Nokia 8.3 5G

‌‌

Nokia 8.3 5G

Creativiteit zonder grenzen

Inschrijven

Film met ZEISS-effecten

Maak elke video episch

Maak opnames als een pro - zonder dat je er één hoeft te zijn - dankzij de ingebouwde ZEISS-filmeffecten. Voeg eenvoudig een anamorfe en blauwe gloed toe aan je beelden voor een epische look. Deel bovendien je prachtige 4K-video's met 5G.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

PureView quad camera met ZEISS-lenzen

Afgewerkt tot in de details

Een camera om alles vast te leggen. Maak fenomenale close-ups, fotografeer ultrabrede adembenemende landschappen, levendige portretten en alles daartussenin met de indrukwekkende PureView quad-camera. Dankzij de allernieuwste technologie en ZEISS-lenzen ben je klaar voor elke opname met de ultra-detail 64 MP hoofdcamera, een gespecialiseerde ultra-groothoek camera voor bij weinig licht met geavanceerde diepte- en macrocamera's.

5G connectiviteit

Ongeëvenaarde snelheden met 5G

Gedaan met onnodige vertragingen. Speel Stadia-games zonder afleiding, stream films en deel content via 5G. Bovendien is het Qualcomm® Snapdragon ™ 765G-modulaire platform geoptimaliseerd voor 5G, waardoor je klaar bent voor de toekomst.

Lees meer over Qualcomm® Snapdragon™

Android™ 10

Het beste van Android Altijd.

Privacy is belangrijk. Daarom kan je van de nieuwste Android 10 verbeterde beveiliging en meer personaliseerbare opties verwachten. Bovendien krijgen Nokia-telefoons 2 jaar upgrades en 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates.

Aan-/uit-knop met vingerafdruksensor

Onmiddellijk ontgrendelen

Nokia 8.3 5G combineert de aan-/uit-knop en de vingerafdruksensor voor een snelle en veilige toegang tot je telefoon.

6.81” scherm

Fantastisch over de hele lijn

Laat je meevoeren door het epische 6,81" scherm, geschikt voor zowel gamers, bingewatchers als creatievelingen. Het is niet alleen indrukwekkend groot, maar ook opvallend scherp – dankzij de baanbrekende PureDisplay-technologie.

Ontwerp

Scandinavisch design - Scandinavische kleur

Met precisie gebouwd. Met zorg gemaakt. Nokia 8.3 5G vindt zijn oorsprong in het pure Scandinavische design en wordt geleverd in Polar Night - een kleur geïnspireerd op het Noorderlicht.

Functies

Nokia 8.3 5G

Geef je foto's en video's een professionele uitstraling. Met de ingebouwde ZEISS-filmeffecten wordt elke video episch en met de PureView quad-camera leg je alle momenten vast die je met de wereld wil delen. Ontdek nieuwe mogelijkheden met de snelle, betrouwbare 5G connectiviteit. Bovendien blijf je altijd één stap voor dankzij de nieuwste Android-upgrades.

PureView quad camera met ZEISS-lenzen

PureView quad camera met ZEISS-lenzen

Quad camera-opstelling met ZEISS-filmeffecten.

5G connectiviteit

5G connectiviteit

Snelle, toekomstbestendige 5G

Powered by Android 10

Powered by Android 10

2 jaar Android-upgrades en 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates.

Krachtig

Krachtig

Energiezuinige Qualcomm® Snapdragon™ 765G-modulair platform.

Volledige specificaties

Inschrijven

Wees als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws.

Android™, Google en andere merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Qualcomm Snapdragon is een product van Qualcomm Technologies Inc. en/of diens dochterondernemingen. Qualcomm en Snapdragon zijn handelsmerken van Qualcomm Incorporated en geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. USB Type-C™ en USB-C™ zijn handelsmerken van USB Implementers Forum. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie. 5G wordt mogelijk niet ondersteund door uw netwerkserviceprovider of door de serviceprovider die u gebruikt tijdens het reizen.

1Google Assistant is beschikbaar in geselecteerde markten en talen. Als Google Assistant niet beschikbaar is, wordt deze vervangen door Google Search. Bekijk de beschikbaarheid op https://support.google.com/assistant.

2 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.

3 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.

(