Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort Delivery Smartphone

Nokia 23 M user guide

Alle toestellen

Nokia 23 M

Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaarten en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

Toetsen en onderdelen

Uw telefoon

Deze gebruikershandleiding is bedoeld voor de volgende modellen: TA- 1206, TA-1211, TA-1214, TA-1194, TA-1209.

1. Flitser
  2. Camera
  3. Sim- en geheugenkaartsleuf
  4. Google Assistent/Google Zoeken-toets*
  5. Camera voorzijde
  6. Luistergedeelte
  7. Headsetaansluiting
  8. Volumetoetsen
  9. Aan/uit-/blokkeringstoets
  10. USB-aansluiting
  11. Microfoon
  12. Luidspreker

Sommige accessoires die in deze gebruikershandleiding worden genoemd, zoals een lader, headset of gegevenskabel zijn mogelijk apart verkrijgbaar.

*De Google Assistent is beschikbaar in bepaalde markten en talen. Als de Google Assistent niet beschikbaar is, wordt deze vervangen door Google Zoeken. Bekijk de beschikbaarheid op https://support.google.com/assistant.

Onderdelen en aansluitingen, magnetisme

Sluit niet aan op producten die een uitgangssignaal afgeven, aangezien dit het apparaat kan beschadigen. Sluit geen energiebron aan op de audio-aansluiting. Als u externe apparaten of externe headsets aansluit op de audioaansluiting die niet zijn goedgekeurd voor gebruik met dit apparaat, moet u extra letten op het geluidsniveau.

Bepaalde onderdelen van het apparaat zijn magnetisch. Metaalhoudende materialen kunnen door dit apparaat worden aangetrokken. Houd creditcards en andere magnetische opslagmedia niet gedurende langere tijd in de buurt van het apparaat, aangezien de kaarten hierdoor kunnen worden beschadigd.