Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 3

Alle toestellen

Nokia 3

Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Basisprincipes

Het volume regelen

Het volume wijzigen

Als u in omgevingen met veel lawaai uw telefoon niet goed hoort overgaan, of als oproepen te hard zijn, kunt u het volume aanpassen met behulp van de volumetoetsen aan de zijkant van uw telefoon.

Sluit niet aan op producten die een uitgangssignaal afgeven, aangezien dit het apparaat kan beschadigen. Sluit geen energiebron aan op de audio-aansluiting. Als u externe apparaten of externe headsets aansluit op de audioaansluiting die niet zijn goedgekeurd voor gebruik met dit apparaat, moet u extra letten op het geluidsniveau.

Het volume voor media en apps wijzigen

Druk op een volumetoets aan de zijkant van uw telefoon om de volumestatusbalk weer te geven, tik op keyboard_arrow_down en sleep de schuifregelaar op de volumebalk voor media en apps naar links of naar rechts.

Het geluid van uw telefoon dempen

Druk op een volumetoets aan de zijkant van uw telefoon en tik op notifications om de geluiden te dempen.

Tip: Wilt u de telefoon niet in de stille modus houden, maar kunt u nu niet beantwoorden? Als u het geluid van een inkomende oproep wilt dempen, drukt u op de toets Volume omlaag. U kunt ook instellen dat de beltoon bij het oppakken van uw telefoon wordt gedempt: tik op Instellingen > Verplaatsing > Volume dempen bij oppakken.

Als u snel een oproep wilt weigeren, schakelt u Verplaatsing in: tik op Instellingen > Verplaatsing > Omdraaien om oproep te weigeren. Wanneer er een oproep binnenkomt, draait u de telefoon om de oproep te weigeren.

Was deze informatie nuttig?

Verdere ondersteuning nodig?

Contacteer het service center

Live chat

Live chat

Onze Engels chat is beschikbaar 24/7. Je kunt contact opnemen met onze Engelse chatondersteuning - vul eerst je contactgegevens in!

Stuur ons een e-mail

Vertel ons wat het probleem is en wij nemen via e-mail contact met je op. Ondersteuning via e-mail is beschikbaar in het engels.

Hulp

Reparatie of vervanging

Heb je de zelfhulpopties geprobeerd en werkt de telefoon nog steeds niet? Laat ons er dan naar kijken.

Recycleer

Stuur ons je ongewenste toestel zodat deze veilig kan worden afgevoerd.