‌‌

Nokia 3.2

Netwerkdiensten en kosten

Voor het gebruik van sommige functies en diensten of het downloaden van inhoud inclusief gratis items is verbinding met een netwerk vereist. Hierdoor worden mogelijk grote hoeveelheden gegevens overgebracht, wat kan leiden tot kosten voor gegevensverkeer. Mogelijk moet u zich ook abonneren op sommige functies.

error_outline

Belangrijk: 4G/LTE wordt misschien niet ondersteund door uw netwerkserviceprovider of de serviceprovider die u tijdens het reizen gebruikt. In die gevallen kunt u mogelijk geen oproepen plaatsen of ontvangen, berichten verzenden of ontvangen, of een mobiele internetverbinding gebruiken. Het wordt aanbevolen de hoogste verbindingssnelheid van 4G naar 3G te wijzigen, om ervoor te zorgen dat uw apparaat moeiteloos werkt, wanneer er geen volledige 4G/LTE-dienst beschikbaar is. U doet dit als volgt: tik op het startscherm op Instellingen > Netwerk en internet > Mobiele netwerken en stel Voorkeursnetwerktype in op 3G.

error_outline

Let op: In sommige landen kunnen beperkingen gelden voor het gebruik van Wifi. In de EU mag 5150–5350 MHz Wifi bijvoorbeeld uitsluitend binnenshuis worden gebruikt en in de Verenigde Staten en Canada mag 5,15–5,25 GHz Wifi uitsluitend binnenshuis worden gebruikt. Neem voor meer informatie contact op met de lokale autoriteiten.

Neem contact op met uw netwerkserviceprovider voor meer informatie.