Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay

Android 10 and Nokia phones

Overslaan en naar inhoud gaan

Software

Nokia phones with Android 10

Functies

Surf mee op de volgende innovatiegolf

Met talloze nieuwe functies en veranderingen binnen het besturingssysteem, zal Android 10 je zeker helpen om je Nokia smartphone optimaal te benutten.

Modi

Een look en feel die bij uw gemoed past

Android 10 brengt het langverwachte Dark thema en ruilt de interfacekleuren in voor een donkerdere tint, wat prettiger is aan de ogen als je je telefoon gebruikt bij weinig licht.

Smart Reply

Voorspellende antwoorden en voorgestelde acties

Machine learning op je toestel zorgt ervoor dat je telefoon je gebruik steeds beter leert kennen. De Smart Reply functie voorspelt wat je wil typen en stelt zelfs direct een antwoord voor in meldingen. Bovendien stelt Smart Reply nu ook relevante acties voor, zoals Google Maps gebruiken om een adres te vinden dat je in een bericht hebt ontvangen.

Gesture navigatie

Meer intuïtieve gebaren

Android 10 gebruikt de systeemnavigatie die geïntroduceerd is bij Android 9 Pie en maakt deze nog intuïtiever. Met slimmere, gemakkelijkere gebaren kun je nu voor- en achteruit navigeren, het startscherm openen en omhoog vegen om geopende apps te zien. Alles op je telefoon wordt dus nog beter bereikbaar.

Beveiliging en privacy

Meer controle

Nu kan je al je privacy-instellingen beheren op één plaats. Web & App activiteit, Locatiegeschiedenis en Advertentie-instellingen vind je in het menu Privacy, dat je nu bovenaan de instellingen van je telefoon vindt.

Beheer precies wanneer je locatie wordt gedeeld met apps: altijd, eenmalig, bij gebruik van de app of nooit. Je krijgt ook een herinnering wanneer apps toegang hebben tot je locatie, waardoor je altijd de controle houdt over de data op je telefoon die gebruikt wordt.

Sound Amplifier

Hoor het verschil

Hoor een gesprek en geluid beter dankzij Sound Amplifier1. Deze functie helpt geluid te verbeteren als je een hoofdtelefoon gebruikt door de audio te boosten, filteren en te verfijnen volgens jouw voorkeuren.

Counterpoint onderzoek

Voor het tweede jaar op rij de nr. 1 in vertrouwen*

“Nokia leidt de Trust Rankings op basis van software, beveiligingsupdates en bouwkwaliteit”

Door gedurende 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates en gedurende 2 jaar Android™ software upgrades te bieden staan Nokia smartphones wederom bovenaan de top staan van de 2--2 Counterpoint Research Trust. En met toesteltests die het gemiddelde van de sector overstijgen, liggen we op het gebied van bouwkwaliteit voor op andere smartphonemerken. Lees het onderzoek voor meer informatie.

logo-Counterpoint-black-180px
Lees het onderzoek
Nokia smartphones that get years of security updates

Digitaal welzijn

Ga voor perfecte balans

Zorg voor gezonde digitale gewoonten voor jezelf en je familie. Ouderlijk toezicht van Family Link is beschikbaar via de instellingen van je telefoon en de timers voor websites en apps geven je meer controle over je eigen digitale welzijn.

Family Link

Dankzij Family Link ouderlijk toezicht kunnen ouders gemakkelijk gezonde digitale gewoonten aan hun kinderen aanleren. Bij het instellen van de telefoon van een kind, kunnen ouders via de functie Family Link deze ook op hun eigen apparaat aansluiten. Ouders kunnen dan via het bedieningspaneel van hun telefoon controleren welke apps hun kinderen willen installeren, een dagelijkse schermtijd instellen, de app-activiteit bekijken of beperkingen beheren.

Site- en apptimers

Met timers stel je dagelijkse tijdslimieten in voor websites en apps, waardoor je beter kunt beheren hoeveel tijd je doorbrengt op je Nokia smartphone. Bovendien kun je doelen instellen om de gebruiksbalans te behalen die bij jou past.

1 Om toegang tot Sound Amplifier-functies te krijgen, moet mogelijk de Sound Amplifier-app van Google LLC handmatig worden gedownload in de Google Play Store. Om de app te downloaden, zijn een Google-account en internetverbinding nodig. Tijdens het downloaden wordt een wifiverbinding aanbevolen omdat er mogelijke extra kosten zijn wanneer er een mobiele dataverbinding wordt gebruikt.

Android™, Google en andere merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC.

Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Alle afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

* Volgens 2020 onderzoek door Counterpoint Research.