Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort Google Pay Exclusive product Play Longevity Music Camera Shield

De uiterst stevige Nokia XR21-telefoon

Overslaan en naar inhoud gaan
Ontvang 10% korting op je volgende bestelling* als je je aanmeldt voor nieuws over producten en kortingen. Nu aanmelden
Koop dit toestel en ontvang 50% korting op elke feature phone van Nokia

Nokia XR21

Klaar voor een avontuurlijk leven

Sterker dan sterk

De Nokia XR21 is vakkundig gemaakt van sterke materialen en 100% gerecycled aluminium en kan zo ongeveer alles aan wat je je maar kunt bedenken. Hij is zelfs gecertificeerd volgens de militaire normen MIL-STD-810H en IP69K.

Je gegevens zijn in veilige handen

Of je nu surft, bankiert of winkelt: de Nokia XR21 beschermt je gegevens. Dankzij 4 jaar maandelijkse beveiligingsupdates¹ blijft het toestel bestand tegen de nieuwste cyberdreigingen.

Duurzaam in alle opzichten

Een garantie van 1 jaar voor schermvervanging² plus 3 jaar garantie en 3 upgrades van het Android-besturingssysteem³ is geen uitdaging voor de Nokia XR21.

Nokia XR21

Binnen of buiten: ga waar het leven je brengt met je Nokia XR21. Deze stof- en waterbestendige telefoon is aantoonbaar robuust en bestand tegen vallen van 1,8 meter hoogte.⁴ Zwaar weer? Gebruik je toestel met natte handen of met handschoenen aan, en gebruik de Quick Access-knoppen om je favoriete functies te starten. Bovendien zorgt de batterijduur van 2 dagen⁵ ervoor dat je tussen de oplaadbeurten door gewoon door kunt gaan.

Volledige specificaties

Sterker dan sterk

Met duurzaamheid op militair MIL-STD-810H-niveau en 3 jaar fabrieksgarantie.³

Meeslepend entertainment voor onderweg

Beschikt over een groot 120 Hz-scherm en dubbele luidsprekers met OZO Playback.

64 MP-camera met AI

Geweldige foto's in nagenoeg alle lichtomstandigheden, die de moeite zijn om te delen

Beschermt je gegevens

En 4 jaar lang maandelijkse beveiligingsupdates¹ helpen om alles erg veilig te houden.

The waterproof Nokia XR21 withstanding submersion

Het is een sterk toestel. Echt heel erg sterk.

Beleef de avonturen van je leven met je Nokia XR21 op zak. Deze robuuste telefoon werd vakkundig gemaakt om vallen, stof, onderdompeling in water en extreme temperaturen te overleven. Het toestel is de ideale metgezel, zowel binnen als buiten. Bovendien profiteer je van 3 jaar³ garantie voor extra gemoedsrust.

Nokia XR21 with a recycled aluminum inner chassis

De planeet dankt je

De Nokia XR21 heeft een binnenwerk van 100% gerecycled aluminium. En omdat het toestel ongelooflijk robuust is, hoef je je geen zorgen te maken dat je binnenkort weer een nieuwe telefoon nodig hebt. Dat is een grote hulp bij het besparen van grondstoffen.

The 64 MP camera on Nokia XR21 uses AI algorithms

Eén slimme camera

Of je nu buiten bent op een zonnige dag of binnen zit in een slecht verlicht restaurant: de Nokia XR21 maakt foto's die je gewoon moet delen. De 64 MP-camera maakt gebruik van geavanceerde AI-algoritmen om uitstekende foto's te maken onder alle lichtomstandigheden. Bovendien maak je met de gloednieuwe flitsmodus scherpe foto's van bewegende onderwerpen, zoals je huisdieren of kinderen. De camera wordt beschermd door krasbestendig Corning® Gorilla® Glass met DX+, dat 98% van al het licht doorlaat.

Photos taken on Nokia XR21
Nokia XR21 with a 6.49” screen OZO Playback

Entertainment voor onderweg, nu nog beter

Met de verversingssnelheid van 120 Hz verloopt scrollen en vegen op het 6,49-inch scherm ongelooflijk soepel. En het luide, heldere geluid van de dubbele luidsprekers met OZO Playback is een opwaardering voor elke afspeellijst of video.

Meer informatie

Het is de binnenkant die telt

Een duurzame telefoon met bijpassende software en beveiliging. Dankzij 4 jaar lang maandelijkse beveiligingsupdates en 3 jaar lang upgrades van het Android-besturingssysteem,¹ kan de Nokia XR21 de tand des tijds doorstaan.

An up-to-date version of Android OS
An up-to-date version of Android OS

Meld je aan voor nieuws en kortingen, en ontvang 10% korting op je volgende bestelling*

HMD Global Oy is de exclusieve licentiehouder van het merk Nokia voor telefoons en tablets. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van de Nokia Corporation. OZO is een handelsmerk van Nokia Technologies Oy.

Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid

¹ Vanaf de wereldwijde lanceringsdatum van de Nokia XR21.

² De algemene voorwaarden zijn van toepassing: https://www.nokia.com/phones/screen-replacement-promo-terms

³Zie de dekking onder de Beperkte Garantie van de Fabrikant.

⁴ Gebaseerd op duurzaamheidstest die werden uitgevoerd door HMD Global. MIL-STD-810H-gecertificeerd tot vallen van 1,5 m hoogte.

⁵ De batterijtest is uitgevoerd aan de hand van een realistische gebruikstest door HMD Global. Tijdens de test werd er gedurende 5 uur per dag actief gebruik gemaakt van een toestel met een nieuwe batterij. Het gebruik omvatte onder andere: gaming, videostreaming, bellen, versturen van sms'jes, browsen en het gebruik van apps (zoals social media, nieuws, navigatie en muziek). De test werd uitgevoerd met normale apparaatinstellingen in een verlichte binnenomgeving. Het toestel werd 's nachts op stand-by gezet.