Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Arrow right

Android 11 en Nokia telefoons

Nokia telefoons en Android™ 11. Goed spul.

Altijd het nieuwste

Betrouwbaar, veilig en gemaakt om lang mee te gaan - dat is de belofte van een Nokia telefoon en dit is een belofte die de nieuwste, beste Android-versie ooit ook doet. Android 11 is er eindelijk, zodat jouw gesprekken, jouw privacy en jouw welbevinden in het middelpunt staan.

Berichten

Breng het gesprek op gang

Je hoeft niet meer van app naar app te springen - je beantwoord je chats vanuit één plaats. Berichten van je topcontacten kunnen worden weergegeven op het vergrendelde scherm zodat je nooit meer dat een bericht mist van de mensen die het belangrijkst voor je zijn.

Berichten

Bellen

Pin gesprekken vast zodat deze boven je andere apps komen te staan. Wat je verder ook doet, je bent altijd slechts één tik verwijderd van je chat.

App machtigingen

Jij bent de baas

Houd controle terwijl jij je apps optimaal benut. Geef eenmalig toegang tot je microfoon, camera of locatie zodat als de app de volgende keer toegang nodig heeft, het je niet nog eens vraagt.

Beveiliging

Veilig en wel. Simpel.

Android 11 bevat beveiligings- en privacyfixes op dezelfde manier als dat je apps geüpdate worden via Google Play. En met de maandelijkse updates van Nokia telefoons, weet je zeker dat je telefoon is voorzien van de nieuwste beveiliging.

Google Assistant

Hulp onderweg

Google Assistant op je mobiel helpt je altijd graag en helpt je vooruit plannen zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is. Beheer taken en to-do-lijstjes, krijg een routebeschrijving en houd onderweg contact, en dat alles met je stem.

Digitaal welzijn

Goede ochtenden beginnen met een goede nachtrust

Kom tot rust met de slaapmodus waarmee het volume van je telefoon automatisch wordt verlaagd en je scherm automatisch in grijstinten wordt gezet. Begin een nieuwe dag met de nieuwe, verbeterde klok - word wakker met je favoriete nummer en het geleidelijk helderder worden van je scherm met de wekker.

Zakelijke functies

Aan de slag gaan

Krijg een gecombineerd overzicht van werk- en privézaken op plekken zoals je agenda en herinneringen. En met de nieuwe bedrijfsmanagementfuncties kunnen IT-afdelingen voor een goede beveiliging van bedrijfstelefoons zorgen, zonder dat gebruikers inzicht moeten bieden in hun persoonlijk gebruik.

Voor ondernemingen

HMD Global Oy is de exclusieve licentiehouder van het merk Nokia voor telefoons en tablets. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation. Google, Android, Google Play, YouTube en andere merken zijn handelsmerken van Google LLC.