‌‌

Nokia 7.1

Wees uniek en vertel je verhaal

Meer informatie

Camera

Foto's die het delen waard zijn

Bij de Nokia 7.1 draait het allemaal om het maken van foto's die er zo goed uitzien dat je ze wel moet delen. De dubbele camera met ZEISS lenzen aan de achterkant maakt overweldigende shots, terwijl de AI-technologie ervoor zorgt dat je aan elke foto een artistieke touch kunt geven met 3D-personen, maskers en filters.

Camera ontdekken
Camera ontdekken
Camera ontdekken

PureDisplay

Ervaar elk detail

Of je nu buiten in het felle zonlicht bent of in een kamer met weinig verlichting, het scherm van de Nokia 7.1 past zich dynamisch aan aan je omgeving voor een spectaculaire kijkervaring.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Ontwerp

De luxueuze uitstraling

Hardware

Ga de hele dag door zonder op te laden

Met Nokia 7.1 kun je langer video's kijken, gamen en surfen zonder op te laden. Het krachtige Qualcomm® Snapdragon™ 636 mobiele platform levert een sterke prestatie voor alles gaande van AR-gaming tot streaming.

Max.

  • Ondersteuning voor MicroSD-kaart tot 400 GB
  • 3 GB/4 GB RAM

Software

Het beste van Android

Android One bestaat uit een reeks smartphones die voldoen aan de hogere software-eisen van Google. Als Android One-smartphone, biedt Nokia 7.1 alles dat je nodig hebt.

Ontdek Android
Ontdek Android
Ontdek Android

Nokia 7.1

Schiet prachtige foto's dankzij de camera's met dieptesensor van de Nokia 7.1, ondersteund door de beste AI van de industrie. HDR garandeert scherpere, helderdere beelden, ongeacht de verlichting. Dankzij het heldere Full HD+ 5.8" PureDisplay met een verhouding van 19:9 ervaar je alles groter, zonder een groter toestel. Het Qualcomm Snapdragon 636 mobiele platform zorgt voor een batterij die het de hele dag volhoudt, terwijl Android 9 Pie⁵ ervoor zorgt dat je telefoon altijd goed beveiligd en up-to-date is.

Inschrijven
Alle specificaties
Alle specificaties
Alle specificaties

Android is een handelsmerk van Google LLC. Qualcomm Snapdragon is een product van Qualcomm Technologies Inc. en/of diens dochterondernemingen. USB Type-C™ is een handelsmerk van USB Implementers Forum. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1Google Photos biedt gratis onbeperkte, hoogkwalitatieve foto-opslag; vereist een Google-account en internetverbinding.

2 Nokia True draadloze oortelefoon wordt geleverd met een draagbare batterij case met 3 extra oplaadbeurten tot 16 uur beltijd en 14 uur muziektijd. De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden. Getest in laboratoriumomgeving.

3 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen

4 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden. Getest in laboratoriumomgeving.

5Als Android Oreo wordt geleverd, is een upgrade naar Android 9 Pie mogelijk. NB: Dit kan tot een hoger verbruik van mobiele gegevens leiden