‌‌

Nokia 3.2

De simkaarten en geheugenkaart plaatsen

De kaarten plaatsen

1. Open de sim- en geheugenkaartlade: duw de kaartladepin in de opening en schuif de lade naar buiten.
  2. Plaats de nanosimkaart in sleuf 1 van de lade met het contactgebied naar beneden gericht. Als u een tweede simkaart hebt, schuift u in deze in sleuf 2.
  3. Plaats de geheugenkaart in de geheugenkaartsleuf.
  4. Schuif de lade terug naar binnen.

Gebruik uitsluitend originele nanosimkaarten. Als u een incompatibele simkaart gebruikt, kan de kaart of het apparaat schade oplopen en kunnen de gegevens op de kaart beschadigd raken.

Gebruik alleen compatibele geheugenkaarten die zijn goedgekeurd voor gebruik met dit apparaat. Incompatibele kaarten kunnen de kaart en het apparaat beschadigen, evenals de gegevens op de kaart.

error_outline

Belangrijk: Verwijder de geheugenkaart niet wanneer deze door een app wordt gebruikt. Daardoor zou de geheugenkaart en het apparaat evenals de gegevens op de kaart kunnen beschadigen.