Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Phone with notch Play Design Display 2.8 inches 2.8 Store 4G 4G
Overslaan en naar inhoud gaan

Sociaal, 4G connectiviteit met een tikkie zelfverzekerdheid.

€ 79,00
Vergroot Black Nokia 8000 4G van Achterzijde
Vergroot Black Nokia 8000 4G van Voor- en achterzijde
Vergroot Black Nokia 8000 4G van Voorkant
Vergroot Black Nokia 8000 4G van Achterzijde
Vergroot Black Nokia 8000 4G van Voor- en achterzijde
KleurBlack
Model
512 MB RAM, 4 GB Interne opslag, Dual SIM
Niet op voorraad
Hou me op de hoogte

Laat het me weten als Nokia 8000 4G weer verkrijgbaar is

Voer hieronder je e-mailadres in, dan laten wij je weten wanneer dit product weer verkrijgbaar is.

Plant 1 bomen met deze telefoon

Bespaar en spendeer je korting aan ons goed doel. Meer informatie

Voeg een vleugje flair toe

Nokia 8000 4G

De Nokia 8000 4G is gebruiksvriendelijk en springt in het oog dankzij de nauwkeurig geslepen, glasachtige body die dit toestel een eigenzinnig en kwalitatief hoogwaardig design geeft. Ga voor meer elegantie met de op edelstenen geïnspireerde kleuren en een stijlvolle, metallic chrome afwerking van het frame. Maak optimaal gebruik van het 2.8" scherm en het slijtvaste, 3D gekromde toetsenbord, want ze zijn gemaakt met jouw comfort in gedachten. Daardoor worden chatten op WhatsApp en Facebook, het streamen van video's op YouTube en het plannen van tripjes met Google Maps nog leuker. Bovendien verloopt alles sneller via 4G. En dankzij de bekende robuustheid en een batterij die lang meegaat, heb je alles wat je nodig hebt - bovenop een heleboel stijl.

Volledige specificaties

Ontwerp

Word op slag verliefd op het glanzende, op edelstenen geïnspireerde design en het comfortabele, 3D gebogen toetsenbord.

Scherm

Geniet van je apps in extra scherpe kwaliteit op het 2,8" scherm.

Essentiële hulpmiddelen

Duik helemaal in WhatsApp, Facebook en YouTube – en ga op avontuur met Google Maps.

4G met WiFi-hotspot

Het leven met 4G is zoveel gemakkelijker door betere belkwaliteit, snelle data en een WiFi hotspot.

Ontwerp

Zelfverzekerde stijl

Met een premium glasachtige omhulzing en op edelstenen geïnspireerde kleuren, zoals Opal White, Onyx Black, Topaz Blue en Citrine Gold, is Nokia 8000 4G gemaakt om te stralen. Het stijlvolle, chromen frame maakt de look helemaal af.

Een weerspiegeling van jezelf

Stijl is geen trend - het is het vertrouwen hebben om jezelf te zijn. Het is uniek voor jou en wat je uitstraalt - van binnen en van buiten. Nokia 8000 4G is de perfecte aanvulling op jouw uitstraling.

4G met WiFi-hotspot

Kristalheldere verbinding

Stream, chat & browse nu nog sneller dankzij de vlotte 4G verbinding. Bovendien kun je jouw internetverbinding delen met vrienden en familie via jouw WiFi hotspot.

2,8” scherm en 3D keymat

Prachtig, van binnen en van buiten

Het grote 2,8" scherm geeft extra helderheid aan je chats en series. En het slijtvaste, 3D gebogen toetsenbord is speciaal ontwikkeld voor een comfortabele grip.

Geweldige apps

Vol met kleine schatten

Verveling is geen optie met Nokia 8000 4G. Houd contact met je vrienden via WhatsApp en Facebook, speel jouw favoriete series en nummers af via YouTube en plan nieuwe reizen via Google Maps.

Dit mag je niet missen. Meld je aan en wees de eerste die al het nieuws en aanbiedingen van Nokia ontvangt.

Google, YouTube en Google Maps zijn handelsmerken van Google LLC. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

2 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden. 3 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.