‌‌

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView

Ontdek elk detail

Nu kopen

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Ontwerp en prestaties

Uitmuntendheid

Kunst draait om constante verfijning, waarbij alle onnodige elementen worden verwijderd tot er een puur en krachtig beeld overblijft. Ontdek hier de verschillende lagen van Nokia 9 PureView.

Scherm en geluid

Een genot voor de zintuigen

Scherm en geluid
Een genot voor de zintuigen

De kijkervaring die je foto's verdienen: Nokia 9 PureView heeft een pOLED QHD-scherm dat van rand tot rand 5,99" meet met een resolutie van 2K. Dankzij de PureDisplay-technologie krijg je nauwkeurige kleuren te zien en blijft je content goed leesbaar, ook bij helder zonlicht.

  • Met de HDR10-ondersteuning kan je de nieuwste content met meer details, contrasten en kleuren bekijken
  • Maak 4K HDR-video's met 360° omgevingsgeluid voor een extra meeslepende beleving
  • Met Qualcomm® aptX™ voor hoogkwalitatieve audio via Bluetooth®-luidsprekers en -hoofdtelefoons

Software: besturingssysteem

Android™ 9 Pie

Nokia 9 PureView is dankzij Android 9 Pie even efficiënt als krachtig. Android 9 Pie maakt gebruik van Artificiële Intelligentie om je voorkeuren te begrijpen en biedt een gebruikerservaring die continu beter wordt.

  • Maak gebruik van je telefoon tot lang na het opladen dankzij de adaptieve batterij.
  • De functie 'App Actions' helpt je vooruit dankzij sneltoetsen op basis van je routines.
  • Dankzij 'Slices' heb je telkens de aanbevolen apps binnen handbereik wanneer je deze het hardst nodig hebt.
Android One
Android One
Android One

Nokia 9 PureView

Voor een beperkte tijd, biedt Nokia 9 PureView 1 jaar uitgebreide garantie⁶

- dat betekent in totaal drie jaar garantie onder de beperkte fabrieksgarantie (Alleen geldig voor toestellen aangeschaft via de Nokia Phones shop)⁶

€ 599

Nu kopen

Dit is de prijs die je betaalt wanneer je het toestel online koopt bij de Nokia-telefoonwinkel. De prijs kan verschillen bij andere aanbieders, en hangt af van geheugen, kleur en andere opties.

Alle specificaties
Alle specificaties
Alle specificaties

Android™, Google en andere merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Adobe Photoshop Lightroom is een geregistreerd handelsmerk of handelsmerk van Adobe in de Verenigde Staten en/of andere landen. Qualcomm en Snapdragon zijn handelsmerken van Qualcomm Incorporated en geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. aptX is een handelsmerk van Qualcomm Technologies International, Ltd. en geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. USB Type-C™ en USB-C™ zijn handelsmerken van USB Implementers Forum.

1Het camerasysteem bestaat uit twee kleurensensors die samenwerken met drie uiterst gevoelige zwart-wit sensors. Elke zwart-wit sensor kan tot ongeveer 2,9 keer meer licht opvangen dan een standaard kleurensensor in een smartphone. Met 'camerasensor voor smartphones' wordt één enkele kleurensensor bedoeld (12 MP, 1,25 um, F/1.8).

2 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en -apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.

3Gratis hoogkwalitatieve foto-opslag vereist een Google-account en internetverbinding. Niet van toepassing op RAW/DNG-bestanden.

4Google Assistant Go is enkel beschikbaar in geselecteerde talen. Bekijk de beschikbaarheid op https://support.google.com/assistant.

5De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk worden vervangen.

6De Actie Uitgebreide Garantie geeft 1 jaar extra garantie bovenop de Beperkte Garantie van de Fabrikant aan elke klant die een Nokia 9 PureView, Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 2.2 Nokia 1 Plus aanschaft in de mobiele online winkel van Nokia tussen 19-09-2019 en 31-12-2019 en inwoner is van Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Duitsland, Italië, Ierland, Nederland, Portugal, Spanje, Zweden of het Verenigd Koninkrijk. De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. De Actie Uitgebreide Garantie biedt 1 jaar extra garantie bovenop de standaard twee jaar Beperkte Garantie van de Fabrikant, welke aanvangt vanaf de leverdatum van de telefoon. De klant dient 18+ jaar te zijn en akkoord te gaan met de regels van de aanbieding om deel te kunnen nemen. Om gebruik te maken van de service, dient men een geldig aankoopbewijs te overleggen zoals een bevestiging van jouw bestelling bij de online winkel van Nokia, met de aankoopdatum van de in aanmerking komende Nokia-smartphone.  De volledige voorwaarden kunnen hier gelezen worden.  Jouw persoonsgegevens worden gebruikt volgens het Privacybeleid van HMD Global. HMD behoudt zich het recht voor om de aanbieding te allen tijde te staken.