Nokia 800 Tough

Nokia 800 Tough

Een krachtige telefoon

Duurzaamheid

Waterbestendig, stofbestendig, valbestendig

Met een IP68 classificatie is Nokia 800 Tough ontworpen om vallen, stof, zand, water en zelfs extreme temperaturen te doorstaan1. Bestemming: Overal.

Kom meer te weten
Kom meer te weten
Kom meer te weten

Essentiële hulpmiddelen

Klaar de klus met 4G

Dankzij de grotere knoppen, anti-slip grip, voorgeprogrammeerde apps en 4G LTE, is Nokia 800 Tough je perfecte partner – het ideale toestel om te gebruiken als je hard aan het werk bent.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Batterij en hulpprogramma's

Uitstekende batterij. Essentiële hulpmiddelen.

Een zaklamp, camera, luidspreker en nog veel meer handige tools - allemaal ondersteund door de krachtige batterij. Nokia 800 Tough zit boordevol handige tools zodat je klaar bent voor wat de dag – of nacht – ook brengt.

Kom meer te weten
Kom meer te weten
Kom meer te weten

De Google Assistant

Een snellere manier om alles voor elkaar te krijgen

Bel en stuur berichten zonder te typen. Met alleen maar jouw stem kan je Google Assistant2 je helpen de meest gebruikte functies van je telefoon te beheren.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Functies

Nokia 800 Tough

Nokia 800 Tough is gemaakt om te overleven.¹ Hij is voorzien van een duurzame batterij, 4G LTE-internetverbinding en alle onmisbare tools: een camera met flits, Google Assistant button en ondersteuning voor apps zoals Google Maps en WhatsApp.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

IP68 waterbestendig en stofbestendig, valbescherming en MIL-STD-810G conform.¹

4G

4G

Standaard uitgerust met Facebook en WhatsApp. Inclusief WiFi hotspot functie.

Batterij

Batterij

Tot wel 43 dagen stand-by na één enkele laadbeurt.

Knoppen

Knoppen

Grote rubberen knoppen zodat hij makkelijk te gebruiken is wanneer je handschoenen draagt.

Volledige specificaties

Nokia 800 Tough

Nu verkrijgbaar

€ 109.00

De prijzen kunnen per winkel verschillen en zijn afhankelijk van productspecificaties, zoals de hoeveelheid geheugen. Als partner van Amazon verdient HMD Global aan geselecteerde aankopen.

Inschrijven

Wees als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws.

HMD Global Oy is de exclusieve licentiehouder van het Nokia-merk voor telefoons en tablets. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation. Google, Google maps en andere soortgelijke merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Qualcomm is een handelsmerk van Qualcomm Incorporated, geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1Tests werden uitgevoerd in laboratoria.

2Google Assistant is beschikbaar in geselecteerde markten en talen.

3De werkelijke beschikbaarheid van VoLTE HD oproepen is onderhevig aan de diensten van lokale operators en aanbieders.

4 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.

5Om de FM-radio te gebruiken, heb je een compatibele headset nodig die afzonderlijk verkocht wordt.

6De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.

7De Actie Uitgebreide Garantie geeft 1 jaar extra garantie bovenop de Beperkte Garantie van de Fabrikant aan elke klant die een Nokia 9 PureView, Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 2.2 Nokia 1 Plus aanschaft in de mobiele online winkel van Nokia tussen 19-09-2019 en 31-12-2019 en inwoner is van Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Duitsland, Italië, Ierland, Nederland, Portugal, Spanje, Zweden of het Verenigd Koninkrijk. De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. De Actie Uitgebreide Garantie biedt 1 jaar extra garantie bovenop de standaard twee jaar Beperkte Garantie van de Fabrikant, welke aanvangt vanaf de leverdatum van de telefoon. De klant dient 18+ jaar te zijn en akkoord te gaan met de regels van de aanbieding om deel te kunnen nemen. Om gebruik te maken van de service, dient men een geldig aankoopbewijs te overleggen zoals een bevestiging van jouw bestelling bij de online winkel van Nokia, met de aankoopdatum van de in aanmerking komende Nokia-smartphone.  De volledige voorwaarden kunnen hier gelezen worden.  Jouw persoonsgegevens worden gebruikt volgens het Privacybeleid van HMD Global. HMD behoudt zich het recht voor om de aanbieding te allen tijde te staken.