Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort Delivery Smartphone

Nokia 23 M user guide

Alle toestellen

Nokia 23 M

Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaarten en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

Opslagruimte

Als u wilt controleren hoeveel geheugen er beschikbaar is, tikt u op Instellingen > Opslagruimte.

Het beschikbare geheugen op uw telefoon controleren

Als het telefoongeheugen bijna vol is, verwijder dan items die u niet meer nodig hebt zoals:

• Sms-, multimedia- en e-mailberichten
  • Contactitems en -gegevens
  • Apps
  • Muziek, foto's of video's

U kunt foto's en video's ook naar uw geheugenkaart verplaatsen.

Als u wilt controleren hoeveel geheugen er beschikbaar is en hoe dit wordt gebruikt, tikt u op Instellingen > Opslagruimte.

Gedownloade apps verwijderen

Tik op Play Store > menu > Mijn apps en games, kies een app die u wilt verwijderen en tik op VERWIJDEREN.

Inhoud kopiëren tussen uw telefoon en computer

U kunt foto's, video's en andere inhoud die u hebt gemaakt tussen uw telefoon en computer kopiëren voor weergave of opslag.

1. Sluit uw telefoon met een compatibele USB-kabel aan op een compatibele computer.
  2. Open bestandsbeheer op uw computer en blader naar uw telefoon.
  3. Sleep items vanaf uw telefoon naar de computer of vanaf uw computer naar de telefoon en zet ze neer.

Zorg ervoor dat u de bestanden in de juiste mappen op uw telefoon plaatst, anders kunt u ze mogelijk niet zien.