Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay

Nokia 3310

Overslaan en naar inhoud gaan

Het icoon is terug

Nokia 3310

Ontwerp

De iconische telefoon, herboren met een rondere vorm

Batterij

Stuur meer berichten en bel langer dankzij de batterij die lang meegaat

Games

Speel het klassieke op het kleurenscherm afgestemde Snake spel

Kleuren

Kies uit 4 stijlvolle kleuren

Ontwerp

Een herboren icoon met een ronde vorm

De nieuwe Nokia 3310 heeft het iconische silhouet van het origineel, maar met een hedendaags ontwerp. De speciaal ontworpen gebruikersinterface geeft de klassieker een frisse look en het 2,4" gepolariseerde, gebogen scherm zorgt voor een betere leesbaarheid in de zon.

Batterij

Grenzeloos batterijvermogen

Weet je nog dat je het huis niet uit kon zonder een lader? Dat kan wel met de Nokia 3310. Het toestel is voorzien van een batterij die lang meegaat zodat je de hele dag kunt bellen en sms'en2, of je telefoon tot wel een maand op standby laten3. Wanneer het nodig is, kan je eenvoudig opladen via de micro-USB poort.

Games

Snaken maar!

Speel het legendarische Snake. Snake is terug met een kleine update, waardoor het nog leuker is om te spelen op het kleurenscherm. Herinner je je hoogste score? Kun je die verslaan?

Kleur

Vier geweldige kleuren om uit te kiezen

Nokia 3310, afgestemd op jouw stijl. Het toestel is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: Warm Red en Yellow, beide met een glanzende afwerking, en Dark Blue en Grey met een matte afwerking. Het beste hiervan is dat de kleur ook verwerkt is in het materiaal zelf wat ervoor zorgt dat het er langer mooi blijft uitzien.

Dit mag je niet missen. Meld je aan en wees de eerste die al het nieuws en aanbiedingen van Nokia ontvangt.

Android One is een handelsmerk van Google LLC. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productgegeven kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

¹ Tot 22 uur gesprekstijd.

² Tot 31 dagen stand-bytijd.