Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort Delivery Smartphone

Nokia 23 M user guide

Alle toestellen

Nokia 23 M

Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaarten en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

Het aanraakscherm gebruiken

Belangrijk: Voorkom krassen op het aanraakscherm. Gebruik nooit een pen, potlood of ander scherp voorwerp op het aanraakscherm.

Tikken en vasthouden om een item te slepen

Plaats uw vinger een paar seconden op het item en schuif uw vinger over het scherm.

Vegen

Plaats uw vinger op het scherm en schuif uw vinger in de gewenste richting.

Door een lange lijst of een menu bladeren

Schuif snel met uw vinger al vegend omhoog of omlaag over het scherm en til uw vinger op. Tik op het scherm om het bladeren te stoppen.

In- of uitzoomen

Plaats twee vingers op een item, bijvoorbeeld een kaart, foto of webpagina, en schuif uw vingers uit elkaar of naar elkaar toe.

De schermoriëntatie vergrendelen

Het scherm draait automatisch als u de telefoon 90 graden draait.

Als u het scherm in de modus Portret wilt vergrendelen, veegt u vanaf de bovenkant van het scherm omlaag en tikt u op Automatische rotatie.

De navigatietoetsen gebruiken

• Veeg de toets Startpagina omhoog en veeg nogmaals omhoog om alle apps weer te geven.
  • Tik op de toets Startpagina om naar het startscherm te gaan. De app waarin u zich bevond, blijft op de achtergrond geopend.
  • Veeg de toets Startpagina omhoog om al uw geopende apps te zien.
  • Veeg naar rechts als u naar een andere geopende app wilt.
  • Veeg de app naar boven als u deze wilt sluiten.
  • Veeg door alle apps en tik op ALLES WISSEN als u alle geopende apps wilt sluiten.
  • Tik op de toets Vorige keyboard_arrow_left als u naar het vorige venster terug wilt gaan. Uw telefoon onthoudt alle apps en websites die u hebt bezocht sinds de laatste keer dat uw scherm werd vergrendeld.