Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 3

Alle toestellen

Nokia 3

Aan de slag
Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

Uw telefoon opladen

De batterij opladen

De batterij opladen
  1. Steek een compatibele lader in een stopcontact.
  2. Sluit de kabel aan op uw telefoon.

Uw telefoon ondersteunt de USB micro-B-kabel. U kunt uw telefoon ook opladen vanaf een computer met een USB-kabel, maar het opladen kan dan langer duren.

Als de batterij volledig is ontladen, kan het enkele minuten duren voordat de batterij-indicator wordt weergegeven.