‌‌
Handleidingen

Nokia 3.2

Locatieservices gebruiken

Met Kaarten kunt u nagaan waar u bent en de locatie toevoegen aan de foto's die u maakt. Locatiegegevens kunnen aan een foto of video worden toegevoegd als uw locatie via satelliet- of netwerktechnologie kan worden bepaald. Als u een foto of video deelt die locatiegegevens bevat, kunnen de locatiegegevens aan degenen die de foto of video bekijken worden getoond. Sommige apps kunnen u aan de hand van uw locatiegegevens een groter aanbod aan diensten leveren.

Locatieservices inschakelen

Uw telefoon toont uw locatie op de kaart met behulp van een positiebepalingssysteem via een satelliet, Wifi of netwerkgebaseerde (cel-id) positiebepaling.

De beschikbaarheid, nauwkeurigheid en volledigheid van de locatiegegevens hangen af van bijvoorbeeld uw locatie, omgeving en bronnen van derden, en zijn mogelijk beperkt. Locatiegegevens zijn mogelijk niet beschikbaar in gebouwen of onder de grond. Ga naar http://www.nokia.com/phones/privacy voor het privacybeleid van HMD Global en meer informatie over privacy en positiebepaling.

Sommige positiebepalingssystemen via satellieten moeten mogelijk kleine hoeveelheden gegevens via het mobiele netwerk overbrengen. Als u gegevenskosten wilt vermijden wanneer u bijvoorbeeld op reis bent, kunt u de mobiele internetverbinding in uw telefooninstellingen uitschakelen.

Wifi-positiebepaling verbetert de nauwkeurigheid van de positiebepaling wanneer er geen satellietsignalen beschikbaar zijn, met name wanneer u zich binnenshuis of tussen hoge gebouwen bevindt. Als u ergens bent waar het gebruik van Wifi beperkt is, kunt u Wifi in uw telefooninstellingen uitschakelen.

Tik op Instellingen > Beveiliging en locatie en schakel Locatie in.

Was deze informatie nuttig?

Change language

Choose location
Choose language

Contacteer het service center

Tutorial video's