Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort Delivery Smartphone

Nokia 23 M user guide

Alle toestellen

Nokia 23 M

Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaarten en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

Op het web browsen

Uw telefoon gebruiken om uw computer met internet te verbinden

U kunt onderweg heel eenvoudig internet op uw laptop gebruiken. Verander uw telefoon in een Wifi-hotspot en gebruik uw mobiele internetverbinding om toegang tot internet te krijgen met uw laptop of ander apparaat.

1. Tik op Instellingen > Netwerk en internet > Hotspot en tethering.
  2. Schakel Wifi-hotspot in om uw mobiele internetverbinding te delen via Wifi, gebruik USB-tethering om een USB-verbinding te gebruiken, of gebruik Bluetooth-tethering als u Bluetooth wilt gebruiken.

Het andere apparaat gebruikt gegevens van uw abonnement, wat kan leiden tot kosten voor gegevensverkeer. Neem voor informatie over beschikbaarheid en kosten contact op met uw netwerkserviceprovider.

Beginnen met browsen

U hebt geen computer nodig. U kunt heel eenvoudig op internet browsen op uw telefoon. Blijf op de hoogte van het nieuws en bezoek uw favoriete websites. U kunt de browser op uw telefoon gebruiken om webpagina's op internet te bekijken.

1. Tik op Chrome.
  2. Typ een webadres en tik op arrow_forward.
Tip: als de netwerkserviceprovider geen vast bedrag in rekening brengt voor gegevensoverdracht, kunt u een Wifi-netwerk gebruiken om verbinding te maken met internet en gegevenskosten te besparen.

Zoeken op het web

Verken het web en de buitenwereld met Google Zoeken. U kunt het toetsenbord gebruiken om uw trefwoorden te schrijven.

Doe het volgende in Chrome:

1. Tik op de zoekbalk.
  2. Schrijf uw zoekwoord in het zoekvak.
  3. Tik op arrow_forward.

U kunt ook een trefwoord uit de voorgestelde overeenkomsten selecteren.