Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Error Hexagon Phone with notch Camera Display 6.39 inches 6.39 Battery Processor Play

Nokia 5.4

Skip to main content

Ga op de creatieve tour met de quad camera en bioscoopeffecten.

Enlarge Polar Night Nokia 5.4 from Back
Enlarge Polar Night Nokia 5.4 from Front and Back
Enlarge Polar Night Nokia 5.4 from Voorkant
Enlarge Polar Night Nokia 5.4 from Back
Enlarge Polar Night Nokia 5.4 from Front and Back
KleurPolar Night
Interne opslag
Model
4 GB RAM, 64 GB Interne opslag, Dual SIM
Hou me op de hoogte

Laat het me weten als Nokia 5.4 weer verkrijgbaar is

Voer hieronder je e-mailadres in, dan laten wij je weten wanneer dit product weer verkrijgbaar is.

Nokia 5.4

Maak een blijvende indruk met Nokia 5.4. De 48MP Quad camera geeft jou totale creatieve controle – met geavanceerde video-opnames en bioscoopeffecten zodat jij jouw wereld in overweldigend detail kunt vastleggen. Doe meer van waar je zo van houdt met de batterijduur van 2 dagen1 en de gestroomlijnde Qualcomm® Snapdragon™ 662 – prestaties waar je op kunt bouwen. Houd alles bij met een telefoon die klaar is voor Android 11 en zelfs verder, zodat jij kunt werken en spelen op jouw manier.
Volledige specificaties

Camera's

Leg jouw wereld vast met de 48MP Quad camera en 15MP frontcamera.

Scherm

Zie het complete plaatje op het 6,39” HD+ punch hole display.

Batterij

Blijf op pad met een batterijduur van 2 dagen1 en de door AI ondersteunde Adaptive Battery technologie.

Mobiel platform

Wees slim met het Qualcomm® Snapdragon™ 662 Mobile Platform.

Nokia 5.4 smartphone
Nokia 5.4 smartphone

Leg jouw wereld vast

The 48 MP quad camera on Nokia 5.4

Camera's

Fotografeer als een pro

Leg elk prachtig detail vast van de dingen waar je zo van houdt zonder sluitertijdvertraging van de krachtige 48MP Quad camera en de 16MP punch hole selfie camera. Bovendien leg je jouw wereld in beweging vast met bioscoopvideo-effecten en voeg je een vleugje flair toe met hulpmiddelen zoals kleurclassificatie.

Nokia 5.4 powered by Qualcomm® Snapdragon™ 662

Qualcomm® Snapdragon™ 662

Vertrouw op AI

Ga voor een apparaat dat jou bij kan houden. Het Qualcomm® Snapdragon™ 662 Mobile Platform is geoptimaliseerd met de nieuwste AI-technologie zodat jij productief blijft, wat je ook doet.

Taking a family photo on Nokia 5.4
6.39” HD+ punch hole screen on Nokia 5.4

6,39” HD+ punch hole display

Zet jouw zinnen op iets groters

Maak ruimte voor streaming, gaming en browsen op het indrukwekkende 6,39” HD+ punch hole scherm. Bovendien geniet je van een telefoon die zowel sterk als mooi is dankzij het oogverblindende Noorse design en een duurzame cover aan de achterkant in levendige kleuren.

Looking at photos on Nokia 5.4

Batterijduur van 2 dagen

De hele dag batterij

Doe wat je wilt, wanneer je wilt, met een batterij levensduur van 2 dagen1. De door AI-ondersteunde Adaptive Battery-technologie geeft prioriteit aan de dingen die jij het meeste gebruikt, zodat jij jouw dag onder controle houdt.
Adaptive Battery feature on Nokia 5.4

Android One

Blijf veilig en up to date

Klaar voor wat nog komt. Blijf langer veilig en up to date met de nieuwste Android™ functies, 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates en 2 jaar software upgrades. Bovendien is je systeem helemaal klaar voor Android 11 en verder, dus jij ligt voor op de rest.

Secure and up-to-date Android on Nokia 5.4
Using Nokia 5.4 to make work easier

Dit mag je niet missen. Meld je aan en wees de eerste die al het nieuws en aanbiedingen van Nokia ontvangt.

HMD Global Oy is de exclusieve licentiehouder van het merk Nokia voor telefoons en tablets. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation. Android™, Google en andere merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Qualcomm Snapdragon is een product van Qualcomm Technologies Inc. en/of diens dochterondernemingen. Qualcomm en Snapdragon zijn handelsmerken van Qualcomm Incorporated en geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. USB Type-C™ en USB-C™ zijn handelsmerken van USB Implementers Forum. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1De 2-daagse batterijtest is uitgevoerd via een test in het dagelijks leven door HMD Global. De test omvatte actief gebruik van het toestel gedurende 5 uur per dag met een nieuwe batterij. Gebruik omvatte onder andere gaming, videostreaming, bellen, versturen van SMS'jes, browsen en het gebruik van apps (zoals social media, nieuws, navigatie en muziek). De test werd uitgevoerd met normale toestelinstellingen in een verlichte omgeving binnenshuis. Het toestel werd 's nachts op stand-by gezet. 2 Google Assistant is beschikbaar binnen geselecteerde markten en talen. Als Google Assistant niet beschikbaar is, wordt deze vervangen door Google Search. Controleer de beschikbaarheid op [https://support.google.com/assistant.](https://support.google.com/assistant) 2 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden. 4 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.
5Whitepaper Counterpoint Research: “Nokia telefoons leiden de Trust Rankings op basis van software, beveiligingsupdates en bouwkwaliteit”, 2020