar

Dit is de klassieke klaptelefoon van vroeger, maar dan met enkele upgrades. Door gebruiksvriendelijke functies, zoals de grote knoppen en tekst, voelt hij vertrouwd en betrouwbaar aan.

Bellen

Gebruiksvriendelijk

Nokia 2720 Flip heeft twee aparte schermen. Op het externe scherm kun je berichten lezen en kijken wie je belt, nog voordat je hem openklapt om het hoofdscherm te zien. Als je klaar bent, kan je ophangen door hem weer dicht te klappen.

Berichten sturen en bellen

Grote knoppen. Grote tekst.

Nokia 2720 Flip is voorzien van grote knoppen om moeiteloos te bellen en berichten sturen. Bovendien kan je kiezen om de tekst groter te zetten, wat het nog makkelijker maakt om je berichten te lezen.

Batterij

Tot 28 dagen standbytijd

Nokia 2720 Flip biedt met één enkele laadbeurt tot 28 dagen standbytijd, waardoor je meer mogelijkheden krijgt om contact te houden met vrienden en familie.

Nokia 2720 Flip

Winnaar: iF DESIGN AWARD 2020

Nokia 2720 Flip werd onlangs uitgeroepen tot winnaar van een iF DESIGN AWARD, de wereldberoemde designprijs die wordt uitgereikt door iF International Forum Design GmbH uit Hannover.

Bekijk het iF DESIGN-profiel

Duurzaamheid

Focus op duurzaamheid

Nokia 2720 Flip blinkt uit in duurzaamheid en heeft een tijdloos design. Hij is compact en past perfect in je broekzak of tas. En omdat hij gemaakt is van polycarbonaat, is hij sterk genoeg om samen met jou de dagelijkse hindernissen te doorstaan.

Noodknop

Slaap op je beide oren

Als er iets onverwacht gebeurt, helpt de noodknop van de Nokia 2720 Flip4 je om de kalmte te bewaren. Met één druk op de knop, wordt er een noodbericht met je huidige locatie verzonden en worden er vijf door jou gekozen noodcontacten gebeld.
Lees de gebruikershandleiding

Bel voor hulp

Zodra je de noodknop indrukt, wordt er niet alleen een bericht verzonden, maar worden jouw vijf gekozen contactpersonen ook één voor één op luidspreker gebeld, tot er verbinding gemaakt wordt met een van de contacten.

Hulp voor de helpers

Om jou nog beter te beschermen geeft ICE (In Case of Emergency) de eerste respondenten toegang tot belangrijke contact- en medische informatie.

Apps en 4G

WhatsApp, Facebook en nog veel meer

Essentiële apps zoals Facebook en WhatsApp zijn standaard aanwezig, zo blijf je altijd in contact met vrienden en familie. Nokia 2720 Flip is ook voorzien van 4G en de mogelijkheid om je internet te delen.

Apps

Sociale apps en meer

Blijf in contact met vrienden en familie door middel van social apps zoals Facebook en WhatsApp. En download vlot andere handige apps en games uit de app store.

4G internet

Deel je internetverbinding

Online aan topsnelheid met 4G. Bovendien kan je jouw internetverbinding delen met vrienden, familie of zelfs je eigen tablet om op een groter scherm te kunnen browsen.

Dit mag je niet missen. Meld je aan en wees de eerste die al het nieuws en aanbiedingen van Nokia ontvangt.

*Indien besteld in het weekend, op een feestdag of na 13.00 uur op de laatste werkdag van de week, wordt de bestelling binnen de volgende 2 werkdagen verzonden. Gratis verzendkosten bij minimaal 140 € bestelwaarde. Houd er rekening mee dat we enige vertragingen ondervinden vanwege de Covid-19 situatie. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren.

HMD Global Oy is de exclusieve licentiehouder van het merk Nokia voor telefoons en tablets. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation. Android™, Google en andere merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Qualcomm is een handelsmerk van Qualcomm Incorporated, geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

2De werkelijke beschikbaarheid van VoLTE HD oproepen is onderhevig aan de diensten van lokale operators en aanbieders. 3 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen. 4Deze optie wordt geselecteerd tijdens het opstarten. De noodknop wordt geactiveerd als je de toegangsmodus selecteert bij de eerste opstart van de Nokia 2720 Flip. 5De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk worden vervangen. 6De Actie Uitgebreide Garantie geeft 1 jaar extra garantie bovenop de Beperkte Garantie van de Fabrikant aan elke klant die een Nokia 9 PureView, Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 2.2 Nokia 1 Plus aanschaft in de mobiele online winkel van Nokia tussen 19-09-2019 en 31-12-2019 en inwoner is van Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Duitsland, Italië, Ierland, Nederland, Portugal, Spanje, Zweden of het Verenigd Koninkrijk. De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. De Actie Uitgebreide Garantie biedt 1 jaar extra garantie bovenop de standaard twee jaar Beperkte Garantie van de Fabrikant, welke aanvangt vanaf de leverdatum van de telefoon. De klant dient 18+ jaar te zijn en akkoord te gaan met de [regels van de aanbieding](https://www.nokia.com/phones/nl_nl/extended-warranty-promo-terms-2019) om deel te kunnen nemen. Om gebruik te maken van de service, dient men een geldig aankoopbewijs te overleggen zoals een bevestiging van jouw bestelling bij de online winkel van Nokia, met de aankoopdatum van de in aanmerking komende Nokia-smartphone.  [De volledige voorwaarden kunnen hier gelezen worden](https://www.nokia.com/phones/nl_nl/extended-warranty-promo-terms-2019).  Jouw persoonsgegevens worden gebruikt volgens het [Privacybeleid van HMD Global](https://www.nokia.com/phones/nl_nl/privacyportal). HMD behoudt zich het recht voor om de aanbieding te allen tijde te staken.