Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Phone with notch Durability 4G 4G Battery Keypad Play

Nokia 800 Tough

Skip to main content

Of het nu regent of de zon schijnt, of er sneeuw ligt of je aan het strand ligt, je neemt jouw Nokia 800 Tough overal mee naartoe.

Gereduceerde prijs
€ 119,00
Enlarge Black Nokia 800 Tough  from Back
Enlarge Black Nokia 800 Tough  from Front and Back
Enlarge Black Nokia 800 Tough  from Voorkant
Enlarge Black Nokia 800 Tough  from Back
Enlarge Black Nokia 800 Tough  from Front and Back
KleurBlack
Model
Dual SIM
Op voorraad, klaar voor verzending
Hou me op de hoogte

Laat het me weten als Nokia 800 Tough weer verkrijgbaar is

Voer hieronder je e-mailadres in, dan laten wij je weten wanneer dit product weer verkrijgbaar is.

Plant 1 bomen met deze telefoon

Bespaar en spendeer je korting aan ons goed doel. Meer informatie

Nokia 800 Tough

De Nokia 800 Tough is gemaakt om te overleven.¹ Hij is voorzien van een duurzame batterij, 4G LTE-internetverbinding en alle onmisbare tools: een camera, zaklamp en ondersteuning voor apps zoals Google Maps en WhatsApp.

Volledige specificaties

Duurzaamheid

IP68 waterbestendig en stofbestendig, valbescherming en MIL-STD-810G conform.¹

4G

Standaard uitgerust met Facebook en WhatsApp. Inclusief WiFi hotspot functie.

Batterij

Tot wel 43 dagen stand-by na één enkele laadbeurt.

Knoppen

Grote rubberen knoppen zodat hij makkelijk te gebruiken is wanneer je handschoenen draagt.

Een krachtige telefoon

Duurzaamheid

Waterbestendig, stofbestendig, valbestendig

Met een IP68 classificatie is Nokia 800 Tough ontworpen om vallen, stof, zand, water en zelfs extreme temperaturen te doorstaan1. Bestemming: Overal.

Waterbestendig

Meer dan enkel maar spatbestendig

Nokia 800 Tough is gemaakt om extreem weer te doorstaan en kan tot 1,5 meter onder water gedompeld worden – een toestel dat je écht overal mee naartoe kan nemen.

Stofbestendig

Niet bang van een beetje vuil

Stof? Zand? Geen probleem. Nokia 800 Tough biedt overal bescherming tegen – waardoor je in alle vertrouwen je telefoon overal mee naartoe kunt nemen, zowel om te werken als in je vrije tijd.

Valbescherming

Bestand tegen vallen op beton

Nokia 800 Tough is beschermd tegen vallen en stoten zelfs op de hardste oppervlakken, zoals beton, vanaf wel 1,8 meter1.

Bestand tegen alle weersomstandigheden

Gemaakt om alle elementen te doorstaan

Nokia 800 Tough is MIL-STD-810G conform. Dit betekent dat hij gemaakt en getest is om te voldoen aan militaire standaarden – dit betekent dat hij bestand is tegen de meest vochtige omgevingen en temperaturen variërend van -20 C tot +55 C1.

Essentiële hulpmiddelen

Klaar de klus met 4G

Dankzij de grotere knoppen, anti-slip grip, voorgeprogrammeerde apps en 4G LTE, is Nokia 800 Tough je perfecte partner – het ideale toestel om te gebruiken als je hard aan het werk bent.

Grote knoppen

Grotere knoppen. Beter gevoel in de hand.

Dankzij de stevige rubberen knoppen geeft Nokia 800 Tough een krachtiger en beter gevoel in je hand – zo is hij makkelijk in gebruik, zelfs met handschoenen aan.

WhatsApp, Facebook en nog veel meer

Blijf altijd in contact

Nokia 800 Tough is standaard voorzien van WhatsApp en Facebook – zo houd je altijd contact met familie en werk. Wil je meer apps? Download ze dan in de steeds groeiende app store.

4G LTE

Moeiteloze verbinding

Met 4G LTE heb je de snelle internetverbinding die je nodig hebt. Bovendien is het gemakkelijk om een Wi-Fi hotspot aan te maken en te delen met je laptop of tablet in de buurt.

Anti-slip buitenlaag

Raak nooit je grip kwijt

De anti-slip laag en rubberen randen zorgen ervoor dat de Nokia 800 Tough goed in je hand past – zodat je minder snel je telefoon laat vallen.

Batterij en hulpprogramma's

Uitstekende batterij. Essentiële hulpmiddelen.

Een zaklamp, camera, luidspreker en nog veel meer handige tools - allemaal ondersteund door de krachtige batterij. Nokia 800 Tough zit boordevol handige tools zodat je klaar bent voor wat de dag – of nacht – ook brengt.

Nokia 800 Tough staat je altijd bij. Met tot 43 dagen standbytijd op één enkele laadbeurt, is dit een van onze meest duurzame batterijen.

Veiligheidslus

Altijd bij jou

De speciale veiligheidslus is ontworpen als een polsband of lanyard zodat je jouw Nokia 800 Tough overal aan kunt bevestigen.

Camera

Leg elk avontuur vast

Met de geïntegreerde 2-megapixel camera achteraan en LED-flits voor donkere momenten, legt de Nokia 800 Tough vast wat je wil, wanneer je wil.

Zaklamp

Laat er licht zijn

Verlicht elk avontuur met de Nokia 800 Tough en zijn speciale zaklamp.

Nokia 800 Tough

Winnaar: iF DESIGN AWARD 2020

Nokia 800 Tough werd onlangs uitgeroepen tot winnaar van een iF DESIGN AWARD, de wereldberoemde designprijs die wordt uitgereikt door iF International Forum Design GmbH uit Hannover.

Dit mag je niet missen. Meld je aan en wees de eerste die al het nieuws en aanbiedingen van Nokia ontvangt.

HMD Global Oy is de exclusieve licentiehouder van het Nokia-merk voor telefoons en tablets. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation. Google, Google maps en andere soortgelijke merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Qualcomm is een handelsmerk van Qualcomm Incorporated, geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1Tests werden uitgevoerd in laboratoria. 3De werkelijke beschikbaarheid van VoLTE HD oproepen is onderhevig aan de diensten van lokale operators en aanbieders. 4 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen. 5Om de FM-radio te gebruiken, heb je een compatibele headset nodig die afzonderlijk verkocht wordt. 6De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden. 7De Actie Uitgebreide Garantie geeft 1 jaar extra garantie bovenop de Beperkte Garantie van de Fabrikant aan elke klant die een Nokia 9 PureView, Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 2.2 Nokia 1 Plus aanschaft in de mobiele online winkel van Nokia tussen 19-09-2019 en 31-12-2019 en inwoner is van Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Duitsland, Italië, Ierland, Nederland, Portugal, Spanje, Zweden of het Verenigd Koninkrijk. De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. De Actie Uitgebreide Garantie biedt 1 jaar extra garantie bovenop de standaard twee jaar Beperkte Garantie van de Fabrikant, welke aanvangt vanaf de leverdatum van de telefoon. De klant dient 18+ jaar te zijn en akkoord te gaan met de [regels van de aanbieding](https://www.nokia.com/phones/nl_nl/extended-warranty-promo-terms-2019) om deel te kunnen nemen. Om gebruik te maken van de service, dient men een geldig aankoopbewijs te overleggen zoals een bevestiging van jouw bestelling bij de online winkel van Nokia, met de aankoopdatum van de in aanmerking komende Nokia-smartphone.  [De volledige voorwaarden kunnen hier gelezen worden](https://www.nokia.com/phones/nl_nl/extended-warranty-promo-terms-2019).  Jouw persoonsgegevens worden gebruikt volgens het [Privacybeleid van HMD Global](https://www.nokia.com/phones/nl_nl/privacyportal). HMD behoudt zich het recht voor om de aanbieding te allen tijde te staken.