Nokia 5.1

‌‌

Nokia 5.1

Een tijdloze klassieker heruitgevonden

Nu kopen

Ontwerp

Hoogwaardig vakmanschap

Android™ 9 Pie

Bespaar tijd en batterij met Android 9 Pie

Android 9 Pie ontketent de kracht van Artificial Intelligence om meer te halen uit je Nokia 5.1 smartphone. Deze past zich aan aan jou en hoe je je telefoon gebruikt, leert je voorkeuren kennen en blijft verbeteren, waardoor alles langer vlekkeloos verloopt.

  • Intuïtieve UI op basis van gebaren
  • Adaptieve batterij

Scherm

Groter scherm, hogere resolutie

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Scherm

Groter scherm, hogere resolutie

De Nokia 5.1 heeft een groot Full HD+ IPS beeldscherm van 5.5" met een beeldverhouding van 18:9 - ideaal om video's te kijken, te surfen en te gamen. De hogere resolutie garandeert bovendien dat de inhoud er scherper én groter uitziet.

  • 5.5" Full HD+ IPS scherm
  • 18:9 verhouding

Camera's

Groepsselfies in een handomdraai

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Camera's

Groepsselfies in een handomdraai

De Nokia 5.1 beschikt over een 16 megapixel primaire camera met automatische scherpstelling en fasedetectie. Met dit snelle en betrouwbare systeem voor automatische scherpstelling leg je elk detail vast. De 8 megapixel camera vooraan is bovendien uitgerust met een gezichtsveld van 84,6 graden dat het hele feestje in één frame kan vastleggen.

  • 16 MP camera achteraan
  • 8 MP camera vooraan

Hardware

Een ervaring op maat

De Octa Core processor van 2,0 GHz in de Nokia 5.1 werkt moeiteloos, of je nu berichten verzendt, surft, gamet of alle 3 samen. Je kiest zelf het RAM-geheugen, de opslagruimte en een MicroSD-kaartformaat die het beste bij jou past.

  • 2/3 GB RAM
  • 16/32 GB opslag¹

Counterpoint onderzoek

Nokia telefoons worden als de beste beoordeeld op het gebied van software updates en beveiliging

Nokia telefoons krijgen 2 jaar software-upgrades en 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates. Het nakomen van deze belofte betekent dat we als hoogste beoordeeld worden voor software-updates en beveiliging, waardoor we een voorsprong hebben op andere smartphonemerken. Lees het onderzoek van Counterpoint voor meer informatie.

Nokia 5.1

De nieuwe Nokia 5 is ontworpen met oog voor detail en staat voor luxe vakmanschap. Hij biedt een scherpere en betere kijkervaring dankzij het Full HD+ IPS beeldscherm van 5.5" met een beeldverhouding van 18:9. De 16 megapixel camera achteraan met automatische scherpstelling en fasedetectie maakt gedetailleerde foto's, terwijl de 8 megapixel camera vooraan met een gezichtsveld van 84,6 graden ideaal is voor groepsselfies.

Inschrijven
Volledige specificaties
Volledige specificaties
Volledige specificaties

Inschrijven

Wees als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws.

Google, Android™, Android One en andere handelsmerken zijn handelsmerken van Google LLC. Oreo is een handelsmerk van Mondelez International, Inc. group. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen. 2 Google Photos biedt gratis onbeperkte, hoogkwalitatieve foto-opslag; vereist een Google-account en internetverbinding. 3 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden. 4Tests gebeuren in laboratoriumcondities zonder actieve apps op de achtergrond. 5Als Android Oreo wordt geleverd, is een upgrade naar Android 9 Pie mogelijk. NB: Dit kan tot een hoger verbruik van mobiele gegevens leiden

(