Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay
Overslaan en naar inhoud gaan

De toekomst ligt in jouw handen

We hebben enkele stappen genomen om onze impact op het milieu te verminderen - van het niet langer meeleveren van een telefoonlader tot er simpelweg voor zorgen dat je toestel zo lang mogelijk meegaat, met blijvende beveiligingsupdates. Dit alles helpt de planeet door e-waste te verminderen. En nu gaan we nog een stap verder - dankzij onze samenwerking met Ecologi planten we actief bomen.

Zo werkt het

Eerst koop je de telefoon die bij je past in de online Nokia winkel. Als je jouw telefoon hebt, kun je het onderstaande formulier gebruiken om je gegevens in te voeren, inclusief het IMEI-nummer van je toestel of PSN-nummer als je een Nokia-tablet zonder slimkaartsleuf hebt. Daarna zie je precies hoeveel bomen je hebt geplant en hoeveel we er samen hebben geplant.

IMEI-controle

1 / 3

Voer het IMEI-nummer van je toestel in. De verwerking van het IMEI-nummer kan enige tijd in beslag nemen. Verlaat deze pagina dus niet als deze niet lijkt te reageren.

Je vindt je IMEI-nummer als volgt: ga op je telefoon naar 'Instellingen', kies 'Over telefoon', selecteer 'Status' en open 'IMEI-informatie'. Heb je een tablet met alleen Wifi? Zoek dan naar je PSN-nummer.

Contactgegevens

2 / 3

Vul de onderstaande gegevens in om door te gaan.

Bedankt

3 / 3

We hebben je zojuist een e-mail gestuurd. Zie je hem niet? Controleer dan je spam, ongewenste e-mail en andere mappen. Je kunt ook je e-mailinstellingen controleren zodat je de e-mails van info@nokiaphones.com zeker ontvangt.

In de tussentijd is hier de link naar jouw eigen bos.

Bezoek het bos

Nokia G22

Plant 5 bomen met deze telefoon

Koop nu

Nokia X30 5G

Plant 5 bomen met deze telefoon

Koop nu

Nokia G60 5G

Plant 5 bomen met deze telefoon

Koop nu

Nokia G21

Plant 5 bomen met deze telefoon

Koop nu

Nokia 8210 4G

Plant 1 boom met dit apparaat

Koop nu

Shop Nokia 5710 XA

Plant 1 boom met dit apparaat

Koop nu

Nokia 2660 Flip

Plant 1 boom met dit apparaat

Koop nu

Ga voor een positieve klimaatverandering met Ecologi

Ecologi-leden helpen bij de vermindering van koolstofvervuiling, het herstel van de natuur en dragen bij aan een versnelde overgang naar een duurzame toekomst. Lees meer over Ecologi en hun missie om terug te geven aan de planeet.

Lees meer over EcologiBezoek het bos van Nokia telefoons

Dit mag je niet missen. Meld je aan en wees de eerste die al het nieuws en aanbiedingen van Nokia ontvangt.

Deze verzilvering ("Verzilvering") is beschikbaar voor alle klanten van 16 jaar en ouder, wonende in het Verenigd Koninkrijk, de Republiek Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Finland, Denemarken, Zweden, Polen, Frankrijk, België, Nederland, Spanje, Italië en Portugal bij aankoop van een Nokia X serie, G serie of C serie mobiele telefoon tussen 5 mei 2021 en 31 december 2022 in het Verenigd Koninkrijk, de Republiek Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Finland, Denemarken, Zweden, Polen, Frankrijk, België, Nederland, Spanje, Italië en Portugal in de Nokia Mobile Shop.

Zie de volledige algemene voorwaarden