Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort Google Pay Longevity Video call Design HD Tablet

Nokia T21

Overslaan en naar inhoud gaan
Ontvang 10% korting op je volgende bestelling* als je je aanmeldt voor nieuws over producten en kortingen. Nu aanmelden
Nokia T21 tablet
Nokia T21 tablet

Nokia T21

Voor thuis, op kantoor en alles daartussenin

Simpelweg duurzaam

De Nokia T21 staat garant voor jaren gebruiksplezier. Hij is gemaakt van duurzame materialen en kan dus tegen een stootje. En met een batterijduur tot wel 3 dagen¹ hoef je hem het hele weekend niet op te laden.

Simpelweg veilig

Internetbankieren, surfen en online kopen zonder kopzorgen. Dankzij 3 jaar lang maandelijkse beveiligingsupdates² zijn al je bestanden en gegevens in veilige handen.

Het grote scherm dat lang meegaat

De Nokia T21 is door en door duurzaam. De buitenkant gaat jaren mee en aan de binnenkant profiteer je van de nieuwste Android-functies dankzij 2 jaar lang upgrades van het besturingssysteem.¹

Nokia T21

Of het nu tijd is voor werken of ontspanning: doe het allemaal met een van de beste tablets in zijn soort. De Nokia T21 staat je terzijde met zijn duurzame ontwerp, een batterijduur van wel 3 dagen¹, 3 jaar lang maandelijkse beveiligingsupdates en 2 upgrades van het Android-besturingssysteem². Word creatief met ondersteuning voor actieve pennen³ of gebruik de tablet als tweede scherm voor je Windows-pc. Neem even pauze en geniet van een video met HD-streaming.

Volledige specificaties

Focus op duurzaamheid

Gebouwd voor langer gebruiksplezier dankzij een sterke aluminium behuizing met een cover van 50% gerecycled kunststof voor de antenne.

HD-video-oproepen

Ideaal voor privé en zakelijke gesprekken.

Productiviteitsfuncties

Gebruik 'm als een tweede scherm. Compatibel met actieve pennen.²

Geniet zo lang mogelijk van je de pauze

Geniet van video's met HD-streaming en heldere stereoluidsprekers met OZO Playback.

The durable body of the Nokia T21 tablet

Duurzaamheid

Duurzaam van binnen en van buiten

De Nokia T21 werd ontwikkeld met duurzaamheid in het achterhoofd. En dankzij 3 jaar lang maandelijkse updates¹ is dit een tablet voor de lange termijn.

HD video calling on a Nokia T21 tablet

Connectiviteit

Leg contact met iedereen, waar je ook bent

HD-videobellen, spraakoproepen en sms - houd contact met vrienden, familie en collega's vanaf één tablet.

Using an active pen with Nokia T21

Productiviteit

Creativiteit binnen handbereik

Schets je ideeën, maak aantekeningen of teken je volgende meesterwerk dankzij de ondersteuning voor actieve pennen – compatibel met Wacom WGP- en Wacom Active ES™ 2.0-pentechnologie³.

Nokia T21 tablet with stereo speakers

Entertainment

Kom tot rust en laat je vermaken

Tijd voor een pauze? Geniet van video's, die er geweldig uitzien dankzij HD-streaming. De stereoluidsprekers met OZO Playback en een volume tot wel 96 decibel zorgen er bovendien voor dat hij net zo goed klinkt als dat hij eruitziet.

Meer informatie

Kids Space

Google Kids Space is designed to nurture your kid’s curiosity and creativity, inspiring them to explore their interests through recommended apps, books, and videos. Google Kids Space is designed for kids and works with your child’s Google Account that parents can help manage with Family Link parental controls.

Google Kids Space on a Nokia T21 tablet
Google Kids Space on a Nokia T21 tablet

My Device app

'My Device' is veel meer dan een app: dit is hét centrale punt dat je helpt om je apparaat langer te gebruiken – met alle voordelen die een Nokia-apparaat je biedt. Je kunt de status van je apparaat controleren, hebt dag en nacht toegang tot ondersteuning en profiteert van exclusieve aanbiedingen van onze partners. Ook vind je hier met één druk op de knop de garantie van je apparaat en kun je er je verzekering beheren.

The My Device app on a Nokia T21 tablet
The My Device app on a Nokia T21 tablet

Meld je aan voor nieuws en kortingen, en ontvang 10% korting op je volgende bestelling*

Google en Android zijn handelsmerken van Google LLC.

¹ De batterijduur van 3 dagen is gebaseerd op praktijktests door HMD Global. Tijdens de test werd er gedurende 5 uur per dag actief gebruik gemaakt van een toestel met een nieuwe batterij. Het gebruik omvatte onder andere: gaming, videostreaming, bellen, sms'en, browsen en het gebruik van apps (zoals social media, nieuws, navigatie en muziek). De test werd uitgevoerd met normale apparaatinstellingen in een verlichte binnenomgeving. Het toestel werd 's nachts op stand-by gezet.
De batterij werd getest door HMD Global om ten minste 80% van de oorspronkelijke capaciteit te behouden na 800 volledige oplaadcycli.

² Vanaf de wereldwijde lanceringsdatum van de Nokia T21.

³ Actieve pen niet inbegrepen. Compatibel met actieve pennen van derden met WGP- en AES 2.0-technologie.