Nokia 3.4

‌‌

Nokia 3.4

The only gadget you’ll ever need

Meer telefoon, meer kracht

Inschrijven

Qualcomm® Snapdragon™ 460

Kracht bij de hand

Ga vooruit dankzij het nieuwste Qualcomm® Snapdragon™ 460 mobiele platform en geniet van tot wel 70% betere prestaties in vergelijking met eerdere generaties.

6,39” HD+ scherm

Bekijk meer

Haal meer uit jouw streaming, bingewatching en werk op een 6,39" HD+ scherm. Het punch hole display geeft je meer schermruimte voor nog meer entertainment waar je helemaal in op kunt gaan.

2 dagen batterijduur¹

Lange accuduur

Kies voor snellere prestaties en dus meer tijd om te werken en te spelen dankzij de batterijduur van 2 dagen1. De Adaptive Battery technologie geeft prioriteit aan de apps die je het meeste gebruikt - daardoor kun je de dingen blijven doen waar je zo van houdt.

Camera

Superkrachtige foto's

Neem foto's als een pro met achtergrondeffecten en bewerking in portretmodus - zelfs voor jouw selfies. Maak die prachtige foto bij weinig licht in de nachtmodus en laat alles binnen de lijntjes passen dankzij de ultra brede 5MP camera.

Ontwerp

Sterke Finse roots

Ziet er geweldig uit. Voelt stevig aan. Dankzij de geweldige grip en prachtige, Noorse afwerking in levendige kleuren, past de achterkant met 3D nanotextuur veilig in je hand. Bovendien kun je rekenen op de stevigheid van de duurzame structuur en het binnenste, metalen chassis.

Family Link

Family Link

Begeleid je kinderen tijdens het leren, spelen en verkennen. Bepaal een limiet voor beschikbare inhoud en schermtijd en bekijk alle app-activiteit met Family Link.

Functies

Nokia 3.4

Kies voor méér telefoon en méér kracht met Nokia 3.4. Haal meer uit jouw streaming, bingewatching en werk op het 6,39" HD+ punch hole display dat je nog meer kijkruimte biedt. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over je batterij dankzij de batterijduur van 2 dagen. 1Maak de perfecte foto met de krachtige driedubbele camera met AI-beeldvorming, portretmodus, nachtmodus en een ultra brede lens. Nokia 3.4 biedt stijl en duurzaamheid in één, bovenop eenvoudige toegang dankzij ontgrendeling met je vingerafdruk. En dan hebben we het nog niet over Nokia's belofte van Android One gehad - waarmee je altijd up to date bent met beveiligingsupdates en software upgrades. Dat betekent dat je nog langer meer uit jouw telefoon kunt halen.

Stroom

Stroom

Haal meer uit jouw apparaat met het nieuwste mobiele platform.

Scherm

Scherm

Binge je series en films nog beter op het 6,39” indrukwekkende HD+ punch hole display.

Batterij

Batterij

Doe meer en laad minder op dankzij de batterijduur van 2 dagen1.

Camera

Camera

Maak de perfecte foto met de krachtige driedubbele camera met AI-beeldvorming en veelzijdige fotomodi.

Volledige specificaties

Inschrijven

Wees als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws.

Google, Android™ en andere gerelateerde merken zijn handelsmerken van Google LLC. aptX is een handelsmerk van Qualcomm Technologies International, Ltd. en geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Qualcomm en Snapdragon zijn handelsmerken van Qualcomm Incorporated en geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. USB Type-C™ en USB-C™ zijn handelsmerken van USB Implementers Forum. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden.

2De 2 dagen batterijduur test is uitgevoerd door middel van een praktijktest door HMD Global. Tijdens de test werd er gedurende 5 uur per dag actief gebruik gemaakt van het toestel met een nieuwe batterij. Het gebruik omvatte onder andere gaming, videostreaming, bellen, versturen van sms'jes, browsen en het gebruik van apps (zoals social media, nieuws, navigatie en muziek). De test werd uitgevoerd met normale apparaatinstellingen in een verlichte binnenomgeving. Het apparaat werd 's nachts op stand-by gezet. De gebruiksduur van de batterij varieert afhankelijk van instellingen, gebruik en andere factoren.

2Google Assistant is beschikbaar in geselecteerde markten en talen. Als Google Assistant niet beschikbaar is, wordt deze vervangen door Google Search. Bekijk de beschikbaarheid op https://support.google.com/assistant.

2 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.

4 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.

NO TIME TO DIE © 2020 Danjaq, MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks and Materials © 1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.

(