Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Phone with notch Play Add Plant Camera Display 6.43 inches 6.43 Shield
Overslaan en naar inhoud gaan

Gemaakt om langer en beter te presteren

Plant 20 bomen met dit apparaat
€ 519,00
Vergroot Cloudy Blue Nokia X30 5G van Achterzijde
Vergroot Cloudy Blue Nokia X30 5G van Voor- en achterzijde
Vergroot Cloudy Blue Nokia X30 5G van Voorkant
Vergroot Cloudy Blue Nokia X30 5G van Achterzijde
Vergroot Cloudy Blue Nokia X30 5G van Voor- en achterzijde
KleurCloudy Blue
Interne opslag
Model
6 GB RAM, 128 GB Interne opslag, Dual SIM
Op voorraad, klaar voor verzending
Hou me op de hoogte

Laat het me weten als Nokia X30 5G weer verkrijgbaar is

Voer hieronder je e-mailadres in, dan laten wij je weten wanneer dit product weer verkrijgbaar is.

Plant 20 bomen met deze telefoon

Bespaar en spendeer je korting aan ons goed doel. Meer informatie
Nokia X30 5G smartphone
Nokia X30 5G smartphone

Nokia X30 5G

Play the long game

Duurzaamheid

Gebouwd om het beter te doen, op tal van manieren

De Nokia X30 5G is gemaakt van 100% gerecycled aluminium en 65% gerecycled plastic en levert onze kleinste ecologische voetafdruk tot nu toe, mét premium functies - zoals onze beste PureView-fotografiebeleving ooit.

Beveiliging

Veilig, van binnen en van buiten

We weten dat smartphones vaak onze meest persoonlijke informatie bevatten en onmisbare instrumenten zijn voor ons dagelijks leven. Daarom wordt de Nokia X30 5G geleverd met 3 jaar lang maandelijkse beveiligingsupdates1, zodat je met gemoedsrust kunt genieten van de nieuwste functies.
Duurzaamheid

Ontworpen om lang mee en een stap verder te gaan

De Nokia X30 5G is ontwikkeld om de grenzen van de levensduur van smartphones te verleggen. Het toestel wordt beschermd door een garantie van 3 jaar2 en 3 upgrades van het besturingssysteem.1 Bovendien is de telefoon ontworpen voor alledaags gebruik, met een stevig metalen frame en een robuust scherm.

Nokia X30 5G

Onze meest duurzame smartphone ooit –met de beste PureView-fotobeleving. De behuizing is gemaakt van 100% gerecycled aluminium en 65% gerecycled plastic. En dankzij 3 jaar garantie, 3 upgrades van het besturingssysteem en 3 jaar lang maandelijkse beveiligingsupdates is de Nokia X30 5G gemaakt om de grenzen van levensduur van smartphones te verleggen. Maak prachtige ultragroothoekopnamen en levendige nachtopnamen en bewonder ze op ons beste 90 Hz PureDisplay van 6,43" met heldere kleuren en vloeiende weergave.

Volledige specificaties

De planeet beschermen

Onze meest verfijnde smartphone ooit.

De beste PureView-fotobeleving ooit

Levert verbluffende groothoek- en scherpe, levendige nachtopnames.

Meer heldere kleuren, meer vloeiende weergave

Dankzij een FHD+ AMOLED PureDisplay van 6,43" met een verversingssnelheid van 90 Hz.

Beter en langer beveiligd

3 jaar garantie, upgrades van het besturingssysteem en maandelijkse beveiligingsupdates.

Duurzaamheid

Onze smartphone met de kleinste ecologische voetafdruk

We zijn er trots op dat Nokia X30 5G bestaat uit een frame van 100% gerecycled aluminium en een achterkant van 65% gerecycled plastic –zonder in te boeten op prestaties.

Our best PureView photo experience yet

Camera

De beste PureView-fotobeleving ooit

Capture Fusion combineert de kracht van de hoofdcamera met groothoekopnames voor werkelijk verbluffende landschapsfoto's. Dark Vision en Night Selfie zorgen voor scherpe foto's en selfies tot lang na zonsondergang. De camera wordt beschermd door krasbestendig Corning® Gorilla®-glas met DX+ dat 98% van het licht doorlaat.

Night mode 2.0

Geavanceerde nachtmodus voor een strak, natuurlijk en evenwichtig nachtbeeld met adembenemende details.

Statiefmodus

Wordt automatisch ingeschakeld wanneer het toestel stilstaat of op een statief is gemonteerd, voor langere belichtingstijden en de beste nachtopnames.

Dark Vision

Wordt automatisch ingeschakeld in extreem donkere omgevingen om verbazingwekkende details vast te leggen die nauwelijks te zien zijn met het menselijk oog.

AI Portrait

Verbeter details van het gezicht met AI-technologie.

Scherm

Ons beste display met de perfecte afmetingen

Betere kleuren, een meer helder scherm en vloeiende weergave - ideaal voor scrollen, streamen of browsen. En dat allemaal op een smartphone die beter in je hand en broekzak past én wordt beschermd door het sterkste Corning® Gorilla® Glass Victus®.

Nokia-apparaten zijn nu voorzien van de GoPro Quik-app.

Ontgrendel je creativiteit overal. Je kunt nu opnamen maken, bewerken en delen op geselecteerde Nokia-telefoons met de GoPro Quik-app.

Meer informatie
The GoPro Quik app on a Nokia device

Al je favoriete nummers, en meer

Alle nummers en podcasts die je kent en waardeert –plus duizenden nieuwe om te ontdekken. Nokia-smartphones zijn nu standaard voorzien van Spotify. Houd de beste nummers van de grootste artiesten ter wereld binnen handbereik.

Kom meer te weten
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Versleutel je verbinding, waar je ook bent

Geniet van meer privacy en veiligheid, op onze kosten. Met 30 dagen exclusieve, gratis toegang tot ExpressVPN kun je je verbinding versleutelen waar je ook bent, om met een gerust hart te werken.

Kom meer te weten
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Dit mag je niet missen. Meld je aan en wees de eerste die al het nieuws en aanbiedingen van Nokia ontvangt.

1 Vanaf de wereldwijde lancering van de Nokia X30 5G 2 Zie dekking in de beperkte garantie van de fabrikant

HMD Global Oy is de exclusieve licentiehouder van het merk Nokia voor telefoons en tablets. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Android is een handelsmerk van Google LLC.