Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 3

Alle toestellen

Nokia 3

Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Internet en verbindingen

Wifi activeren

Het gebruik van de Wifi-verbinding is over het algemeen veel sneller en minder duur dan een mobiele internetverbinding. Als er een Wifi-verbinding en een mobiele internetverbinding beschikbaar is, gebruikt uw telefoon de Wifi-verbinding.

Wifi inschakelen

1. Tik op Instellingen > Wifi.
  2. Stel Wifi in op Aan.
  3. Selecteer de verbinding die u wilt gebruiken.

Uw Wifi-verbinding is actief wanneer network_wifi wordt weergegeven op de statusbalk boven in het scherm. 1

Tip: als u locaties wilt bijhouden wanneer er geen satellietsignalen beschikbaar zijn, bijvoorbeeld wanneer u zich binnenshuis of tussen hoge gebouwen bevindt, schakelt u Wifi in om de nauwkeurigheid van de positiebepaling te verbeteren.