Nokia 7.2

‌‌

Nokia 7.2

Laat je creativiteit los

Kleurenscherm

HDR video. Altijd.

Geniet van een super scherpe kijkervaring dankzij PureDisplay, alleen beschikbaar voor Nokia smartphones. Alle video's worden – live – getransformeerd tot een High Dynamic Range (HDR) voor extra helderheid. Bovendien kun je van al je video's heerlijk relaxed genieten op het 6,3” Full HD+ scherm.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Batterij

Meer kracht. Minder opladen.

Dankzij de krachtige Qualcomm® Snapdragon™ 660 processor, in combinatie met het nieuwste Android™ 9 Pie besturingssysteem, kun je tot wel twee dagen verder zonder opladen.1 Bovendien heeft Nokia 7.2 een slimme Adaptive Battery ondersteund door artificiële intelligentie. Hierdoor geeft de batterijduur prioriteit aan de apps die jij het meest gebruikt.

Ontwerp

Focus op schoonheid

Nokia 7.2 is geïnspireerd op Fins design en combineert vakmanschap met kwalitatieve materialen. Het resultaat? Een tijdloos design dat er niet alleen goed uitziet, maar ook lang meegaat.

Meer informatie

Android

Klaar voor Android 10 en meer

Een smartphone die steeds beter wordt. Dankzij de nieuwste Android 9 Pie ervaring geniet je van 2 jaar lang Android upgrades en 3 jaar lang beveiligingsupdates.

Nokia 7.2

Winnaar CES 2020 Innovation Awards

Bekroond in de categorie 'Mobile Devices & Accessories' vanwege zijn innovatieve functies, esthetisch ontwerp en technische kwaliteiten.

Counterpoint onderzoek

Nokia telefoons worden als de beste beoordeeld op het gebied van software updates en beveiliging

Nokia telefoons krijgen 2 jaar software-upgrades en 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates. Het nakomen van deze belofte betekent dat we als hoogste beoordeeld worden voor software-updates en beveiliging, waardoor we een voorsprong hebben op andere smartphonemerken. Lees het onderzoek van Counterpoint voor meer informatie.

De Google Assistant

Altijd een beetje hulp op zak, waar je ook gaat

Jouw leven in snel tempo wordt eenvoudig dankzij de Google Assistant Button.2 Stel vragen, bekijk je agenda of dim zelfs de lichten. Je Assistant leert en past zich aan bij elk gebruik – zodat je meer kunt doen met je leven door minder te doen met je telefoon.

Meer informatie

Ambient Google Assistant

Krijg meer gedaan, handsfree

Met de Ambient-modus van Google Assistant kun je het weer checken, je to-do lijst bekijken en je muziek en smart apparaten bedienen zonder je telefoon aan te raken. Bovendien kun je jouw telefoon in een digitale fotokader veranderen, en dat allemaal terwijl hij oplaadt.

Google One

Haal meer uit Google met Google One™

Bij de aankoop van een Nokia 7.2 is een 100 GB Google One proeflidmaatschap van drie maanden (t.w.v. €1,99/maand) automatisch inbegrepen3. Als Google One-lid krijg je 100 GB cloudopslag binnen Google Drive, Gmail en Google Photos, automatische back-ups van je telefoon en toegang tot Google experts – en dat allemaal in één gezinsabonnement dat je kunt delen.

Functies

Nokia 7.2

Laat je creativiteit de vrije loop met Nokia 7.2. Maak ongelooflijke foto's, bekijk al je video's in HDR en gebruik de telefoon tot wel 2 dagen met één laadbeurt.¹ Bovendien draait alles moeiteloos dankzij de Android 9 Pie-software. Zo blijft je telefoon beter worden, nét wanneer je dacht dat het niet beter kon.

Camera's

Camera's

Drie camera's, inclusief hoofdcamera van 48 MP en ZEISS-lenzen.

Scherm

Scherm

6,3” Full HD+ scherm met PureDisplay. Onmiddellijk omgezet naar HDR.

Batterij

Batterij

Energiezuinige Qualcomm® Snapdragon™ 660-processor en adaptieve batterij op basis van artificiële intelligentie.

Ontwerp

Ontwerp

De meerlaagse coating zorgt voor een gladde metallic afwerking en geeft de achterkant een parelmoer glans.

Volledige specificaties

Nokia 7.2

Nu verkrijgbaar

Opslag
Kleuren:

€ 349.00

Dit is de prijs die je betaalt wanneer je het toestel online koopt bij de Nokia-telefoonwinkel. De prijs kan verschillen bij andere aanbieders, en hangt af van geheugen, kleur en andere opties.

Google, Android™ en andere gerelateerde merken zijn handelsmerken van Google LLC. aptX is een handelsmerk van Qualcomm Technologies International, Ltd. en geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Qualcomm is een handelsmerk van Qualcomm Incorporated, geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. USB Type-C™ en USB-C™ zijn handelsmerken van USB Implementers Forum. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1De 2-daagse batterijtest is uitgevoerd via een test in het dagelijks leven door HMD Global. De test omvatte actief gebruik van het toestel gedurende 5 uur per dag met een nieuwe batterij. Gebruik omvatte onder andere gaming, videostreaming, bellen, versturen van SMS'jes, browsen en het gebruik van apps (zoals social media, nieuws, navigatie en muziek). De test werd uitgevoerd met normale toestelinstellingen in een verlichte omgeving binnenshuis. Het toestel werd 's nachts op stand-by gezet.

2Google Assistant is beschikbaar in geselecteerde markten en talen. Als Google Assistant niet beschikbaar is, wordt deze vervangen door Google Search. Bekijk de beschikbaarheid op https://support.google.com/assistant.

3Voorwaarden van toepassing.

4 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.

5De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk worden vervangen.

6 Promotie geldig tem 31 december 2019. Kom meer te weten hier gelezen worden.

7De Actie Uitgebreide Garantie geeft 1 jaar extra garantie bovenop de Beperkte Garantie van de Fabrikant aan elke klant die een Nokia 9 PureView, Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 2.2 Nokia 1 Plus aanschaft in de mobiele online winkel van Nokia tussen 19-09-2019 en 31-12-2019 en inwoner is van Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Duitsland, Italië, Ierland, Nederland, Portugal, Spanje, Zweden of het Verenigd Koninkrijk. De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. De Actie Uitgebreide Garantie biedt 1 jaar extra garantie bovenop de standaard twee jaar Beperkte Garantie van de Fabrikant, welke aanvangt vanaf de leverdatum van de telefoon. De klant dient 18+ jaar te zijn en akkoord te gaan met de regels van de aanbieding om deel te kunnen nemen. Om gebruik te maken van de service, dient men een geldig aankoopbewijs te overleggen zoals een bevestiging van jouw bestelling bij de online winkel van Nokia, met de aankoopdatum van de in aanmerking komende Nokia-smartphone.  De volledige voorwaarden kunnen hier gelezen worden.  Jouw persoonsgegevens worden gebruikt volgens het Privacybeleid van HMD Global. HMD behoudt zich het recht voor om de aanbieding te allen tijde te staken.