Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort Plant Error Hexagon Phone with notch Play Quad camera Speaker Battery Design

Nokia G20

Maak video-opnamen op jouw manier met ruimtelijke audio-opname en een batterijduur van 3 dagen¹.

Kleur
Model
4 GB RAM, 64 GB Interne opslag, Dual SIM
Niet op voorraad

Plant 10 bomen met dit apparaat

Bespaar en spendeer je korting aan ons goed doel. Meer informatie

Leg vast wat er het meest toe doet

Nokia G20

Grijp het leven, leef het ten volle en deel het met hen die er het meest toe doen. Nokia G20 maakt dat laatste net een beetje makkelijker. Dankzij haar 48 MP quad-camera, krachtige AI-imagingmodi en OZO audio is het nu gemakkelijker dan ooit tevoren om alles vast te leggen dat je ziet en hoort. En alles wordt aangedreven door een batterij die het tot 3 dagen volhoudt tussen de ladingen in¹. Ook hebben we de beveiliging uitgebreid met gezichts- en vingerafdruk ontgrendeling en 2 jaar software updates op de nieuwste Android software. Al met al is dit een telefoon waarop je kunt vertrouwen om al je goede werk veilig te bewaren.

Volledige specificaties

48 MP camera achteraan

Fotografeer in breedbeeld of macro om de wereld vast te leggen zoals alleen jij hem ziet.

Ruimtelijke surround sound

Leg ruimtelijke audio vast en voeg een nieuwe dimensie toe aan uw video's.

Batterijduur van 3 dagen¹

Ga voor 3 dagen zonder opladen dankzij de batterij met AI-aandrijving.

Verfijnd Noors design

Elegantie en functionaliteit komen samen in dit lichte, strakke design.

48 MP quad-camera

Een creatieve studio die in je broekzak past

Nokia G20 legt beelden vast met 48 MP, in prachtig breedbeeld of in gedetailleerde macro. Bovendien kun je video's opnemen met ruimtelijk surroundgeluid en gebruikmaken van studiohulpmiddelen om elk verhaal nog persoonlijker te maken.

Beveiligingsupdates

Beveiliging die steeds veiliger wordt

Met maandelijkse beveiligingsupdate gedurende 3 jaar zijn jouw bestanden, video's, foto's en data altijd in veilige handen.

Android™ 11

Boordevol nieuwe software

Wil je continu op de hoogte blijven van wie er wat gezegd heeft? Met Android 11 zie je, reageer je en regel je je gesprekken over meerdere messaging apps, allemaal op dezelfde plek. En met twee jaar software updates heb je altijd de nieuwste functies. Het is alsof je de telefoon van morgen krijgt, maar dan vandaag al.

Batterij met AI-ondersteuning, die het 3 dagen volhoudt

Onze batterij met de langste levensduur. Ooit.

Jouw leven stopt voor niemand, dus jij hebt een telefoon nodig waarmee je alles kunt blijven doen dat je moet doen. Daarom gaat onze batterij met de langste levensduur tot nu toe tot 3 dagen mee tussen oplaadbeurten¹.

Puur Noors design

Prachtig om te zien. Briljant in gebruik.

Verfijnd Noors design en simpele, elegante functionaliteit met gloednieuwe technologie, verpakt in een lichte, strakke, duurzame case. Een case die verpakt is in twee unieke, op Noorwegen geïnspireerde kleuren: Night en Glacier.

Versterkt 6.5” scherm

Zie alles duidelijker. 24-7.

Een groot scherm is een must als je documenten bekijkt, de laatste wijzigingen doorvoert of onderweg wilt bewerken. Nokia G20 en haar grote scherm hebben een helderheidsboost gekregen, zodat je ook bij fel licht niets meer over het hoofd ziet. Precies zoals jij het prettig vindt om jouw leven te leiden.

Veilige toegang

Ontgrendel met één aanraking. Of één blik.

Met onze vingerafdruksensor aan de zijkant en gezichtsontgrendeling hebben alleen jouw gezicht en vingerafdruk toegang tot jouw telefoon. Ja, het draait allemaal om jou.

love it, trust it, keep it

In Finland is onze kijk op het leven en je geluk heel simpel: houd de dingen waar je van houdt en op vertrouwt. Als we deze filosofie toepassen op het ontwerp van een telefoon, dan is het resultaat duidelijk: een dagelijkse metgezel waar je op kunt vertrouwen en die de tand des tijds zal doorstaan. Het nieuwste aanbod Nokia telefoons vormt daar geen uitzondering op. Met innovatieve functies, stevige ontwerpen en blijvende software- en beveiligingsupdates, houd je onze toestellen lang bij jou.

Breng je beveiliging naar een hoger niveau met ExpressVPN

Of je nu Wi-Fi of mobiele data gebruikt, ExpressVPN voegt een extra beveiligingslaag toe aan je internetverbinding, waardoor je gegevens worden beschermd tegen vreemden. Neem een gratis proefperiode van 30 dagen van ExpressVPN, exclusief op geselecteerde Nokia telefoons.

Kom meer te weten
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Alles dat je wilt horen en nog veel meer

Alle nummers en podcasts die je kent en waar je zo van houdt - en nog miljoenen meer te ontdekken. Nokia smartphones bevatten nu standaard Spotify, 's werelds populairste audio streaming service. Daardoor ben je slechts enkele tikken verwijderd van de beste muziek van de grootste artiesten ter wereld. Klaar om elke week af te spelen op Spotify.

Kom meer te weten
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Dit mag je niet missen. Meld je aan en wees de eerste die al het nieuws en aanbiedingen van Nokia ontvangt.

HMD Global Oy is de exclusieve licentiehouder van het merk Nokia voor telefoons en tablets. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation. Android™, Google en andere merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1De 3-daagse batterijtest is uitgevoerd via een test in het dagelijks leven door HMD Global. Tijdens de test werd er gedurende 5 uur per dag actief gebruik gemaakt van het toestel met een nieuwe batterij. Het gebruik omvatte onder andere gaming, videostreaming, bellen, versturen van sms'jes, browsen en het gebruik van apps (zoals social media, nieuws, navigatie en muziek). De test werd uitgevoerd met normale apparaatinstellingen in een verlichte binnenomgeving. Het toestel werd 's nachts op stand-by gezet.