‌‌

Nokia 3.1 Plus

Groter en beter dan ooit tevoren

Scherm

Ervaar alles groter

Schermbeleving
Schermbeleving
Schermbeleving

Scherm

Ervaar alles groter

Ervaar alles groter

Til je kijkervaring naar een hoger niveau. Met een indrukwekkend 6’’ HD+ scherm biedt de Nokia 3.1 Plus een overweldigend contrast en helderheid met levendige kleuren en meer details.

  • 6’’ HD+ display
  • 18:9 bioscoopverhouding

Camera

Geavanceerde fotografie

Beleef de technologie
Beleef de technologie
Beleef de technologie

Ontwerp

Elegant en stevig

Hardware

Dagenlang batterij

Ontdek de batterij
Ontdek de batterij
Ontdek de batterij

Hardware

2 dagen batterijduur¹

Dagenlang batterij

Dankzij de batterijduur van 2 dagen1, is de Nokia 3.1 Plus een telefoon waar je echt op kan vertrouwen. De MediaTek Helio P22 octa-core processor maakt gebruik van vier efficiënte cores voor het uitvoeren van basis taken, maar kan alle acht cores inschakelen als er meer kracht nodig is – waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over je volgende oplaadbeurt en je je beter kan concentreren op wat er echt toe doet.

  • 3500 mAh2 batterij
  • MediaTek Helio P22

Android

Puur, veilig en up-to-date

Profiteer met de Nokia 3.1 Plus van de nieuwste betaalmethoden zoals Google Pay 3. Je telefoon blijft altijd veilig en up to date dankzij twee jaar volledig bijgewerkte Android en drie jaar maandelijkse beveiligingsupdates.

Android One

Het beste van Android™, de nieuwste innovatie van Google

Ontdek Android
Ontdek Android
Ontdek Android
Android One
Het beste van Android™, de nieuwste innovatie van Google
Het beste van Android™, de nieuwste innovatie van Google

Android One brengt een door Google ontwikkelde software naar de nieuwe Nokia 3.1 Plus. Ontvang alles wat je wil en niets wat je niet nodig hebt dankzij een gestroomlijnde, gebruiksvriendelijke interface, een zorgvuldig geselecteerde reeks gebruiksklare apps en gratis onbeperkte opslagruimte van hoge kwaliteit4 dankzij Google Photos. Dankzij regelmatige beveiligingsupdates en twee jaar lang upgrades van het besturingssysteem blijft de nieuwe Nokia 3.1 Plus met Android One veilig en voorzien van de nieuwste Google innovaties, zoals optimalisatie voor Google Assistant.

Accessoires

Optimaal luistercomfort

Verbind je telefoon met de Nokia True Wireless Earbuds en geniet van draadloos entertainment zonder in te boeten op geluidskwaliteit. De ultralichte oordopjes zijn eenvoudig op te bergen in de compacte batterijhouder, die je oordopjes moeiteloos weer oplaadt voor 14 uur audio-entertainment².

Nokia 3.1 Plus

Alle specificaties
Alle specificaties
Alle specificaties

Google, Android en andere handelsmerken zijn handelsmerken van Google LLC. Oreo is een handelsmerk van Mondelez International, Inc. group. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1De 2-daagse batterijtest is uitgevoerd met een test in het dagelijks leven door HMD Global. De test omvatte actief gebruik van het toestel gedurende 5 uur per dag met een nieuwe batterij. Gebruik omvatte onder andere gaming, videostreaming, bellen, versturen van SMS'jes, browsen en het gebruik van apps (zoals social media, nieuws, navigatie en muziek). De test werd uitgevoerd met normale toestelinstellingen in een verlichte omgeving binnenshuis. Het toestel werd 's nachts op stand-by gezet.

2 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.

3 Niet verkrijgbaar binnen alle markten, raadpleeg uw lokale markt.

4 Gratis opslag in hoge kwaliteit, vereist een Google-account en internetverbinding.

5 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.